Norrköping
Resa direkt till Stockholm med buss, tåg
Stockholm
Se priser

Hur tar man sig från Norrköping till Stockholm?

Planerar du att resa till Stockholm från Norrköping och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Norrköping till Stockholm, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Norrköping och Stockholm, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Norrköping och Stockholm har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Norrköping-Stockholm-resa.

För din resa från Norrköping till Stockholm har du flera transportalternativ.

Buss från Norrköping till Stockholm

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Norrköping till Stockholm, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Norrköping Stockholm

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Norrköping Stockholm idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Norrköping till Stockholm som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Norrköping Stockholm

Avgångsstad
Norrköping
Sverige
Staden som är destination
Stockholm
Sverige
Avstånd
136 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med buss och tåg
Sök efter Norrköping Stockholm biljetter
Sök efter boende i Stockholm
Planera din resa från Norrköping till Stockholm enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Norrköping till Stockholm enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Norrköping och Stockholm som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Norrköping och Stockholm med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Norrköping och Stockholm

Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Norrköping till Stockholm?
Hastighet Tåg från Norrköping till Stockholm är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Tillgänglighet Tågstationerna i Norrköping eller Stockholm ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Bekvämlighet Tåg mellan Norrköping och Stockholm erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Flexibilitet Tågtiderna för Norrköping Stockholm-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Kostnad Norrköping-Stockholm-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Norrköping till Stockholm?
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Norrköping och Stockholm är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Priser Bussbiljetter från Norrköping till Stockholm är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Stockholm (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Norrköping och Stockholm, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Restid Bussar från Norrköping till Stockholm är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Stockholm för att täcka den 136 km långa sträckan.
Komfort Bussar mellan Norrköping och Stockholm kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.

Var ska man börja från i Norrköping? Var anländer jag i Stockholm?

Bussstationer för avgång i Norrköping

Norrkoping
Karta
Norrköping
Karta

Avgångsstationer i Norrköping

Norrköping Centralstation
Karta

Bussstationer för ankomst till Stockholm

Stockholm
Karta
Karolinska institutet
Karta
Rålambshovsparken
Karta

Ankomststationer i Stockholm

Stockholm Centralstation
Karta
Sök efter Norrköping Stockholm biljetter
Sök efter boende i Stockholm

3 tips för billigare resor mellan Norrköping och Stockholm

Har du bestämt dig för att resa från Norrköping till Stockholm och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss eller tåg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Norrköping till Stockholm.

  • 1. Jämför priser
    Att använda Vivanoda är ett bra sätt att hitta de bästa priserna för din resa från Norrköping till Stockholm. Det gör att du kan jämföra priser från olika transportleverantörer i en sökning och hitta det bästa priset för din vistelse i Stockholm.
  • 2. Undvik rusningstider
    Biljetter Norrköping-Stockholm är väldigt ofta billigare om du reser utanför rusningstid. Genom att undvika dessa hektiska tider på dagen kan du spara pengar på din resebiljett. Att resa till Stockholm under lågsäsong kan dessutom ge dig en bekvämare resa.
  • 3. Boka i förväg
    Detta är ofta det mest kända tipset för att spara pengar på resor mellan Norrköping och Stockholm. Det beror på att tåg-, flyg-, buss- eller färjebiljetter ofta är billigare om du köper dem i god tid. Detta kan ibland spara tiotals eller till och med hundratals euro på din resa Norrköping-Stockholm.

Buss Norrköping Stockholm

Bussar mellan Norrköping och Stockholm har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Längden på bussresan mellan Norrköping och Stockholm varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Stockholm för ditt resedatum.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Norrköping-Stockholm varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Norrköping till Stockholm på Vivanoda.

Frekvensen av avgångarna till Norrköping från Stockholm varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Stockholm, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Norrköping-Stockholm extra kostnader.

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Norrköping-Stockholm, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Bussbolag Norrköping Stockholm

Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
FlixBus
FlixBus
Sök efter bussbiljetter Norrköping Stockholm

Tåg Norrköping Stockholm

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Norrköping till Stockholm minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Norrköping till Stockholm beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Stockholm är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Norrköping till Stockholm. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Tågbiljetter från Norrköping till Stockholm kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Norrköping till Stockholm. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Norrköping och Stockholm.

Det finns rabatter för barn, studenter och seniorer som reser med tåg från Norrköping till Stockholm, vilka varierar beroende på biljettyp och personens ålder. När du anger din ålder i din Vivanoda-sökning kommer priserna som visas att ta hänsyn till eventuella åldersrelaterade rabatter.

Tågbolag från Norrköping till Stockholm

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Norrköping Stockholm
Norrköping till Stockholm - Billiga buss, tåg | Vivanoda

Turistguide för resan från Norrköping till Stockholm

Vad man ska se och göra i Stockholm?

Stockholm är också känt för sin eleganta och minimalistiska design, med många mode-, möbel- och inredningsbutiker. För matälskare erbjuder staden ett modernt nordiskt kök samt traditionella svenska rätter som köttbullar och smörgåsbord.

Stadens grönområden får du inte heller missa, med Kungliga Djurgårdsparken och Bergius botaniska trädgård som populära mål för promenader och picknickar. För en panoramautsikt över staden får du inte missa tv-tornet Kaknästornet.

Slutligen är Stockholms livliga nattliv en annan attraktiv aspekt av staden, med många barer, klubbar och restauranger som är öppna till sent på kvällen. Stockholm är en fascinerande och mångsidig stad som erbjuder något för varje resenär.

Sök efter Norrköping Stockholm biljetter
Sök efter boende i Stockholm

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid