Uppsala
Resa direkt till Gävle med tåg
Gävle
Se priser

Hur tar man sig från Uppsala till Gävle?

Planerar du att resa till Gävle från Uppsala och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Uppsala till Gävle, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Uppsala och Gävle, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ eller Snälltåget) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Uppsala och Gävle har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Uppsala-Gävle-resa.

För din resa från Uppsala till Gävle har du flera transportalternativ.

Tåg Uppsala Gävle

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Uppsala Gävle idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Uppsala till Gävle som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Uppsala Gävle

Avgångsstad
Uppsala
Sverige
Staden som är destination
Gävle
Sverige
Avstånd
95 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med tåg
Sök efter Uppsala Gävle biljetter
Sök efter boende i Gävle
Planera din resa från Uppsala till Gävle enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Uppsala till Gävle enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Uppsala och Gävle som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ eller Snälltåget för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Uppsala och Gävle med sinnesro!

Var ska man börja från i Uppsala? Var anländer jag i Gävle?

Avgångsstationer i Uppsala

Uppsala Centralstation
Karta

Ankomststationer i Gävle

Gävle Centralstation
Karta
Sök efter Uppsala Gävle biljetter
Sök efter boende i Gävle

3 tips för billigare resor mellan Uppsala och Gävle

Har du bestämt dig för att resa från Uppsala till Gävle och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med tåg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Uppsala till Gävle.

  • 1. Var flexibel när det gäller datum
    Biljetter Uppsala-Gävle är ofta billigare under veckan än under helgen. Om du har råd att resa till Gävle under veckan i stället för på helgen kan du spara pengar på din biljett Uppsala-Gävle. Att vara flexibel när det gäller datum kan dessutom hjälpa dig att hitta de bästa priserna till Gävle.
  • 2. Jämför priser
    Att använda Vivanoda är ett bra sätt att hitta de bästa priserna för din resa från Uppsala till Gävle. Det gör att du kan jämföra priser från olika transportleverantörer i en sökning och hitta det bästa priset för din vistelse i Gävle.
  • 3. Undvik rusningstider
    Biljetter Uppsala-Gävle är väldigt ofta billigare om du reser utanför rusningstid. Genom att undvika dessa hektiska tider på dagen kan du spara pengar på din resebiljett. Att resa till Gävle under lågsäsong kan dessutom ge dig en bekvämare resa.

Tåg Uppsala Gävle

Det finns rabatter för barn, studenter och seniorer som reser med tåg från Uppsala till Gävle, vilka varierar beroende på biljettyp och personens ålder. När du anger din ålder i din Vivanoda-sökning kommer priserna som visas att ta hänsyn till eventuella åldersrelaterade rabatter.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Uppsala till Gävle beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Gävle är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Tågbiljetter från Uppsala till Gävle kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Uppsala till Gävle. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Uppsala till Gävle minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Det är möjligt att boka en särskild plats på tåget mellan Uppsala och Gävle. Beroende på företaget kan denna tjänst vara avgiftsbelagd. Platser kan bokas online eller vid stationens biljettkontor.

Tågbolag från Uppsala till Gävle

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Uppsala Gävle
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid