Rekommenderad rutt
Stockholm
Resa direkt till Köpenhamn med buss, flyg, tåg
Köpenhamn
Se priser
Alternativa rutter
Stockholm
Resa med buss, tåg, flyg till Malmö
Malmö
Resa med tåg, buss till Köpenhamn
Köpenhamn
Se priser
Stockholm
Resa med tåg, buss till Linköping
Linköping
Resa med flyg, buss, tåg till Köpenhamn
Köpenhamn
Se priser

Hur tar man sig från Stockholm till Köpenhamn?

Planerar du att resa till Köpenhamn från Stockholm och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Stockholm till Köpenhamn, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Stockholm och Köpenhamn, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, Danske StatsBaner (DSB), Eurolines eller FlixBus) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Stockholm och Köpenhamn har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Stockholm-Köpenhamn-resa.

För din resa från Stockholm till Köpenhamn har du flera transportalternativ.

Buss från Stockholm till Köpenhamn

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Stockholm till Köpenhamn, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Stockholm Köpenhamn

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Stockholm Köpenhamn idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Stockholm Köpenhamn

Många flygningar förbinder Stockholm med Köpenhamn varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Köpenhamn på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Stockholm till Köpenhamn som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Stockholm Köpenhamn

Avgångsstad
Stockholm
Sverige
Staden som är destination
Köpenhamn
Danmark
Avstånd
522 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med buss, flyg och tåg
Sök efter Stockholm Köpenhamn biljetter
Sök efter boende i Köpenhamn
Planera din resa från Stockholm till Köpenhamn enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Stockholm till Köpenhamn enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Stockholm och Köpenhamn som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, Danske StatsBaner (DSB), Eurolines eller FlixBus för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Stockholm och Köpenhamn med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Stockholm och Köpenhamn

Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Stockholm till Köpenhamn?
Hastighet Tåg från Stockholm till Köpenhamn är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Miljövänligt Tåget Stockholm-Köpenhamn anses vara ett mer miljövänligt transportmedel än enbart flyg eller bil.
Bekvämlighet Tåg mellan Stockholm och Köpenhamn erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Flexibilitet Tågtiderna för Stockholm Köpenhamn-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Kostnad Stockholm-Köpenhamn-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Stockholm till Köpenhamn?
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Stockholm och Köpenhamn, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Priser Bussbiljetter från Stockholm till Köpenhamn är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Köpenhamn (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Stockholm och Köpenhamn är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Restid Bussar från Stockholm till Köpenhamn är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Köpenhamn för att täcka den 522 km långa sträckan.
Komfort Bussar mellan Stockholm och Köpenhamn kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Stockholm till Köpenhamn?
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Stockholm till Köpenhamn, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Hastighet Att flyga mellan Stockholm och Köpenhamn är det snabbaste sättet att resa de 522 km mellan Stockholm och Köpenhamn.
Säkerhetskontroller Resenärer till Köpenhamn måste ofta anlända tidigt till Stockholms flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Priser Flygbiljetter från Stockholm till Köpenhamn kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Nackdelar med miljön Flyg till Stockholm Köpenhamn har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.

Var ska man börja från i Stockholm? Var anländer jag i Köpenhamn?

Bussstationer för avgång i Stockholm

Stockholm
Karta
Rålambshovsparken
Karta

Avgångsstationer i Stockholm

Stockholm Centralstation
Karta

Avgångsflygplatser i Stockholm

Arlanda
Karta
Skavsta
Karta
Bromma
Karta

Bussstationer för ankomst till Köpenhamn

Kobenhavn
Karta
Köbenhavns Lufthavn
Karta
Köbenhavn Ingerslevsgade
Karta

Ankomststationer i Köpenhamn

København H
Karta
Københavns Lufthavn Kastrup
Karta
Österport
Karta
Nørreport St.
Karta

Ankomstflygplatser i Köpenhamn

Copenhagen
Karta
Sök efter Stockholm Köpenhamn biljetter
Sök efter boende i Köpenhamn

3 tips för billigare resor mellan Stockholm och Köpenhamn

Har du bestämt dig för att resa från Stockholm till Köpenhamn och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss, tåg eller flyg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Stockholm till Köpenhamn.

  • 1. Undvik extrautrustning
    Vissa extrafunktioner, till exempel mat och dryck som konsumeras under resan från Stockholm till Köpenhamn, kan vara dyra och är inte alltid nödvändiga för en kort resa. För att spara pengar kan du försöka planera in snacks eller drycker innan du åker till Köpenhamn och använda gratis alternativ för underhållning, till exempel läsa en bok.
  • 2. Var flexibel när det gäller datum
    Biljetter Stockholm-Köpenhamn är ofta billigare under veckan än under helgen. Om du har råd att resa till Köpenhamn under veckan i stället för på helgen kan du spara pengar på din biljett Stockholm-Köpenhamn. Att vara flexibel när det gäller datum kan dessutom hjälpa dig att hitta de bästa priserna till Köpenhamn.
  • 3. Undvik rusningstider
    Biljetter Stockholm-Köpenhamn är väldigt ofta billigare om du reser utanför rusningstid. Genom att undvika dessa hektiska tider på dagen kan du spara pengar på din resebiljett. Att resa till Köpenhamn under lågsäsong kan dessutom ge dig en bekvämare resa.

Buss Stockholm Köpenhamn

Bussar mellan Stockholm och Köpenhamn har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Frekvensen av avgångarna till Stockholm från Köpenhamn varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Köpenhamn, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Stockholm-Köpenhamn varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Stockholm till Köpenhamn på Vivanoda.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Stockholm-Köpenhamn extra kostnader.

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Stockholm-Köpenhamn, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

De flesta bussar mellan Stockholm och Köpenhamn är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Bussbolag Stockholm Köpenhamn

Eurolines
Eurolines
FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Stockholm Köpenhamn

Tåg Stockholm Köpenhamn

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Stockholm till Köpenhamn minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Stockholm till Köpenhamn. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Stockholm och Köpenhamn rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Stockholm till Köpenhamn. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Stockholm och Köpenhamn.

Tågen mellan Stockholm och Köpenhamn är utrustade med eluttag och gratis Wi-Fi för passagerarna. Det finns eluttag i de flesta vagnar, medan Wi-Fi-anslutningen kan vara instabil i vissa områden.

På tågen mellan Stockholm och Köpenhamn finns det matmöjligheter ombord, inklusive snacks, drycker och varma måltider, antingen i barvagnarna eller via en mobiltjänst.

Tågbolag från Stockholm till Köpenhamn

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Danske StatsBaner (DSB)
Danske StatsBaner (DSB)
Sök efter tågbiljetter Stockholm Köpenhamn

Flyg Stockholm Köpenhamn

Flygbolag Stockholm Köpenhamn

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Ryanair
Ryanair
Malmo Aviation
Malmo Aviation
Yuzmashavia
Yuzmashavia
Sök efter flyg Stockholm Köpenhamn
Stockholm till Köpenhamn - Billiga buss, tåg, flyg | Vivanoda

Turistguide för resan från Stockholm till Köpenhamn

Vad man ska se och göra i Köpenhamn?

Stadsdelen Nyhavn är ett måste med sina färgglada hus längs kanalen och livliga restauranger och barer. Det närliggande slottet Rosenborg är också en intressant plats att besöka, med sin samling av kungliga juveler och historiska föremål.

Amalienborgs slott är en annan ikonisk plats att besöka, med möjlighet att se vaktbytet. Danmarks nationalmuseum, som ligger i stadsdelen Frederiksstaden, är också en populär plats att besöka, med en samling historiska och kulturella artefakter.

Stadsdelen Christiania är unik med sina färgglada hus, grönområden och alternativa atmosfär. Det är också ett populärt nattlivsområde med regelbundna konserter och evenemang.

Dansk mat är också ett måste, bland annat smørrebrød, en slags smörgås med öppet ansikte, och bakverk, som de berömda kanelbullarna.

Sök efter Stockholm Köpenhamn biljetter
Sök efter boende i Köpenhamn

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid