Göteborg
Resa direkt till Oslo med buss, tåg, flyg
Oslo
Se priser

Hur tar man sig från Göteborg till Oslo?

Planerar du att resa till Oslo från Göteborg och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Göteborg till Oslo, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Göteborg och Oslo, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (VY, Swebus, VY Buss - NettBuss, FlixBus eller Wideroe) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Göteborg och Oslo har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Göteborg-Oslo-resa.

För din resa från Göteborg till Oslo har du flera transportalternativ.

Buss från Göteborg till Oslo

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Göteborg till Oslo, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Göteborg Oslo

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Göteborg Oslo idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Göteborg Oslo

Många flygningar förbinder Göteborg med Oslo varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Oslo på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Göteborg till Oslo som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Göteborg Oslo

Avgångsstad
Göteborg
Sverige
Staden som är destination
Oslo
Norge
Avstånd
257 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med buss, tåg och flyg
Sök efter Göteborg Oslo biljetter
Sök efter boende i Oslo
Planera din resa från Göteborg till Oslo enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Göteborg till Oslo enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Göteborg och Oslo som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som VY, Swebus, VY Buss - NettBuss, FlixBus eller Wideroe för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Göteborg och Oslo med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Göteborg och Oslo

Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Göteborg till Oslo?
Priser Bussbiljetter från Göteborg till Oslo är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Oslo (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Göteborg och Oslo, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Göteborg och Oslo är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Komfort Bussar mellan Göteborg och Oslo kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Göteborg till Oslo är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Oslo för att täcka den 257 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Göteborg till Oslo?
Tillgänglighet Tågstationerna i Göteborg eller Oslo ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Landskap Tågen mellan Göteborg och Oslo erbjuder ofta hisnande landskap under resan.
Bekvämlighet Tåg mellan Göteborg och Oslo erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Kostnad Göteborg-Oslo-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Göteborg Oslo-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Göteborg till Oslo?
Hastighet Att flyga mellan Göteborg och Oslo är det snabbaste sättet att resa de 257 km mellan Göteborg och Oslo.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Göteborg till Oslo, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Priser Flygbiljetter från Göteborg till Oslo kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Säkerhetskontroller Resenärer till Oslo måste ofta anlända tidigt till Göteborgs flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Nackdelar med miljön Flyg till Göteborg Oslo har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.

Var ska man börja från i Göteborg? Var anländer jag i Oslo?

Bussstationer för avgång i Göteborg

Göteborg Nils Ericsonterminal
Karta
Liseberg station
Karta
Landvetter flygplats
Karta

Avgångsstationer i Göteborg

Göteborg Centralstation
Karta

Avgångsflygplatser i Göteborg

Landvetter
Karta

Bussstationer för ankomst till Oslo

Oslo bstn Galleriet
Karta

Ankomststationer i Oslo

Oslo S
Karta

Ankomstflygplatser i Oslo

Oslo Gardermoen
Karta
Sök efter Göteborg Oslo biljetter
Sök efter boende i Oslo

3 tips för billigare resor mellan Göteborg och Oslo

Har du bestämt dig för att resa från Göteborg till Oslo och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss, tåg eller flyg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Göteborg till Oslo.

  • 1. Undvik extrautrustning
    Vissa extrafunktioner, till exempel mat och dryck som konsumeras under resan från Göteborg till Oslo, kan vara dyra och är inte alltid nödvändiga för en kort resa. För att spara pengar kan du försöka planera in snacks eller drycker innan du åker till Oslo och använda gratis alternativ för underhållning, till exempel läsa en bok.
  • 2. Jämför transportsätt
    Det kan vara en bra idé att jämföra de olika transportsätt som finns tillgängliga för att spara pengar på din resa från Göteborg till Oslo. Även om det kan verka som att flyga eller ta tåget är det snabbaste alternativet för att ta sig till Oslo kan samåkning eller buss ofta vara billigare alternativ. Tänk också på resans längd och resvägen för att hitta den mest ekonomiska lösningen som passar dina behov bäst.
  • 3. Res med lätt bagage
    Om du reser mellan Göteborg och Oslo med ett företag som tar extra betalt för incheckat bagage, vilket ofta är fallet, kan det vara klokt att hålla bagaget på ett minimum för att spara pengar. Försök att bara packa det nödvändigaste och se till att kontrollera flygbolagets bagagekrav innan du åker till Oslo.

Buss Göteborg Oslo

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Göteborg-Oslo, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Längden på bussresan mellan Göteborg och Oslo varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Oslo för ditt resedatum.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Göteborg-Oslo varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Göteborg till Oslo på Vivanoda.

Bussar mellan Göteborg och Oslo har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Göteborg-Oslo extra kostnader.

De flesta bussar mellan Göteborg och Oslo är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Bussbolag Göteborg Oslo

Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
FlixBus
FlixBus
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Göteborg Oslo

Tåg Göteborg Oslo

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Göteborg till Oslo beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Oslo är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Tågen mellan Göteborg och Oslo är utrustade med eluttag och gratis Wi-Fi för passagerarna. Det finns eluttag i de flesta vagnar, medan Wi-Fi-anslutningen kan vara instabil i vissa områden.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Göteborg till Oslo. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Göteborg och Oslo.

Det finns rabatter för barn, studenter och seniorer som reser med tåg från Göteborg till Oslo, vilka varierar beroende på biljettyp och personens ålder. När du anger din ålder i din Vivanoda-sökning kommer priserna som visas att ta hänsyn till eventuella åldersrelaterade rabatter.

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Göteborg och Oslo rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Göteborg till Oslo minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Tågbolag från Göteborg till Oslo

VY
VY
Sök efter tågbiljetter Göteborg Oslo

Flyg Göteborg Oslo

Flygbolag Göteborg Oslo

Wideroe
Wideroe
Sök efter flyg Göteborg Oslo
Göteborg till Oslo - Billiga buss, tåg, flyg | Vivanoda

Turistguide för resan från Göteborg till Oslo

Vad man ska se och göra i Oslo?

Börja ditt besök i centrala Oslo och upptäck dess internationellt kända museer, bland annat Munchmuseet och Naturhistoriska museet. Missa inte Kungliga slottet och Oslos katedral, som båda är väl värda ett besök.

På sommaren blir staden en plats för avkoppling och nöjen, med många festivaler och kulturevenemang. Ta dig tid att strosa genom Grünerløkkas livliga gator och utforska stadens barer och restauranger.

Oslo är också ett paradis för vintersportentusiaster, med många skid- och vandringsleder inom räckhåll från staden. Nationalparkerna Rondane och Jotunheimen erbjuder också en oförglömlig vandringsupplevelse.

Oavsett om du är konst-, kultur-, natur- eller vintersportentusiast har Oslo något att erbjuda alla besökare. Så tveka inte att komma och upptäcka denna förtrollande stad!

Sök efter Göteborg Oslo biljetter
Sök efter boende i Oslo

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid