Rekommenderad rutt
Stockholm
Resa direkt till Berlin med flyg, buss
Berlin
Se priser
Alternativa rutter
Stockholm
Resa med buss, flyg till Hamburg
Hamburg
Resa med buss, samåkning, tåg till Berlin
Berlin
Se priser
Stockholm
Resa med buss, tåg till Köpenhamn
Köpenhamn
Resa med tåg, flyg, buss till Berlin
Berlin
Se priser

Hur tar man sig från Stockholm till Berlin?

Planerar du att resa till Berlin från Stockholm och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Stockholm till Berlin, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Stockholm och Berlin, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (Deutsche Bahn, SJ, Snälltåget, FlixBus eller ADAC PostBus) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Stockholm och Berlin har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Stockholm-Berlin-resa.

För din resa från Stockholm till Berlin har du flera transportalternativ.

Buss från Stockholm till Berlin

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Stockholm till Berlin, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Stockholm Berlin

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Stockholm Berlin idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Stockholm Berlin

Många flygningar förbinder Stockholm med Berlin varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Berlin på rekordtid.

Samåkning Stockholm Berlin

Samåkning mellan Stockholm och Berlin är perfekt om du vill resa till Berlin i gott sällskap och minska transportkostnaderna. Men det kan vara begränsad flexibilitet när det gäller tidtabeller och upphämtningsställen i antingen Stockholm eller Berlin.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Stockholm till Berlin som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Stockholm Berlin

Avgångsstad
Stockholm
Sverige
Staden som är destination
Berlin
Tyskland
Berlin
Avstånd
810 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med flyg och buss
Sök efter Stockholm Berlin biljetter
Sök efter boende i Berlin
Planera din resa från Stockholm till Berlin enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Stockholm till Berlin enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Stockholm och Berlin som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som Deutsche Bahn, SJ, Snälltåget, FlixBus eller ADAC PostBus för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Stockholm och Berlin med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Stockholm och Berlin

Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Stockholm till Berlin?
Tillgänglighet Tågstationerna i Stockholm eller Berlin ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Hastighet Tåg från Stockholm till Berlin är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Bekvämlighet Tåg mellan Stockholm och Berlin erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Flexibilitet Tågtiderna för Stockholm Berlin-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Kostnad Stockholm-Berlin-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Stockholm till Berlin?
Priser Bussbiljetter från Stockholm till Berlin är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Berlin (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Stockholm och Berlin är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Stockholm och Berlin, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Restid Bussar från Stockholm till Berlin är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Berlin för att täcka den 810 km långa sträckan.
Komfort Bussar mellan Stockholm och Berlin kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Stockholm till Berlin?
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Stockholm till Berlin, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Hastighet Att flyga mellan Stockholm och Berlin är det snabbaste sättet att resa de 810 km mellan Stockholm och Berlin.
Priser Flygbiljetter från Stockholm till Berlin kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Nackdelar med miljön Flyg till Stockholm Berlin har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.
Säkerhetskontroller Resenärer till Berlin måste ofta anlända tidigt till Stockholms flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Fördelar och nackdelar med samåkning från Stockholm till Berlin?
Flexibel Samåkning från Stockholm till Berlin är ofta mer flexibelt än andra transportsätt.
Ekonomisk Samåkning från Stockholm till Berlin är ofta det mest ekonomiska sättet att resa.
Vänlighet Samåkning mellan Stockholm och Berlin är ofta trevligare och vänligare än andra transportsätt, särskilt om du delar resan med trevliga människor.
Att känna sig osäker Det kan hända att du känner dig osäker i bilen med föraren, på grund av hans eller hennes attityd eller körstil.
Tillgänglighet Att hitta tillgänglighet för en samåkning från Stockholm till Berlin kan vara knepigt, särskilt om du planerar i förväg. De flesta bilpooler är endast tillgängliga några dagar eller veckor före avresa.
Pålitlighet Du bör lita på att föraren är punktlig och pålitlig under din resa från Stockholm till Berlin. De är inte alltid i tid.

Var ska man börja från i Stockholm? Var anländer jag i Berlin?

Bussstationer för avgång i Stockholm

Stockholm
Karta
Karolinska institutet
Karta

Avgångsstationer i Stockholm

Stockholm Centralstation
Karta

Avgångsflygplatser i Stockholm

Arlanda
Karta
Skavsta
Karta
Bromma
Karta

Bussstationer för ankomst till Berlin

Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Karta
Berlin Alexanderplatz
Karta
Berlin SXF
Karta
Berlin central bus station
Karta
Berlin Alt-Tegel
Karta
Berlin Zoo
Karta

Ankomststationer i Berlin

Berlin Hauptbahnhof
Karta
Berlin Ostbahnhof
Karta
Berlin Zoologischer Garten
Karta
Berlin-Spandau
Karta

Ankomstflygplatser i Berlin

Tegel
Karta
Willy-Brandt Berlin-Brandebourg
Karta
Sök efter Stockholm Berlin biljetter
Sök efter boende i Berlin

3 tips för billigare resor mellan Stockholm och Berlin

Har du bestämt dig för att resa från Stockholm till Berlin och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss, tåg, flyg eller samåkning kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Stockholm till Berlin.

  • 1. Jämför transportsätt
    Det kan vara en bra idé att jämföra de olika transportsätt som finns tillgängliga för att spara pengar på din resa från Stockholm till Berlin. Även om det kan verka som att flyga eller ta tåget är det snabbaste alternativet för att ta sig till Berlin kan samåkning eller buss ofta vara billigare alternativ. Tänk också på resans längd och resvägen för att hitta den mest ekonomiska lösningen som passar dina behov bäst.
  • 2. Var flexibel när det gäller datum
    Biljetter Stockholm-Berlin är ofta billigare under veckan än under helgen. Om du har råd att resa till Berlin under veckan i stället för på helgen kan du spara pengar på din biljett Stockholm-Berlin. Att vara flexibel när det gäller datum kan dessutom hjälpa dig att hitta de bästa priserna till Berlin.
  • 3. Undvik rusningstider
    Biljetter Stockholm-Berlin är väldigt ofta billigare om du reser utanför rusningstid. Genom att undvika dessa hektiska tider på dagen kan du spara pengar på din resebiljett. Att resa till Berlin under lågsäsong kan dessutom ge dig en bekvämare resa.

Buss Stockholm Berlin

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Stockholm-Berlin varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Stockholm till Berlin på Vivanoda.

Frekvensen av avgångarna till Stockholm från Berlin varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Berlin, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

De flesta bussar mellan Stockholm och Berlin är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Bussar mellan Stockholm och Berlin har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Stockholm-Berlin. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Längden på bussresan mellan Stockholm och Berlin varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Berlin för ditt resedatum.

Bussbolag Stockholm Berlin

FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Berlin Shuttle
Berlin Shuttle
IC Bus
IC Bus
Eurolines
Eurolines
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Stockholm Berlin

Tåg Stockholm Berlin

Tågen mellan Stockholm och Berlin är utrustade med eluttag och gratis Wi-Fi för passagerarna. Det finns eluttag i de flesta vagnar, medan Wi-Fi-anslutningen kan vara instabil i vissa områden.

Tågbiljetter från Stockholm till Berlin kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Stockholm till Berlin. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Stockholm och Berlin.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Stockholm till Berlin minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Stockholm till Berlin beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Berlin är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Detta beror ofta på tågbolagets biljettpris och avbokningspolicy. Om din tågbiljett från Stockholm till Berlin inte är återbetalningsbar kan det finnas alternativ för att byta eller ändra den mot en extra avgift.

Tågbolag från Stockholm till Berlin

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Stockholm Berlin

Flyg Stockholm Berlin

Flygbolag Stockholm Berlin

bmi Regional
bmi Regional
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Easyjet
Easyjet
Air Berlin
Air Berlin
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Germanwings
Germanwings
Ryanair
Ryanair
Golden Air
Golden Air
Malmo Aviation
Malmo Aviation
Sök efter flyg Stockholm Berlin

Samåkning Stockholm Berlin

På Vivanoda, vår plattform för att jämföra transportsätt mellan Stockholm och Berlin, får du tillgång till alla tillgängliga samåkningserbjudanden med pris, beräknad tidsåtgång och upphämtningsplatser.

Den genomsnittliga kostnaden för en samåkning från Stockholm till Berlin beror på ett antal faktorer, inklusive tiden på året, efterfrågan och utbud samt vilken samåkningsplattform som används. För att få en mycket noggrann uppskattning av priset och tillgängligheten för en samåkning från Stockholm till Berlin, starta en sökning på Vivanoda genom att ange dina resedatum.

Det är möjligt att boka en samåkning i sista minuten, men det beror på förarnas tillgänglighet och efterfrågan på resan. Det rekommenderas att boka din samåkning i förväg för att garantera din resa.

Antalet tillgängliga platser i en samåkning från Stockholm till Berlin beror på föraren och vilken typ av fordon som används. I allmänhet kan en förare erbjuda mellan 1 och 4 platser.

Samåkning anses vara ett mer miljövänligt alternativ än andra transportsätt, eftersom det minskar koldioxidutsläppen genom att minska antalet bilar på vägarna. Detta beror dock på hur många personer som delar samma fordon och fordonets bränsleförbrukning.

Det är möjligt att begära ett stopp på vägen när du samåker från Stockholm till Berlin, men det beror på föraren och de andra passagerarna. Det är viktigt att kontrollera med föraren innan du bokar.

Plattform för samåkning Stockholm Berlin

Blablacar
Blablacar
Sök efter en samåkning Stockholm Berlin
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid