Rekommenderad rutt
Stockholm
Resa direkt till Oslo med buss, tåg, flyg
Oslo
Se priser
Alternativa rutter
Stockholm
Resa med tåg, buss till Göteborg
Göteborg
Resa med buss, tåg, flyg till Oslo
Oslo
Se priser

Hur tar man sig från Stockholm till Oslo?

Planerar du att resa till Oslo från Stockholm och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Stockholm till Oslo, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Stockholm och Oslo, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (VY, SJ, FlixTrain, FlixBus eller Swebus) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Stockholm och Oslo har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Stockholm-Oslo-resa.

För din resa från Stockholm till Oslo har du flera transportalternativ.

Buss från Stockholm till Oslo

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Stockholm till Oslo, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Stockholm Oslo

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Stockholm Oslo idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Stockholm Oslo

Många flygningar förbinder Stockholm med Oslo varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Oslo på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Stockholm till Oslo som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Stockholm Oslo

Avgångsstad
Stockholm
Sverige
Staden som är destination
Oslo
Norge
Avstånd
417 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med buss, tåg och flyg
Sök efter Stockholm Oslo biljetter
Sök efter boende i Oslo
Planera din resa från Stockholm till Oslo enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Stockholm till Oslo enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Stockholm och Oslo som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som VY, SJ, FlixTrain, FlixBus eller Swebus för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Stockholm och Oslo med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Stockholm och Oslo

Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Stockholm till Oslo?
Miljövänligt Tåget Stockholm-Oslo anses vara ett mer miljövänligt transportmedel än enbart flyg eller bil.
Landskap Tågen mellan Stockholm och Oslo erbjuder ofta hisnande landskap under resan.
Hastighet Tåg från Stockholm till Oslo är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Flexibilitet Tågtiderna för Stockholm Oslo-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Kostnad Stockholm-Oslo-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Stockholm till Oslo?
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Stockholm och Oslo, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Priser Bussbiljetter från Stockholm till Oslo är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Oslo (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Stockholm och Oslo är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Restid Bussar från Stockholm till Oslo är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Oslo för att täcka den 417 km långa sträckan.
Komfort Bussar mellan Stockholm och Oslo kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Stockholm till Oslo?
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Stockholm till Oslo, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Hastighet Att flyga mellan Stockholm och Oslo är det snabbaste sättet att resa de 417 km mellan Stockholm och Oslo.
Säkerhetskontroller Resenärer till Oslo måste ofta anlända tidigt till Stockholms flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Priser Flygbiljetter från Stockholm till Oslo kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Nackdelar med miljön Flyg till Stockholm Oslo har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.

Var ska man börja från i Stockholm? Var anländer jag i Oslo?

Bussstationer för avgång i Stockholm

Stockholm
Karta
Karolinska institutet
Karta
Rålambshovsparken
Karta

Avgångsstationer i Stockholm

Stockholm Centralstation
Karta

Avgångsflygplatser i Stockholm

Arlanda
Karta
Bromma
Karta

Bussstationer för ankomst till Oslo

Oslo bstn Galleriet
Karta

Ankomststationer i Oslo

Oslo S
Karta

Ankomstflygplatser i Oslo

Oslo Gardermoen
Karta
Sandefjord
Karta
Sök efter Stockholm Oslo biljetter
Sök efter boende i Oslo

3 tips för billigare resor mellan Stockholm och Oslo

Har du bestämt dig för att resa från Stockholm till Oslo och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss, tåg eller flyg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Stockholm till Oslo.

  • 1. Jämför priser
    Att använda Vivanoda är ett bra sätt att hitta de bästa priserna för din resa från Stockholm till Oslo. Det gör att du kan jämföra priser från olika transportleverantörer i en sökning och hitta det bästa priset för din vistelse i Oslo.
  • 2. Var flexibel när det gäller datum
    Biljetter Stockholm-Oslo är ofta billigare under veckan än under helgen. Om du har råd att resa till Oslo under veckan i stället för på helgen kan du spara pengar på din biljett Stockholm-Oslo. Att vara flexibel när det gäller datum kan dessutom hjälpa dig att hitta de bästa priserna till Oslo.
  • 3. Res med lätt bagage
    Om du reser mellan Stockholm och Oslo med ett företag som tar extra betalt för incheckat bagage, vilket ofta är fallet, kan det vara klokt att hålla bagaget på ett minimum för att spara pengar. Försök att bara packa det nödvändigaste och se till att kontrollera flygbolagets bagagekrav innan du åker till Oslo.

Buss Stockholm Oslo

Frekvensen av avgångarna till Stockholm från Oslo varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Oslo, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Längden på bussresan mellan Stockholm och Oslo varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Oslo för ditt resedatum.

Bussar mellan Stockholm och Oslo har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

De flesta bussar mellan Stockholm och Oslo är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Stockholm-Oslo. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Stockholm-Oslo, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Bussbolag Stockholm Oslo

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Stockholm Oslo

Tåg Stockholm Oslo

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Stockholm till Oslo minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Stockholm till Oslo beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Oslo är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Stockholm till Oslo. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Stockholm och Oslo.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Stockholm till Oslo. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Tågen mellan Stockholm och Oslo är utrustade med eluttag och gratis Wi-Fi för passagerarna. Det finns eluttag i de flesta vagnar, medan Wi-Fi-anslutningen kan vara instabil i vissa områden.

På tågen mellan Stockholm och Oslo finns det matmöjligheter ombord, inklusive snacks, drycker och varma måltider, antingen i barvagnarna eller via en mobiltjänst.

Tågbolag från Stockholm till Oslo

VY
VY
SJ
SJ
FlixTrain
FlixTrain
Sök efter tågbiljetter Stockholm Oslo

Flyg Stockholm Oslo

Flygbolag Stockholm Oslo

Wideroe
Wideroe
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
NextJet
NextJet
Malmo Aviation
Malmo Aviation
Sök efter flyg Stockholm Oslo
Stockholm till Oslo - Billiga buss, tåg, flyg | Vivanoda

Turistguide för resan från Stockholm till Oslo

Vad man ska se och göra i Oslo?

Börja ditt besök i centrala Oslo och upptäck dess internationellt kända museer, bland annat Munchmuseet och Naturhistoriska museet. Missa inte Kungliga slottet och Oslos katedral, som båda är väl värda ett besök.

På sommaren blir staden en plats för avkoppling och nöjen, med många festivaler och kulturevenemang. Ta dig tid att strosa genom Grünerløkkas livliga gator och utforska stadens barer och restauranger.

Oslo är också ett paradis för vintersportentusiaster, med många skid- och vandringsleder inom räckhåll från staden. Nationalparkerna Rondane och Jotunheimen erbjuder också en oförglömlig vandringsupplevelse.

Oavsett om du är konst-, kultur-, natur- eller vintersportentusiast har Oslo något att erbjuda alla besökare. Så tveka inte att komma och upptäcka denna förtrollande stad!

Sök efter Stockholm Oslo biljetter
Sök efter boende i Oslo

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid