Rekommenderad rutt
Linköping
Resa direkt till Borås med buss
Borås
Se priser
Alternativa rutter
Linköping
Resa med tåg, buss till Jönköping
Jönköping
Resa med buss till Borås
Borås
Se priser
Linköping
Resa med buss till Göteborg
Göteborg
Resa med tåg, buss till Borås
Borås
Se priser

Hur tar man sig från Linköping till Borås?

Planerar du att resa till Borås från Linköping och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Linköping till Borås, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Linköping och Borås, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss, Bus4You eller SJ) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Linköping och Borås har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Linköping-Borås-resa.

För din resa från Linköping till Borås har du flera transportalternativ.

Buss från Linköping till Borås

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Linköping till Borås, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Linköping Borås

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Linköping Borås idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Linköping till Borås som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Linköping Borås

Avgångsstad
Linköping
Sverige
Staden som är destination
Borås
Sverige
Avstånd
176 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med buss
Sök efter Linköping Borås biljetter
Sök efter boende i Borås
Planera din resa från Linköping till Borås enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Linköping till Borås enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Linköping och Borås som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss, Bus4You eller SJ för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Linköping och Borås med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Linköping och Borås

Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Linköping till Borås?
Tillgänglighet Tågstationerna i Linköping eller Borås ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Hastighet Tåg från Linköping till Borås är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Landskap Tågen mellan Linköping och Borås erbjuder ofta hisnande landskap under resan.
Flexibilitet Tågtiderna för Linköping Borås-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Kostnad Linköping-Borås-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Linköping till Borås?
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Linköping och Borås är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Linköping och Borås, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Priser Bussbiljetter från Linköping till Borås är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Borås (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Restid Bussar från Linköping till Borås är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Borås för att täcka den 176 km långa sträckan.
Komfort Bussar mellan Linköping och Borås kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.

Var ska man börja från i Linköping? Var anländer jag i Borås?

Bussstationer för avgång i Linköping

Linköping Fjärrbussterminal
Karta
Linköping
Karta

Avgångsstationer i Linköping

Linköping Centralstation
Karta

Bussstationer för ankomst till Borås

Borås Centralstation
Karta

Ankomststationer i Borås

Borås Centralstation
Karta
Sök efter Linköping Borås biljetter
Sök efter boende i Borås

3 tips för billigare resor mellan Linköping och Borås

Har du bestämt dig för att resa från Linköping till Borås och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss eller tåg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Linköping till Borås.

  • 1. Var flexibel när det gäller datum
    Biljetter Linköping-Borås är ofta billigare under veckan än under helgen. Om du har råd att resa till Borås under veckan i stället för på helgen kan du spara pengar på din biljett Linköping-Borås. Att vara flexibel när det gäller datum kan dessutom hjälpa dig att hitta de bästa priserna till Borås.
  • 2. Jämför priser
    Att använda Vivanoda är ett bra sätt att hitta de bästa priserna för din resa från Linköping till Borås. Det gör att du kan jämföra priser från olika transportleverantörer i en sökning och hitta det bästa priset för din vistelse i Borås.
  • 3. Undvik extrautrustning
    Vissa extrafunktioner, till exempel mat och dryck som konsumeras under resan från Linköping till Borås, kan vara dyra och är inte alltid nödvändiga för en kort resa. För att spara pengar kan du försöka planera in snacks eller drycker innan du åker till Borås och använda gratis alternativ för underhållning, till exempel läsa en bok.

Buss Linköping Borås

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Linköping-Borås varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Linköping till Borås på Vivanoda.

De flesta bussar mellan Linköping och Borås är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Linköping-Borås extra kostnader.

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Linköping-Borås. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Frekvensen av avgångarna till Linköping från Borås varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Borås, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Bussarna Linköping-Borås är i allmänhet utrustade med luftkonditionering för att hålla passagerarna bekväma, särskilt på sommaren när temperaturen är hög.

Bussbolag Linköping Borås

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Linköping Borås

Tåg Linköping Borås

Tågen mellan Linköping och Borås är utrustade med eluttag och gratis Wi-Fi för passagerarna. Det finns eluttag i de flesta vagnar, medan Wi-Fi-anslutningen kan vara instabil i vissa områden.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Linköping till Borås minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Det finns rabatter för barn, studenter och seniorer som reser med tåg från Linköping till Borås, vilka varierar beroende på biljettyp och personens ålder. När du anger din ålder i din Vivanoda-sökning kommer priserna som visas att ta hänsyn till eventuella åldersrelaterade rabatter.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Linköping till Borås beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Borås är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Tågbiljetter från Linköping till Borås kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Linköping och Borås rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Tågbolag från Linköping till Borås

SJ
SJ
Sök efter tågbiljetter Linköping Borås
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid