Rekommenderad rutt
Linköping
Resa direkt till Gävle med tåg
Gävle
Se priser
Alternativa rutter
Linköping
Resa med buss, tåg till Norrköping
Norrköping
Resa med tåg till Gävle
Gävle
Se priser
Linköping
Resa med buss, tåg till Uppsala
Uppsala
Resa med tåg till Gävle
Gävle
Se priser

Hur tar man sig från Linköping till Gävle?

Planerar du att resa till Gävle från Linköping och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Linköping till Gävle, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Linköping och Gävle, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, Swebus, FlixBus eller VY Buss - NettBuss) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Linköping och Gävle har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Linköping-Gävle-resa.

För din resa från Linköping till Gävle har du flera transportalternativ.

Buss från Linköping till Gävle

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Linköping till Gävle, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Linköping Gävle

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Linköping Gävle idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Linköping till Gävle som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Linköping Gävle

Avgångsstad
Linköping
Sverige
Staden som är destination
Gävle
Sverige
Avstånd
265 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med tåg
Sök efter Linköping Gävle biljetter
Sök efter boende i Gävle
Planera din resa från Linköping till Gävle enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Linköping till Gävle enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Linköping och Gävle som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, Swebus, FlixBus eller VY Buss - NettBuss för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Linköping och Gävle med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Linköping och Gävle

Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Linköping till Gävle?
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Linköping och Gävle, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Priser Bussbiljetter från Linköping till Gävle är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Gävle (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Linköping och Gävle är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Komfort Bussar mellan Linköping och Gävle kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Linköping till Gävle är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Gävle för att täcka den 265 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Linköping till Gävle?
Hastighet Tåg från Linköping till Gävle är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Bekvämlighet Tåg mellan Linköping och Gävle erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Tillgänglighet Tågstationerna i Linköping eller Gävle ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Kostnad Linköping-Gävle-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Linköping Gävle-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.

Var ska man börja från i Linköping? Var anländer jag i Gävle?

Bussstationer för avgång i Linköping

Linköping Fjärrbussterminal
Karta
Linköping
Karta

Avgångsstationer i Linköping

Linköping Centralstation
Karta

Ankomststationer i Gävle

Gävle Centralstation
Karta
Sök efter Linköping Gävle biljetter
Sök efter boende i Gävle

3 tips för billigare resor mellan Linköping och Gävle

Har du bestämt dig för att resa från Linköping till Gävle och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss eller tåg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Linköping till Gävle.

  • 1. Jämför priser
    Att använda Vivanoda är ett bra sätt att hitta de bästa priserna för din resa från Linköping till Gävle. Det gör att du kan jämföra priser från olika transportleverantörer i en sökning och hitta det bästa priset för din vistelse i Gävle.
  • 2. Undvik extrautrustning
    Vissa extrafunktioner, till exempel mat och dryck som konsumeras under resan från Linköping till Gävle, kan vara dyra och är inte alltid nödvändiga för en kort resa. För att spara pengar kan du försöka planera in snacks eller drycker innan du åker till Gävle och använda gratis alternativ för underhållning, till exempel läsa en bok.
  • 3. Undvik rusningstider
    Biljetter Linköping-Gävle är väldigt ofta billigare om du reser utanför rusningstid. Genom att undvika dessa hektiska tider på dagen kan du spara pengar på din resebiljett. Att resa till Gävle under lågsäsong kan dessutom ge dig en bekvämare resa.

Buss Linköping Gävle

Bussar mellan Linköping och Gävle har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Längden på bussresan mellan Linköping och Gävle varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Gävle för ditt resedatum.

Frekvensen av avgångarna till Linköping från Gävle varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Gävle, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Linköping-Gävle extra kostnader.

De flesta bussar mellan Linköping och Gävle är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Linköping-Gävle varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Linköping till Gävle på Vivanoda.

Bussbolag Linköping Gävle

Swebus
Swebus
FlixBus
FlixBus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Linköping Gävle

Tåg Linköping Gävle

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Linköping till Gävle minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Linköping till Gävle beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Gävle är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Tågbiljetter från Linköping till Gävle kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Linköping och Gävle rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Det finns rabatter för barn, studenter och seniorer som reser med tåg från Linköping till Gävle, vilka varierar beroende på biljettyp och personens ålder. När du anger din ålder i din Vivanoda-sökning kommer priserna som visas att ta hänsyn till eventuella åldersrelaterade rabatter.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Linköping till Gävle. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Linköping och Gävle.

Tågbolag från Linköping till Gävle

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Linköping Gävle
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid