Rekommenderad rutt
Malmö
Resa direkt till Berlin med buss
Berlin
Se priser
Alternativa rutter
Malmö
Resa med tåg, buss till Köpenhamn
Köpenhamn
Resa med tåg, flyg, buss till Berlin
Berlin
Se priser
Malmö
Resa med tåg, buss till Lund
Lund
Resa med buss till Berlin
Berlin
Se priser

Hur tar man sig från Malmö till Berlin?

Planerar du att resa till Berlin från Malmö och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Malmö till Berlin, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Malmö och Berlin, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (Deutsche Bahn, SJ, Danske StatsBaner (DSB), IC Bus eller FlixBus) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Malmö och Berlin har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Malmö-Berlin-resa.

För din resa från Malmö till Berlin har du flera transportalternativ.

Buss från Malmö till Berlin

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Malmö till Berlin, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Malmö Berlin

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Malmö Berlin idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Malmö Berlin

Många flygningar förbinder Malmö med Berlin varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Berlin på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Malmö till Berlin som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Malmö Berlin

Avgångsstad
Malmö
Sverige
Staden som är destination
Berlin
Tyskland
Berlin
Avstånd
344 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med buss
Sök efter Malmö Berlin biljetter
Sök efter boende i Berlin
Planera din resa från Malmö till Berlin enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Malmö till Berlin enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Malmö och Berlin som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som Deutsche Bahn, SJ, Danske StatsBaner (DSB), IC Bus eller FlixBus för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Malmö och Berlin med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Malmö och Berlin

Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Malmö till Berlin?
Miljövänligt Tåget Malmö-Berlin anses vara ett mer miljövänligt transportmedel än enbart flyg eller bil.
Hastighet Tåg från Malmö till Berlin är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Landskap Tågen mellan Malmö och Berlin erbjuder ofta hisnande landskap under resan.
Kostnad Malmö-Berlin-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Malmö Berlin-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Malmö till Berlin?
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Malmö och Berlin, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Priser Bussbiljetter från Malmö till Berlin är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Berlin (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Malmö och Berlin är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Komfort Bussar mellan Malmö och Berlin kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Malmö till Berlin är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Berlin för att täcka den 344 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Malmö till Berlin?
Hastighet Att flyga mellan Malmö och Berlin är det snabbaste sättet att resa de 344 km mellan Malmö och Berlin.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Malmö till Berlin, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Säkerhetskontroller Resenärer till Berlin måste ofta anlända tidigt till Malmös flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Priser Flygbiljetter från Malmö till Berlin kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Nackdelar med miljön Flyg till Malmö Berlin har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.

Var ska man börja från i Malmö? Var anländer jag i Berlin?

Bussstationer för avgång i Malmö

Malmö
Karta
Malmo
Karta
Malmö Triangeln station
Karta
Malmö Svävarterminalen
Karta
Malmö Shell Holma
Karta

Avgångsstationer i Malmö

Malmö Centralstation
Karta
Lockarp
Karta
Triangeln St.
Karta
Hyllie St. (Malmö Arena)
Karta

Bussstationer för ankomst till Berlin

Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Karta
Berlin Südkreuz
Karta
Berlin SXF
Karta
Berlin central bus station
Karta
Berlin Alt-Tegel
Karta

Ankomststationer i Berlin

Berlin Hauptbahnhof
Karta
Berlin Ostbahnhof
Karta

Ankomstflygplatser i Berlin

Willy-Brandt Berlin-Brandebourg
Karta
Tegel
Karta
Sök efter Malmö Berlin biljetter
Sök efter boende i Berlin

3 tips för billigare resor mellan Malmö och Berlin

Har du bestämt dig för att resa från Malmö till Berlin och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss, tåg eller flyg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Malmö till Berlin.

  • 1. Undvik rusningstider
    Biljetter Malmö-Berlin är väldigt ofta billigare om du reser utanför rusningstid. Genom att undvika dessa hektiska tider på dagen kan du spara pengar på din resebiljett. Att resa till Berlin under lågsäsong kan dessutom ge dig en bekvämare resa.
  • 2. Undvik extrautrustning
    Vissa extrafunktioner, till exempel mat och dryck som konsumeras under resan från Malmö till Berlin, kan vara dyra och är inte alltid nödvändiga för en kort resa. För att spara pengar kan du försöka planera in snacks eller drycker innan du åker till Berlin och använda gratis alternativ för underhållning, till exempel läsa en bok.
  • 3. Res med lätt bagage
    Om du reser mellan Malmö och Berlin med ett företag som tar extra betalt för incheckat bagage, vilket ofta är fallet, kan det vara klokt att hålla bagaget på ett minimum för att spara pengar. Försök att bara packa det nödvändigaste och se till att kontrollera flygbolagets bagagekrav innan du åker till Berlin.

Buss Malmö Berlin

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Malmö-Berlin, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Frekvensen av avgångarna till Malmö från Berlin varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Berlin, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Malmö-Berlin varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Malmö till Berlin på Vivanoda.

Längden på bussresan mellan Malmö och Berlin varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Berlin för ditt resedatum.

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Malmö-Berlin. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Priserna för bussar Malmö-Berlin kan variera beroende på bolag, bokningsklass, resedatum och avgångstid. Genom att använda Vivanoda kan du jämföra priser mellan olika bolag med ett klick innan du bokar för att hitta det bästa erbjudandet.

Bussbolag Malmö Berlin

IC Bus
IC Bus
FlixBus
FlixBus
Eurolines
Eurolines
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Malmö Berlin

Tåg Malmö Berlin

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Malmö till Berlin beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Berlin är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Malmö till Berlin. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Malmö till Berlin. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Malmö och Berlin.

Tågen mellan Malmö och Berlin är utrustade med eluttag och gratis Wi-Fi för passagerarna. Det finns eluttag i de flesta vagnar, medan Wi-Fi-anslutningen kan vara instabil i vissa områden.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Malmö till Berlin minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

På tågen mellan Malmö och Berlin finns det matmöjligheter ombord, inklusive snacks, drycker och varma måltider, antingen i barvagnarna eller via en mobiltjänst.

Tågbolag från Malmö till Berlin

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
SJ
SJ
Danske StatsBaner (DSB)
Danske StatsBaner (DSB)
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Malmö Berlin

Flyg Malmö Berlin

Flygbolag Malmö Berlin

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Easyjet
Easyjet
Air Berlin
Air Berlin
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Sök efter flyg Malmö Berlin
Malmö till Berlin - Billiga buss, tåg, flyg | Vivanoda

Turistguide för resan från Malmö till Berlin

Vad man ska se och göra i Berlin?

Berlinmuren är en av stadens mest kända symboler och ett besök vid Checkpoint Charlie är ett måste för alla resenärer. Berlin Wall Museum är också ett måste för att lära sig mer om stadens omtumlande historia.

Pergamonmuseet rymmer samlingar av antik konst och arkitektur, bland annat den berömda Ishtarporten från Babylon. Judiska museet i Berlin är ett annat viktigt museum där du kan lära dig mer om stadens judiska historia.

Brandenburger Tor är ett av Berlins mest ikoniska landmärken, och ett besök på Reichstag, Tysklands parlament, ger en hisnande utsikt över staden.

Berlin har också en livlig konstscen, med många gallerier för samtidskonst och gatukonst, samt många musikfestivaler.

Sök efter Malmö Berlin biljetter
Sök efter boende i Berlin

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid