Destination Gotland

Destination Gotland driver 6 färjerutter till och från 4 hamnar, inklusive Västervik, Oskarshamn, Visby och Nynäshamn, med huvudlinjerna Visby-Nynäshamn, Visby-Oskarshamn, Visby-Västervik, Västervik-Visby, Oskarshamn-Visby.

Vivanoda hjälper dig att söka efter Destination Gotland överfarter, tidtabeller och priser för att hitta och boka din biljett till bästa pris.

Den kortaste färjeöverfarten med Destination Gotland är Visby - Oskarshamn på 2 timmar 55 minuter. Den kortaste färjeöverfarten med Destination Gotland är Visby - Nynäshamn med 142 km och en tidsåtgång på 3 timmar 20 minuter.

Destination Gotland i siffror

Länder
Sverige
Antal överfarter
17 överfarter per dag
Antal hamnar
4
Antal färjeförbindelser
6
Sök efter färjor
Destination Gotland: Färjepriser, tidtabeller och bokningar

Färjebolag Destination Gotland

Presentation av Destination Gotland

Destination Gotland är ett svenskt färjerederi som erbjuder ett brett utbud av passagerartransporttjänster till sjöss. Företaget grundades 1998 och trafikerar främst regionen Gotland och angränsande öar, ett populärt resmål för resenärer på grund av dess naturliga skönhet och rika kulturarv.

Destination Gotlands historia går tillbaka till 1870-talet, då den första färjetrafiken inleddes mellan det svenska fastlandet och ön Gotland. Under årens lopp har ön blivit alltmer populär bland både turister och lokalbefolkning, vilket har lett till en växande efterfrågan på sjöfartstjänster. Det var som ett svar på denna växande efterfrågan som Destination Gotland skapades för att möta resenärernas behov.

Företagets geografiska område sträcker sig över Östersjön och förbinder ön Gotland med flera hamnar längs den svenska kusten. De viktigaste avgångs- och ankomsthamnarna är Nynäshamn och Oskarshamn, som nås från Stockholm. Dessa strategiskt belägna hamnar gör det möjligt för passagerarna att snabbt och enkelt nå sin slutdestination.

Destination Gotlands flotta består av ett antal moderna och bekväma fartyg som erbjuder en behaglig reseupplevelse. Bland annat M/S Visby, M/S Gotland och M/S Strömma, som är utrustade med rymliga hytter, restauranger, butiker och andra faciliteter för passagerarnas bekvämlighet. Färjorna är utformade för att erbjuda en smidig och säker överfart, så att passagerarna kan koppla av och njuta av den pittoreska utsikten över Östersjön under sin resa.

Destination Gotland erbjuder också ett brett utbud av tjänster ombord för att möta passagerarnas behov. Passagerarna kan äta middag i de olika restaurangerna och kaféerna ombord, där de kan njuta av lokala och internationella rätter. Dessutom erbjuder butikerna ombord regionala produkter, såsom souvenirer och hantverk, så att passagerarna kan ta med sig en souvenir hem från sin resa.

Destination Gotland är ett svenskt färjerederi som erbjuder ett bekvämt och trevligt sätt att resa till Gotland och de omgivande öarna. Med sin moderna flotta, ombordtjänster och ett brett utbud av destinationer tillgodoser företaget resenärernas behov genom att erbjuda en oförglömlig reseupplevelse. Oavsett om du är turist eller lokalinvånare kommer Destination Gotlands tjänster att uppfylla dina förväntningar och ge dig en bekväm resa till din destination.

Från vilka hamnar bedriver Destination Gotland färjetrafik?

Destination Gotland bedriver färjetrafik mellan 4 hamnar: Västervik, Oskarshamn, Visby och Nynäshamn.

Alla Destination Gotland färjeöverfarter

Destination Gotland erbjuder 6 färjeöverfarter. Du kan välja mellan ett brett utbud av destinationer: Nynäshamn, Sverige, Västervik, Oskarshamn, Visby, Gotland ... Avgångs- och ankomsttiderna uppdateras regelbundet för att ge resenärerna maximal flexibilitet. Biljetter är tillgängliga året runt till attraktiva priser. Sök i Vivanoda för mer information om Destination Gotland rutter, priser och tidtabeller.

Visby Sverige
Nynäshamn Sverige
Från 266 kr
5 överfarter per dag
3 timmar 20 minuter
142 km
Sök efter biljetter
Visby Sverige
Oskarshamn Sverige
Från 335 kr
3 överfarter per dag
2 timmar 55 minuter
118 km
Sök efter biljetter
Visby Sverige
Västervik Sverige
99 km
Sök efter biljetter
Västervik Sverige
Visby Sverige
99 km
Sök efter biljetter
Oskarshamn Sverige
Visby Sverige
Från 301 kr
3 överfarter per dag
2 timmar 55 minuter
118 km
Sök efter biljetter
Nynäshamn Sverige
Visby Sverige
Från 382 kr
6 överfarter per dag
3 timmar 20 minuter
142 km
Sök efter biljetter

Vilka länder trafikeras av Destination Gotland fartyg?

Med Destination Gotland fartyg kan passagerarna gå ombord och gå av i endast ett land: Sverige.

None

None
None
None