Rekommenderad rutt
Stockholm
Resa direkt till Hamburg med flyg, buss
Hamburg
Se priser
Alternativa rutter
Stockholm
Resa med buss, tåg till Köpenhamn
Köpenhamn
Resa med flyg, buss, tåg till Hamburg
Hamburg
Se priser

Hur tar man sig från Stockholm till Hamburg?

Planerar du att resa till Hamburg från Stockholm och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Stockholm till Hamburg, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Stockholm och Hamburg, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (Danske StatsBaner (DSB), Deutsche Bahn, SJ, Eurolines eller FlixBus) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Stockholm och Hamburg har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Stockholm-Hamburg-resa.

För din resa från Stockholm till Hamburg har du flera transportalternativ.

Buss från Stockholm till Hamburg

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Stockholm till Hamburg, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Stockholm Hamburg

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Stockholm Hamburg idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Stockholm Hamburg

Många flygningar förbinder Stockholm med Hamburg varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Hamburg på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Stockholm till Hamburg som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Stockholm Hamburg

Avgångsstad
Stockholm
Sverige
Staden som är destination
Hamburg
Tyskland
Hamburg
Avstånd
811 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med flyg och buss
Sök efter Stockholm Hamburg biljetter
Sök efter boende i Hamburg
Planera din resa från Stockholm till Hamburg enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Stockholm till Hamburg enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Stockholm och Hamburg som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som Danske StatsBaner (DSB), Deutsche Bahn, SJ, Eurolines eller FlixBus för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Stockholm och Hamburg med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Stockholm och Hamburg

Fördelar och nackdelar med att flyga från Stockholm till Hamburg?
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Stockholm till Hamburg, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Hastighet Att flyga mellan Stockholm och Hamburg är det snabbaste sättet att resa de 811 km mellan Stockholm och Hamburg.
Nackdelar med miljön Flyg till Stockholm Hamburg har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.
Priser Flygbiljetter från Stockholm till Hamburg kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Säkerhetskontroller Resenärer till Hamburg måste ofta anlända tidigt till Stockholms flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Stockholm till Hamburg?
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Stockholm och Hamburg är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Priser Bussbiljetter från Stockholm till Hamburg är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Hamburg (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Stockholm och Hamburg, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Restid Bussar från Stockholm till Hamburg är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Hamburg för att täcka den 811 km långa sträckan.
Komfort Bussar mellan Stockholm och Hamburg kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Stockholm till Hamburg?
Tillgänglighet Tågstationerna i Stockholm eller Hamburg ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Bekvämlighet Tåg mellan Stockholm och Hamburg erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Hastighet Tåg från Stockholm till Hamburg är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Flexibilitet Tågtiderna för Stockholm Hamburg-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Kostnad Stockholm-Hamburg-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.

Var ska man börja från i Stockholm? Var anländer jag i Hamburg?

Bussstationer för avgång i Stockholm

Stockholm
Karta
Rålambshovsparken
Karta

Avgångsstationer i Stockholm

Stockholm Centralstation
Karta

Avgångsflygplatser i Stockholm

Arlanda
Karta
Skavsta
Karta

Bussstationer för ankomst till Hamburg

Hamburg - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Karta
Hamburg-Harburg
Karta

Ankomststationer i Hamburg

Eidelstedt
Karta
Hamburg Dammtor
Karta
Hamburg Hbf
Karta
Hamburg-Langenfelde Bf
Karta

Ankomstflygplatser i Hamburg

Fuhlsbuettel
Karta
Blankensee
Karta
Sök efter Stockholm Hamburg biljetter
Sök efter boende i Hamburg

3 tips för billigare resor mellan Stockholm och Hamburg

Har du bestämt dig för att resa från Stockholm till Hamburg och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss, tåg eller flyg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Stockholm till Hamburg.

  • 1. Jämför transportsätt
    Det kan vara en bra idé att jämföra de olika transportsätt som finns tillgängliga för att spara pengar på din resa från Stockholm till Hamburg. Även om det kan verka som att flyga eller ta tåget är det snabbaste alternativet för att ta sig till Hamburg kan samåkning eller buss ofta vara billigare alternativ. Tänk också på resans längd och resvägen för att hitta den mest ekonomiska lösningen som passar dina behov bäst.
  • 2. Undvik extrautrustning
    Vissa extrafunktioner, till exempel mat och dryck som konsumeras under resan från Stockholm till Hamburg, kan vara dyra och är inte alltid nödvändiga för en kort resa. För att spara pengar kan du försöka planera in snacks eller drycker innan du åker till Hamburg och använda gratis alternativ för underhållning, till exempel läsa en bok.
  • 3. Var flexibel när det gäller datum
    Biljetter Stockholm-Hamburg är ofta billigare under veckan än under helgen. Om du har råd att resa till Hamburg under veckan i stället för på helgen kan du spara pengar på din biljett Stockholm-Hamburg. Att vara flexibel när det gäller datum kan dessutom hjälpa dig att hitta de bästa priserna till Hamburg.

Buss Stockholm Hamburg

Frekvensen av avgångarna till Stockholm från Hamburg varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Hamburg, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Längden på bussresan mellan Stockholm och Hamburg varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Hamburg för ditt resedatum.

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Stockholm-Hamburg. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Bussar mellan Stockholm och Hamburg har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

De flesta bussar mellan Stockholm och Hamburg är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Stockholm-Hamburg, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Bussbolag Stockholm Hamburg

Eurolines
Eurolines
FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
Sök efter bussbiljetter Stockholm Hamburg

Tåg Stockholm Hamburg

Tågbiljetter från Stockholm till Hamburg kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Stockholm till Hamburg beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Hamburg är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Stockholm till Hamburg. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Stockholm till Hamburg. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Stockholm och Hamburg.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Stockholm till Hamburg minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Det finns rabatter för barn, studenter och seniorer som reser med tåg från Stockholm till Hamburg, vilka varierar beroende på biljettyp och personens ålder. När du anger din ålder i din Vivanoda-sökning kommer priserna som visas att ta hänsyn till eventuella åldersrelaterade rabatter.

Tågbolag från Stockholm till Hamburg

Danske StatsBaner (DSB)
Danske StatsBaner (DSB)
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
SJ
SJ
Sök efter tågbiljetter Stockholm Hamburg

Flyg Stockholm Hamburg

Flygbolag Stockholm Hamburg

SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Easyjet
Easyjet
Germanwings
Germanwings
Ryanair
Ryanair
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Sök efter flyg Stockholm Hamburg
Stockholm till Hamburg - Billiga buss, tåg, flyg | Vivanoda

Turistguide för resan från Stockholm till Hamburg

Vad man ska se och göra i Hamburg?

En av Hamburgs mest ikoniska sevärdheter är Elbphilharmonie, ett futuristiskt konserthus på stranden av Elbe. Konstälskare kan besöka Kunsthalle Hamburg, som rymmer en samling europeiska målningar från medeltiden till idag. Den historiska stadsdelen Speicherstadt, med sina lagerlokaler i rött tegel, är också en populär attraktion.

Gourmetresenärer kan njuta av lokala specialiteter som Labskaus, en maträtt gjord på nötkött och rödbetor, eller den berömda Hamburg-smörgåsen, fylld med hackad biff, sallad, lök och pickles. Hamburgs fiskmarknad är en annan plats som du måste besöka för att upptäcka den lokala gastronomin.

Slutligen, för en underhållningsupplevelse kan besökarna bege sig till Heide Park Resort, en av Tysklands största nöjesparker, eller utforska Miniatur Wunderland, en inomhusattraktion som rymmer skalenliga modeller av städer och landskap från hela världen.

Sök efter Stockholm Hamburg biljetter
Sök efter boende i Hamburg

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid