Linköping
Resa direkt till Orebro med flyg, buss
Orebro
Se priser

Hur tar man sig från Linköping till Orebro?

Planerar du att resa till Orebro från Linköping och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Linköping till Orebro, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Linköping och Orebro, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (Yuzmashavia eller Swebus) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Linköping och Orebro har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Linköping-Orebro-resa.

För din resa från Linköping till Orebro har du flera transportalternativ.

Buss från Linköping till Orebro

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Linköping till Orebro, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Flyg Linköping Orebro

Många flygningar förbinder Linköping med Orebro varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Orebro på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Linköping till Orebro som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Linköping Orebro

Avgångsstad
Linköping
Sverige
Staden som är destination
Orebro
Sverige
Avstånd
98 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med flyg och buss
Sök efter Linköping Orebro biljetter
Sök efter boende i Orebro
Planera din resa från Linköping till Orebro enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Linköping till Orebro enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Linköping och Orebro som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som Yuzmashavia eller Swebus för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Linköping och Orebro med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Linköping och Orebro

Fördelar och nackdelar med att flyga från Linköping till Orebro?
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Linköping till Orebro, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Hastighet Att flyga mellan Linköping och Orebro är det snabbaste sättet att resa de 98 km mellan Linköping och Orebro.
Säkerhetskontroller Resenärer till Orebro måste ofta anlända tidigt till Linköpings flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Priser Flygbiljetter från Linköping till Orebro kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Nackdelar med miljön Flyg till Linköping Orebro har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Linköping till Orebro?
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Linköping och Orebro, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Priser Bussbiljetter från Linköping till Orebro är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Orebro (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Linköping och Orebro är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Restid Bussar från Linköping till Orebro är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Orebro för att täcka den 98 km långa sträckan.
Komfort Bussar mellan Linköping och Orebro kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.

Var ska man börja från i Linköping? Var anländer jag i Orebro?

Bussstationer för avgång i Linköping

Linköping Fjärrbussterminal
Karta

Avgångsflygplatser i Linköping

Linkoping
Karta

Bussstationer för ankomst till Orebro

Örebro Centralstation
Karta
Örebro Våghustorget
Karta
Örebro Sörbyängsvägen
Karta

Ankomstflygplatser i Orebro

Orebro-Bofors
Karta
Sök efter Linköping Orebro biljetter
Sök efter boende i Orebro

3 tips för billigare resor mellan Linköping och Orebro

Har du bestämt dig för att resa från Linköping till Orebro och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss eller flyg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Linköping till Orebro.

  • 1. Var flexibel när det gäller datum
    Biljetter Linköping-Orebro är ofta billigare under veckan än under helgen. Om du har råd att resa till Orebro under veckan i stället för på helgen kan du spara pengar på din biljett Linköping-Orebro. Att vara flexibel när det gäller datum kan dessutom hjälpa dig att hitta de bästa priserna till Orebro.
  • 2. Res med lätt bagage
    Om du reser mellan Linköping och Orebro med ett företag som tar extra betalt för incheckat bagage, vilket ofta är fallet, kan det vara klokt att hålla bagaget på ett minimum för att spara pengar. Försök att bara packa det nödvändigaste och se till att kontrollera flygbolagets bagagekrav innan du åker till Orebro.
  • 3. Undvik rusningstider
    Biljetter Linköping-Orebro är väldigt ofta billigare om du reser utanför rusningstid. Genom att undvika dessa hektiska tider på dagen kan du spara pengar på din resebiljett. Att resa till Orebro under lågsäsong kan dessutom ge dig en bekvämare resa.

Buss Linköping Orebro

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Linköping-Orebro extra kostnader.

Bussar mellan Linköping och Orebro har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Frekvensen av avgångarna till Linköping från Orebro varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Orebro, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Linköping-Orebro varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Linköping till Orebro på Vivanoda.

De flesta bussar mellan Linköping och Orebro är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Linköping-Orebro, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Bussbolag Linköping Orebro

Swebus
Swebus
Sök efter bussbiljetter Linköping Orebro

Flyg Linköping Orebro

Flygbolag Linköping Orebro

Yuzmashavia
Yuzmashavia
Sök efter flyg Linköping Orebro
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid