Uppsala
Resa direkt till Eskilstuna med tåg, buss
Eskilstuna
Se priser

Hur tar man sig från Uppsala till Eskilstuna?

Planerar du att resa till Eskilstuna från Uppsala och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Uppsala till Eskilstuna, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Uppsala och Eskilstuna, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ eller Swebus) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Uppsala och Eskilstuna har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Uppsala-Eskilstuna-resa.

För din resa från Uppsala till Eskilstuna har du flera transportalternativ.

Buss från Uppsala till Eskilstuna

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Uppsala till Eskilstuna, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Uppsala Eskilstuna

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Uppsala Eskilstuna idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Uppsala till Eskilstuna som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Uppsala Eskilstuna

Avgångsstad
Uppsala
Sverige
Staden som är destination
Eskilstuna
Sverige
Avstånd
84 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med tåg och buss
Sök efter Uppsala Eskilstuna biljetter
Sök efter boende i Eskilstuna
Planera din resa från Uppsala till Eskilstuna enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Uppsala till Eskilstuna enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Uppsala och Eskilstuna som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ eller Swebus för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Uppsala och Eskilstuna med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Uppsala och Eskilstuna

Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Uppsala till Eskilstuna?
Hastighet Tåg från Uppsala till Eskilstuna är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Tillgänglighet Tågstationerna i Uppsala eller Eskilstuna ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Bekvämlighet Tåg mellan Uppsala och Eskilstuna erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Flexibilitet Tågtiderna för Uppsala Eskilstuna-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Kostnad Uppsala-Eskilstuna-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Uppsala till Eskilstuna?
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Uppsala och Eskilstuna, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Priser Bussbiljetter från Uppsala till Eskilstuna är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Eskilstuna (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Uppsala och Eskilstuna är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Restid Bussar från Uppsala till Eskilstuna är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Eskilstuna för att täcka den 84 km långa sträckan.
Komfort Bussar mellan Uppsala och Eskilstuna kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.

Var ska man börja från i Uppsala? Var anländer jag i Eskilstuna?

Bussstationer för avgång i Uppsala

Uppsala Business Park
Karta
Uppsala Stationsgatan
Karta

Avgångsstationer i Uppsala

Uppsala Centralstation
Karta

Bussstationer för ankomst till Eskilstuna

Eskilstuna Centralstation
Karta

Ankomststationer i Eskilstuna

Eskilstuna Centralstation
Karta
Sök efter Uppsala Eskilstuna biljetter
Sök efter boende i Eskilstuna

3 tips för billigare resor mellan Uppsala och Eskilstuna

Har du bestämt dig för att resa från Uppsala till Eskilstuna och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss eller tåg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Uppsala till Eskilstuna.

  • 1. Var flexibel när det gäller datum
    Biljetter Uppsala-Eskilstuna är ofta billigare under veckan än under helgen. Om du har råd att resa till Eskilstuna under veckan i stället för på helgen kan du spara pengar på din biljett Uppsala-Eskilstuna. Att vara flexibel när det gäller datum kan dessutom hjälpa dig att hitta de bästa priserna till Eskilstuna.
  • 2. Jämför transportsätt
    Det kan vara en bra idé att jämföra de olika transportsätt som finns tillgängliga för att spara pengar på din resa från Uppsala till Eskilstuna. Även om det kan verka som att flyga eller ta tåget är det snabbaste alternativet för att ta sig till Eskilstuna kan samåkning eller buss ofta vara billigare alternativ. Tänk också på resans längd och resvägen för att hitta den mest ekonomiska lösningen som passar dina behov bäst.
  • 3. Boka i förväg
    Detta är ofta det mest kända tipset för att spara pengar på resor mellan Uppsala och Eskilstuna. Det beror på att tåg-, flyg-, buss- eller färjebiljetter ofta är billigare om du köper dem i god tid. Detta kan ibland spara tiotals eller till och med hundratals euro på din resa Uppsala-Eskilstuna.

Buss Uppsala Eskilstuna

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Uppsala-Eskilstuna varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Uppsala till Eskilstuna på Vivanoda.

Längden på bussresan mellan Uppsala och Eskilstuna varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Eskilstuna för ditt resedatum.

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Uppsala-Eskilstuna, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Bussar mellan Uppsala och Eskilstuna har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Frekvensen av avgångarna till Uppsala från Eskilstuna varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Eskilstuna, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Bussbiljetter Uppsala-Eskilstuna är ofta billigare om du köper dem i förväg, särskilt om du bokar flera veckor i förväg. Vissa bussbolag erbjuder dock även sista minuten-erbjudanden för att fylla de återstående platserna.

Bussbolag Uppsala Eskilstuna

Swebus
Swebus
Sök efter bussbiljetter Uppsala Eskilstuna

Tåg Uppsala Eskilstuna

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Uppsala till Eskilstuna. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Uppsala och Eskilstuna.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Uppsala till Eskilstuna beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Eskilstuna är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Det finns rabatter för barn, studenter och seniorer som reser med tåg från Uppsala till Eskilstuna, vilka varierar beroende på biljettyp och personens ålder. När du anger din ålder i din Vivanoda-sökning kommer priserna som visas att ta hänsyn till eventuella åldersrelaterade rabatter.

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Uppsala och Eskilstuna rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Biljetter för sträckan Uppsala-Eskilstuna kan hämtas på stationen, skrivas ut hemma eller direkt från din mobiltelefon. Det är också möjligt att hämta biljetter via en självbetjäningskiosk på vissa stationer.

På tågen mellan Uppsala och Eskilstuna finns det matmöjligheter ombord, inklusive snacks, drycker och varma måltider, antingen i barvagnarna eller via en mobiltjänst.

Tågbolag från Uppsala till Eskilstuna

SJ
SJ
Sök efter tågbiljetter Uppsala Eskilstuna
Uppsala till Eskilstuna - Billiga buss, tåg | Vivanoda

Turistguide för resan från Uppsala till Eskilstuna

Vad man ska se och göra i Eskilstuna?

En av Eskilstunas huvudattraktioner är Munktellmuseet, som berättar om stadens industrihistoria. Här kan du se maskiner, lok och fordon med anor från 1800-talet. För den historieintresserade är ett besök på Sundbyholms slott också ett måste. Detta 1600-talsslott är omgivet av en magnifik park och erbjuder en hänförande utsikt över Mälaren.

Om du är en djurälskare ska du bege dig till Parken Zoo. Denna familjevänliga park är hem för en mängd olika exotiska djur, samt attraktioner för barn, såsom karuseller och en minifarm.

För shoppingentusiaster är stadskärnan full av butiker och affärer där du kan hitta typiska svenska produkter som handblåst glas, yllekläder och lokala konstverk.

När det gäller lokala transporter har Eskilstuna ett utmärkt bussnät, vilket gör det enkelt att ta sig runt i staden och dess omgivningar. Du kan också hyra cyklar för att utforska staden i din egen takt.

Sök efter Uppsala Eskilstuna biljetter
Sök efter boende i Eskilstuna

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid