Rekommenderad rutt
Uppsala
Resa med buss, tåg till Stockholm
Stockholm
Resa med flygplan till Visby
Visby
Se priser
Alternativa rutter
Uppsala
Resa med buss till Västervik
Västervik
Resa med färja till Visby
Visby
Se priser

Hur tar man sig från Uppsala till Visby?

Planerar du att resa till Uppsala från Visby och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Uppsala till Visby, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Uppsala och Visby, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, Swebus, FlixBus eller VY Buss - NettBuss) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Uppsala och Visby har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Uppsala-Visby-resa.

För din resa från Uppsala till Visby har du flera transportalternativ.

Uppsala Visby med färja

Färjan mellan Uppsala och Visby är ett intressant transportalternativ för resenärer som vill ha en stressfri resa och en unik upplevelse.

Buss från Uppsala till Visby

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Uppsala till Visby, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Uppsala Visby med tåg

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Uppsala Visby idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Uppsala Visby med flyg

Många flygningar förbinder Uppsala med Visby varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Visby på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Uppsala till Visby som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Uppsala Visby

Avgångsstad
Uppsala
Sverige
Staden som är destination
Visby
Sverige
Gotland
Avstånd
249 km
Direktförbindelse
Ingen direkt förbindelse med något transportmedel
Sök efter Uppsala Visby biljetter
Sök efter boende i Visby
Planera din resa från Uppsala till Visby enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Uppsala till Visby enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Uppsala och Visby som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, Swebus, FlixBus eller VY Buss - NettBuss för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Uppsala och Visby med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Uppsala och Visby

Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Uppsala till Visby?
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Uppsala och Visby, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Priser Bussbiljetter från Uppsala till Visby är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Visby (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Komfort Bussar mellan Uppsala och Visby kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Uppsala till Visby är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Visby för att täcka den 249 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att resa med färja från Uppsala till Visby?
Bekvämt Det är möjligt att gå ombord med ett fordon, vilket kan vara mycket praktiskt för familjesemestrar och för att bära tungt eller skrymmande bagage.
Komfort Färjan Uppsala Visby erbjuder mycket mer utrymme för att röra sig och koppla av under resan till Visby än något annat transportmedel.
Priser Priserna för färjor mellan Uppsala och Visby kan vara högre än för andra transportsätt.
Varaktighet Färjeresor mellan Uppsala och Visby kan ta längre tid än att använda andra transportsätt, t.ex. flyg, vilket kan vara en nackdel för resenärer som har bråttom till Visby.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Uppsala till Visby?
Hastighet Tåg från Uppsala till Visby är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Landskap Tågen mellan Uppsala och Visby erbjuder ofta hisnande landskap under resan.
Kostnad Uppsala-Visby-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Uppsala Visby-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Uppsala till Visby?
Hastighet Att flyga mellan Uppsala och Visby är det snabbaste sättet att resa de 249 km mellan Uppsala och Visby.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Uppsala till Visby, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Säkerhetskontroller Resenärer till Visby måste ofta anlända tidigt till Uppsalas flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Priser Flygbiljetter från Uppsala till Visby kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).

Var ska man börja från i Uppsala? Var anländer jag i Visby?

Bussstationer för avgång i Uppsala

Uppsala Business Park
Karta
Uppsala Stationsgatan
Karta
Uppsala Ekonomikum
Karta
Uppsala Studentstaden
Karta
Uppsala Flogsta väg 55
Karta

Avgångsstationer i Uppsala

Uppsala Centralstation
Karta

Ankomsthamnar i Visby

Visby
Karta

Ankomstflygplatser i Visby

Visby
Karta
Sök efter Uppsala Visby biljetter
Sök efter boende i Visby

Färja Uppsala Visby

Observera att det inte finns någon direkt färjeförbindelse mellan Uppsala och Visby. Färjeresans längd beror främst på vilket färjerederi du använder.

Priset på en färjebiljett från Uppsala till Visby kan variera beroende på färjerederi och säsong. Det är därför lämpligt att söka efter färjebiljetter från Uppsala till Visby på Vivanoda. På så sätt kan du jämföra de olika bolagen och ta reda på de aktuella priserna.

De flesta färjerederier erbjuder Wi-Fi ombord på färjan från Uppsala till Visby, men detta kan medföra extra kostnader. Det är därför lämpligt att kontrollera med det berörda företaget om Wi-Fi finns tillgängligt och om avgifter tillkommer.

Detta beror mycket på vilken tid på året du vill resa mellan Uppsala och Visby. Observera att det inte finns någon direkt färjetrafik mellan Uppsala och Visby och att du måste kombinera resan till Visby med ett annat transportmedel.

Färjerederier Uppsala Visby

Destination Gotland
Destination Gotland
Sök efter färjebiljetter Uppsala Visby

Buss Uppsala Visby

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Uppsala-Visby. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Längden på bussresan mellan Uppsala och Visby varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Visby för ditt resedatum.

Frekvensen av avgångarna till Uppsala från Visby varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Visby, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

De flesta bussar mellan Uppsala och Visby är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Bussbolag Uppsala Visby

Swebus
Swebus
FlixBus
FlixBus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Uppsala Visby

Tåg Uppsala Visby

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Uppsala till Visby. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Uppsala till Visby beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Visby är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Uppsala till Visby minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Uppsala till Visby. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Uppsala och Visby.

Tågbolag från Uppsala till Visby

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Uppsala Visby

Flyg Uppsala Visby

Flygbolag Uppsala Visby

SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Yuzmashavia
Yuzmashavia
Golden Air
Golden Air
Sök efter flyg Uppsala Visby
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid