Uppsala
Resa direkt till Linköping med buss, tåg
Linköping
Se priser

Hur tar man sig från Uppsala till Linköping?

Planerar du att resa till Linköping från Uppsala och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Uppsala till Linköping, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Uppsala och Linköping, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, Swebus, FlixBus eller VY Buss - NettBuss) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Uppsala och Linköping har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Uppsala-Linköping-resa.

För din resa från Uppsala till Linköping har du flera transportalternativ.

Buss från Uppsala till Linköping

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Uppsala till Linköping, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Uppsala Linköping

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Uppsala Linköping idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Uppsala till Linköping som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Uppsala Linköping

Avgångsstad
Uppsala
Sverige
Staden som är destination
Linköping
Sverige
Avstånd
197 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med buss och tåg
Sök efter Uppsala Linköping biljetter
Sök efter boende i Linköping
Planera din resa från Uppsala till Linköping enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Uppsala till Linköping enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Uppsala och Linköping som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, Swebus, FlixBus eller VY Buss - NettBuss för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Uppsala och Linköping med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Uppsala och Linköping

Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Uppsala till Linköping?
Landskap Tågen mellan Uppsala och Linköping erbjuder ofta hisnande landskap under resan.
Bekvämlighet Tåg mellan Uppsala och Linköping erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Hastighet Tåg från Uppsala till Linköping är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Flexibilitet Tågtiderna för Uppsala Linköping-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Kostnad Uppsala-Linköping-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Uppsala till Linköping?
Priser Bussbiljetter från Uppsala till Linköping är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Linköping (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Uppsala och Linköping, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Uppsala och Linköping är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Restid Bussar från Uppsala till Linköping är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Linköping för att täcka den 197 km långa sträckan.
Komfort Bussar mellan Uppsala och Linköping kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.

Var ska man börja från i Uppsala? Var anländer jag i Linköping?

Bussstationer för avgång i Uppsala

Uppsala Business Park
Karta
Uppsala Stationsgatan
Karta
Uppsala Ekonomikum
Karta
Uppsala Studentstaden
Karta
Uppsala Flogsta väg 55
Karta

Avgångsstationer i Uppsala

Uppsala Centralstation
Karta

Bussstationer för ankomst till Linköping

Linköping Fjärrbussterminal
Karta
Linköping
Karta

Ankomststationer i Linköping

Linköping Centralstation
Karta
Sök efter Uppsala Linköping biljetter
Sök efter boende i Linköping

3 tips för billigare resor mellan Uppsala och Linköping

Har du bestämt dig för att resa från Uppsala till Linköping och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss eller tåg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Uppsala till Linköping.

  • 1. Jämför priser
    Att använda Vivanoda är ett bra sätt att hitta de bästa priserna för din resa från Uppsala till Linköping. Det gör att du kan jämföra priser från olika transportleverantörer i en sökning och hitta det bästa priset för din vistelse i Linköping.
  • 2. Res med lätt bagage
    Om du reser mellan Uppsala och Linköping med ett företag som tar extra betalt för incheckat bagage, vilket ofta är fallet, kan det vara klokt att hålla bagaget på ett minimum för att spara pengar. Försök att bara packa det nödvändigaste och se till att kontrollera flygbolagets bagagekrav innan du åker till Linköping.
  • 3. Var flexibel när det gäller datum
    Biljetter Uppsala-Linköping är ofta billigare under veckan än under helgen. Om du har råd att resa till Linköping under veckan i stället för på helgen kan du spara pengar på din biljett Uppsala-Linköping. Att vara flexibel när det gäller datum kan dessutom hjälpa dig att hitta de bästa priserna till Linköping.

Buss Uppsala Linköping

Bussar mellan Uppsala och Linköping har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Längden på bussresan mellan Uppsala och Linköping varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Linköping för ditt resedatum.

De flesta bussar mellan Uppsala och Linköping är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Uppsala-Linköping, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Uppsala-Linköping extra kostnader.

Frekvensen av avgångarna till Uppsala från Linköping varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Linköping, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Bussbolag Uppsala Linköping

Swebus
Swebus
FlixBus
FlixBus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Uppsala Linköping

Tåg Uppsala Linköping

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Uppsala till Linköping. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Uppsala och Linköping.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Uppsala till Linköping beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Linköping är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Uppsala till Linköping minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Uppsala och Linköping rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Tågbiljetter från Uppsala till Linköping kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Det är möjligt att boka en särskild plats på tåget mellan Uppsala och Linköping. Beroende på företaget kan denna tjänst vara avgiftsbelagd. Platser kan bokas online eller vid stationens biljettkontor.

Tågbolag från Uppsala till Linköping

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Uppsala Linköping
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid