Rekommenderad rutt
Linköping
Resa med tåg, buss till Stockholm
Stockholm
Resa med flyg, tåg till Sundsvall
Sundsvall
Se priser
Alternativa rutter
Linköping
Resa direkt till Sundsvall med tåg
Sundsvall
Se priser
Linköping
Resa med tåg till Ånge
Ånge
Resa med tåg till Sundsvall
Sundsvall
Se priser

Hur tar man sig från Linköping till Sundsvall?

Planerar du att resa till Sundsvall från Linköping och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Linköping till Sundsvall, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Linköping och Sundsvall, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, Norrtåg, FlixBus eller Swebus) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Linköping och Sundsvall har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Linköping-Sundsvall-resa.

För din resa från Linköping till Sundsvall har du flera transportalternativ.

Buss från Linköping till Sundsvall

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Linköping till Sundsvall, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Linköping Sundsvall

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Linköping Sundsvall idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Linköping Sundsvall

Många flygningar förbinder Linköping med Sundsvall varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Sundsvall på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Linköping till Sundsvall som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Linköping Sundsvall

Avgångsstad
Linköping
Sverige
Staden som är destination
Sundsvall
Sverige
Avstånd
452 km
Direktförbindelse
Ingen direkt förbindelse med något transportmedel
Sök efter Linköping Sundsvall biljetter
Sök efter boende i Sundsvall
Planera din resa från Linköping till Sundsvall enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Linköping till Sundsvall enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Linköping och Sundsvall som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, Norrtåg, FlixBus eller Swebus för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Linköping och Sundsvall med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Linköping och Sundsvall

Fördelar och nackdelar med att flyga från Linköping till Sundsvall?
Hastighet Att flyga mellan Linköping och Sundsvall är det snabbaste sättet att resa de 452 km mellan Linköping och Sundsvall.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Linköping till Sundsvall, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Nackdelar med miljön Flyg till Linköping Sundsvall har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.
Priser Flygbiljetter från Linköping till Sundsvall kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Linköping till Sundsvall?
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Linköping och Sundsvall är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Priser Bussbiljetter från Linköping till Sundsvall är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Sundsvall (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Komfort Bussar mellan Linköping och Sundsvall kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Linköping till Sundsvall är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Sundsvall för att täcka den 452 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Linköping till Sundsvall?
Miljövänligt Tåget Linköping-Sundsvall anses vara ett mer miljövänligt transportmedel än enbart flyg eller bil.
Bekvämlighet Tåg mellan Linköping och Sundsvall erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Kostnad Linköping-Sundsvall-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Linköping Sundsvall-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.

Var ska man börja från i Linköping? Var anländer jag i Sundsvall?

Bussstationer för avgång i Linköping

Linköping Fjärrbussterminal
Karta
Linköping
Karta

Avgångsstationer i Linköping

Linköping Centralstation
Karta

Ankomststationer i Sundsvall

Sundsvall Centralstation
Karta
Sundsvall Västra station
Karta

Ankomstflygplatser i Sundsvall

Sundsvall/Harnosand
Karta
Sök efter Linköping Sundsvall biljetter
Sök efter boende i Sundsvall

Buss Linköping Sundsvall

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Linköping-Sundsvall varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Linköping till Sundsvall på Vivanoda.

Längden på bussresan mellan Linköping och Sundsvall varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Sundsvall för ditt resedatum.

Frekvensen av avgångarna till Linköping från Sundsvall varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Sundsvall, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

De flesta bussar mellan Linköping och Sundsvall är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Bussbolag Linköping Sundsvall

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Linköping Sundsvall

Tåg Linköping Sundsvall

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Linköping till Sundsvall. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Linköping och Sundsvall.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Linköping till Sundsvall beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Sundsvall är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Linköping till Sundsvall minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Linköping och Sundsvall rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Tågbolag från Linköping till Sundsvall

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Norrtåg
Norrtåg
Sök efter tågbiljetter Linköping Sundsvall

Flyg Linköping Sundsvall

Flygbolag Linköping Sundsvall

SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Golden Air
Golden Air
Sök efter flyg Linköping Sundsvall
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid