Linköping
Resa direkt till Norrköping med buss, tåg
Norrköping
Se priser

Hur tar man sig från Linköping till Norrköping?

Planerar du att resa till Norrköping från Linköping och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Linköping till Norrköping, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Linköping och Norrköping, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller VY Buss - NettBuss) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Linköping och Norrköping har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Linköping-Norrköping-resa.

För din resa från Linköping till Norrköping har du flera transportalternativ.

Buss från Linköping till Norrköping

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Linköping till Norrköping, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Linköping Norrköping

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Linköping Norrköping idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Linköping till Norrköping som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Linköping Norrköping

Avgångsstad
Linköping
Sverige
Staden som är destination
Norrköping
Sverige
Avstånd
38 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med buss och tåg
Sök efter Linköping Norrköping biljetter
Sök efter boende i Norrköping
Planera din resa från Linköping till Norrköping enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Linköping till Norrköping enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Linköping och Norrköping som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller VY Buss - NettBuss för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Linköping och Norrköping med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Linköping och Norrköping

Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Linköping till Norrköping?
Hastighet Tåg från Linköping till Norrköping är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Landskap Tågen mellan Linköping och Norrköping erbjuder ofta hisnande landskap under resan.
Bekvämlighet Tåg mellan Linköping och Norrköping erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Flexibilitet Tågtiderna för Linköping Norrköping-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Kostnad Linköping-Norrköping-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Linköping till Norrköping?
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Linköping och Norrköping, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Priser Bussbiljetter från Linköping till Norrköping är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Norrköping (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Linköping och Norrköping är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Restid Bussar från Linköping till Norrköping är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Norrköping för att täcka den 38 km långa sträckan.
Komfort Bussar mellan Linköping och Norrköping kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.

Var ska man börja från i Linköping? Var anländer jag i Norrköping?

Bussstationer för avgång i Linköping

Linköping Fjärrbussterminal
Karta
Linköping
Karta

Avgångsstationer i Linköping

Linköping Centralstation
Karta

Bussstationer för ankomst till Norrköping

Norrkoping
Karta
Norrköping
Karta

Ankomststationer i Norrköping

Norrköping Centralstation
Karta
Sök efter Linköping Norrköping biljetter
Sök efter boende i Norrköping

3 tips för billigare resor mellan Linköping och Norrköping

Har du bestämt dig för att resa från Linköping till Norrköping och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss eller tåg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Linköping till Norrköping.

  • 1. Undvik extrautrustning
    Vissa extrafunktioner, till exempel mat och dryck som konsumeras under resan från Linköping till Norrköping, kan vara dyra och är inte alltid nödvändiga för en kort resa. För att spara pengar kan du försöka planera in snacks eller drycker innan du åker till Norrköping och använda gratis alternativ för underhållning, till exempel läsa en bok.
  • 2. Var flexibel när det gäller datum
    Biljetter Linköping-Norrköping är ofta billigare under veckan än under helgen. Om du har råd att resa till Norrköping under veckan i stället för på helgen kan du spara pengar på din biljett Linköping-Norrköping. Att vara flexibel när det gäller datum kan dessutom hjälpa dig att hitta de bästa priserna till Norrköping.
  • 3. Res med lätt bagage
    Om du reser mellan Linköping och Norrköping med ett företag som tar extra betalt för incheckat bagage, vilket ofta är fallet, kan det vara klokt att hålla bagaget på ett minimum för att spara pengar. Försök att bara packa det nödvändigaste och se till att kontrollera flygbolagets bagagekrav innan du åker till Norrköping.

Buss Linköping Norrköping

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Linköping-Norrköping, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Längden på bussresan mellan Linköping och Norrköping varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Norrköping för ditt resedatum.

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Linköping-Norrköping. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Linköping-Norrköping varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Linköping till Norrköping på Vivanoda.

De flesta bussar mellan Linköping och Norrköping är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Priserna för bussar Linköping-Norrköping kan variera beroende på bolag, bokningsklass, resedatum och avgångstid. Genom att använda Vivanoda kan du jämföra priser mellan olika bolag med ett klick innan du bokar för att hitta det bästa erbjudandet.

Bussbolag Linköping Norrköping

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Linköping Norrköping

Tåg Linköping Norrköping

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Linköping till Norrköping minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Linköping till Norrköping beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Norrköping är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Tågen mellan Linköping och Norrköping är utrustade med eluttag och gratis Wi-Fi för passagerarna. Det finns eluttag i de flesta vagnar, medan Wi-Fi-anslutningen kan vara instabil i vissa områden.

Tågbiljetter från Linköping till Norrköping kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Linköping till Norrköping. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Linköping till Norrköping. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Linköping och Norrköping.

Tågbolag från Linköping till Norrköping

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Linköping Norrköping
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid