Rekommenderad rutt
Uppsala
Resa direkt till Orebro med tåg, buss
Orebro
Se priser
Alternativa rutter
Uppsala
Resa med tåg, buss till Arlanda
Arlanda
Resa med tåg, buss till Orebro
Orebro
Se priser
Uppsala
Resa med buss, tåg till Norrköping
Norrköping
Resa med buss till Orebro
Orebro
Se priser

Hur tar man sig från Uppsala till Orebro?

Planerar du att resa till Orebro från Uppsala och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Uppsala till Orebro, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Uppsala och Orebro, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, Swebus, FlixBus eller VY Buss - NettBuss) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Uppsala och Orebro har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Uppsala-Orebro-resa.

För din resa från Uppsala till Orebro har du flera transportalternativ.

Buss från Uppsala till Orebro

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Uppsala till Orebro, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Uppsala Orebro

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Uppsala Orebro idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Uppsala till Orebro som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Uppsala Orebro

Avgångsstad
Uppsala
Sverige
Staden som är destination
Orebro
Sverige
Avstånd
152 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med tåg och buss
Sök efter Uppsala Orebro biljetter
Sök efter boende i Orebro
Planera din resa från Uppsala till Orebro enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Uppsala till Orebro enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Uppsala och Orebro som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, Swebus, FlixBus eller VY Buss - NettBuss för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Uppsala och Orebro med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Uppsala och Orebro

Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Uppsala till Orebro?
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Uppsala och Orebro är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Priser Bussbiljetter från Uppsala till Orebro är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Orebro (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Uppsala och Orebro, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Komfort Bussar mellan Uppsala och Orebro kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Uppsala till Orebro är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Orebro för att täcka den 152 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Uppsala till Orebro?
Hastighet Tåg från Uppsala till Orebro är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Tillgänglighet Tågstationerna i Uppsala eller Orebro ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Bekvämlighet Tåg mellan Uppsala och Orebro erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Kostnad Uppsala-Orebro-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Uppsala Orebro-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.

Var ska man börja från i Uppsala? Var anländer jag i Orebro?

Bussstationer för avgång i Uppsala

Uppsala Business Park
Karta
Uppsala Stationsgatan
Karta
Uppsala Ekonomikum
Karta
Uppsala Studentstaden
Karta
Uppsala Flogsta väg 55
Karta

Avgångsstationer i Uppsala

Uppsala Centralstation
Karta

Bussstationer för ankomst till Orebro

Örebro Centralstation
Karta
Örebro Våghustorget
Karta
Örebro Sörbyängsvägen
Karta

Ankomststationer i Orebro

Örebro Centralstation
Karta
Örebro Södra station
Karta
Sök efter Uppsala Orebro biljetter
Sök efter boende i Orebro

3 tips för billigare resor mellan Uppsala och Orebro

Har du bestämt dig för att resa från Uppsala till Orebro och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss eller tåg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Uppsala till Orebro.

  • 1. Jämför priser
    Att använda Vivanoda är ett bra sätt att hitta de bästa priserna för din resa från Uppsala till Orebro. Det gör att du kan jämföra priser från olika transportleverantörer i en sökning och hitta det bästa priset för din vistelse i Orebro.
  • 2. Undvik extrautrustning
    Vissa extrafunktioner, till exempel mat och dryck som konsumeras under resan från Uppsala till Orebro, kan vara dyra och är inte alltid nödvändiga för en kort resa. För att spara pengar kan du försöka planera in snacks eller drycker innan du åker till Orebro och använda gratis alternativ för underhållning, till exempel läsa en bok.
  • 3. Jämför transportsätt
    Det kan vara en bra idé att jämföra de olika transportsätt som finns tillgängliga för att spara pengar på din resa från Uppsala till Orebro. Även om det kan verka som att flyga eller ta tåget är det snabbaste alternativet för att ta sig till Orebro kan samåkning eller buss ofta vara billigare alternativ. Tänk också på resans längd och resvägen för att hitta den mest ekonomiska lösningen som passar dina behov bäst.

Buss Uppsala Orebro

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Uppsala-Orebro varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Uppsala till Orebro på Vivanoda.

Längden på bussresan mellan Uppsala och Orebro varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Orebro för ditt resedatum.

Bussar mellan Uppsala och Orebro har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

De flesta bussar mellan Uppsala och Orebro är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Uppsala-Orebro, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Uppsala-Orebro extra kostnader.

Bussbolag Uppsala Orebro

Swebus
Swebus
FlixBus
FlixBus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Uppsala Orebro

Tåg Uppsala Orebro

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Uppsala och Orebro rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Uppsala till Orebro beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Orebro är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Uppsala till Orebro minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Uppsala till Orebro. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Uppsala och Orebro.

Det finns rabatter för barn, studenter och seniorer som reser med tåg från Uppsala till Orebro, vilka varierar beroende på biljettyp och personens ålder. När du anger din ålder i din Vivanoda-sökning kommer priserna som visas att ta hänsyn till eventuella åldersrelaterade rabatter.

Detta beror ofta på tågbolagets biljettpris och avbokningspolicy. Om din tågbiljett från Uppsala till Orebro inte är återbetalningsbar kan det finnas alternativ för att byta eller ändra den mot en extra avgift.

Tågbolag från Uppsala till Orebro

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Uppsala Orebro
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid