Rekommenderad rutt
Uppsala
Resa direkt till Malmö med buss, tåg
Malmö
Se priser
Alternativa rutter
Uppsala
Resa med tåg, buss till Linköping
Linköping
Resa med buss, tåg till Malmö
Malmö
Se priser
Uppsala
Resa med tåg, buss till Lund
Lund
Resa med buss, tåg till Malmö
Malmö
Se priser

Hur tar man sig från Uppsala till Malmö?

Planerar du att resa till Malmö från Uppsala och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Uppsala till Malmö, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Uppsala och Malmö, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Danske StatsBaner (DSB), Snälltåget, Eurolines eller Swebus) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Uppsala och Malmö har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Uppsala-Malmö-resa.

För din resa från Uppsala till Malmö har du flera transportalternativ.

Buss från Uppsala till Malmö

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Uppsala till Malmö, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Uppsala Malmö

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Uppsala Malmö idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Uppsala till Malmö som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Uppsala Malmö

Avgångsstad
Uppsala
Sverige
Staden som är destination
Malmö
Sverige
Avstånd
547 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med buss och tåg
Sök efter Uppsala Malmö biljetter
Sök efter boende i Malmö
Planera din resa från Uppsala till Malmö enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Uppsala till Malmö enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Uppsala och Malmö som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Danske StatsBaner (DSB), Snälltåget, Eurolines eller Swebus för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Uppsala och Malmö med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Uppsala och Malmö

Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Uppsala till Malmö?
Landskap Tågen mellan Uppsala och Malmö erbjuder ofta hisnande landskap under resan.
Tillgänglighet Tågstationerna i Uppsala eller Malmö ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Hastighet Tåg från Uppsala till Malmö är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Flexibilitet Tågtiderna för Uppsala Malmö-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Kostnad Uppsala-Malmö-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Uppsala till Malmö?
Priser Bussbiljetter från Uppsala till Malmö är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Malmö (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Uppsala och Malmö, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Uppsala och Malmö är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Restid Bussar från Uppsala till Malmö är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Malmö för att täcka den 547 km långa sträckan.
Komfort Bussar mellan Uppsala och Malmö kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.

Var ska man börja från i Uppsala? Var anländer jag i Malmö?

Bussstationer för avgång i Uppsala

Uppsala Business Park
Karta
Uppsala Stationsgatan
Karta
Uppsala Ekonomikum
Karta
Uppsala Studentstaden
Karta
Uppsala Flogsta väg 55
Karta

Avgångsstationer i Uppsala

Uppsala Centralstation
Karta

Bussstationer för ankomst till Malmö

Malmo
Karta
Malmö Triangeln station
Karta
Malmö Svävarterminalen
Karta
Malmö
Karta
Malmö Shell Holma
Karta

Ankomststationer i Malmö

Malmö Centralstation
Karta
Lockarp
Karta
Triangeln St.
Karta
Hyllie St. (Malmö Arena)
Karta
Sök efter Uppsala Malmö biljetter
Sök efter boende i Malmö

3 tips för billigare resor mellan Uppsala och Malmö

Har du bestämt dig för att resa från Uppsala till Malmö och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss eller tåg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Uppsala till Malmö.

  • 1. Jämför priser
    Att använda Vivanoda är ett bra sätt att hitta de bästa priserna för din resa från Uppsala till Malmö. Det gör att du kan jämföra priser från olika transportleverantörer i en sökning och hitta det bästa priset för din vistelse i Malmö.
  • 2. Res med lätt bagage
    Om du reser mellan Uppsala och Malmö med ett företag som tar extra betalt för incheckat bagage, vilket ofta är fallet, kan det vara klokt att hålla bagaget på ett minimum för att spara pengar. Försök att bara packa det nödvändigaste och se till att kontrollera flygbolagets bagagekrav innan du åker till Malmö.
  • 3. Undvik extrautrustning
    Vissa extrafunktioner, till exempel mat och dryck som konsumeras under resan från Uppsala till Malmö, kan vara dyra och är inte alltid nödvändiga för en kort resa. För att spara pengar kan du försöka planera in snacks eller drycker innan du åker till Malmö och använda gratis alternativ för underhållning, till exempel läsa en bok.

Buss Uppsala Malmö

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Uppsala-Malmö varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Uppsala till Malmö på Vivanoda.

Längden på bussresan mellan Uppsala och Malmö varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Malmö för ditt resedatum.

Frekvensen av avgångarna till Uppsala från Malmö varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Malmö, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Bussar mellan Uppsala och Malmö har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Uppsala-Malmö, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Uppsala-Malmö extra kostnader.

Bussbolag Uppsala Malmö

Eurolines
Eurolines
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
FlixBus
FlixBus
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Uppsala Malmö

Tåg Uppsala Malmö

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Uppsala till Malmö. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Uppsala till Malmö beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Malmö är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Det finns rabatter för barn, studenter och seniorer som reser med tåg från Uppsala till Malmö, vilka varierar beroende på biljettyp och personens ålder. När du anger din ålder i din Vivanoda-sökning kommer priserna som visas att ta hänsyn till eventuella åldersrelaterade rabatter.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Uppsala till Malmö. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Uppsala och Malmö.

Tågen mellan Uppsala och Malmö är utrustade med eluttag och gratis Wi-Fi för passagerarna. Det finns eluttag i de flesta vagnar, medan Wi-Fi-anslutningen kan vara instabil i vissa områden.

Tågbiljetter från Uppsala till Malmö kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Tågbolag från Uppsala till Malmö

SJ
SJ
Danske StatsBaner (DSB)
Danske StatsBaner (DSB)
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Uppsala Malmö
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid