Rekommenderad rutt
Linköping
Resa direkt till Karlstad med buss
Karlstad
Se priser
Alternativa rutter
Linköping
Resa med flygplan, buss till Orebro
Orebro
Resa med buss till Karlstad
Karlstad
Se priser

Hur tar man sig från Linköping till Karlstad?

Planerar du att resa till Linköping från Karlstad och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Linköping till Karlstad, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Linköping och Karlstad, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (FlixBus, Swebus eller Yuzmashavia) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Linköping och Karlstad har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Linköping-Karlstad-resa.

För din resa från Linköping till Karlstad har du flera transportalternativ.

Buss från Linköping till Karlstad

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Linköping till Karlstad, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Linköping Karlstad med flyg

Många flygningar förbinder Linköping med Karlstad varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Karlstad på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Linköping till Karlstad som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Linköping Karlstad

Avgångsstad
Linköping
Sverige
Staden som är destination
Karlstad
Sverige
Avstånd
162 km
Direktförbindelse
Ingen direkt förbindelse med något transportmedel
Sök efter Linköping Karlstad biljetter
Sök efter boende i Karlstad
Planera din resa från Linköping till Karlstad enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Linköping till Karlstad enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Linköping och Karlstad som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som FlixBus, Swebus eller Yuzmashavia för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Linköping och Karlstad med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Linköping och Karlstad

Fördelar och nackdelar med att flyga från Linköping till Karlstad?
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Linköping till Karlstad, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Priser Flygbiljetter från Linköping till Karlstad kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Linköping till Karlstad?
Priser Bussbiljetter från Linköping till Karlstad är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Karlstad (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Restid Bussar från Linköping till Karlstad är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Karlstad för att täcka den 162 km långa sträckan.

Var ska man börja från i Linköping? Var anländer jag i Karlstad?

Bussstationer för avgång i Linköping

Linköping Fjärrbussterminal
Karta

Avgångsflygplatser i Linköping

Linkoping
Karta

Bussstationer för ankomst till Karlstad

Karlstad busstation
Karta
Sök efter Linköping Karlstad biljetter
Sök efter boende i Karlstad

Buss Linköping Karlstad

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Linköping-Karlstad varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Linköping till Karlstad på Vivanoda.

Längden på bussresan mellan Linköping och Karlstad varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Karlstad för ditt resedatum.

Bussar mellan Linköping och Karlstad har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Bussbolag Linköping Karlstad

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
Sök efter bussbiljetter Linköping Karlstad

Flyg Linköping Karlstad

Flygbolag Linköping Karlstad

Yuzmashavia
Yuzmashavia
Sök efter flyg Linköping Karlstad
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid