Rekommenderad rutt
Linköping
Resa direkt till Kalmar med buss, tåg
Kalmar
Se priser
Alternativa rutter
Linköping
Resa med tåg till Alvesta
Alvesta
Resa med tåg till Kalmar
Kalmar
Se priser
Linköping
Resa med buss, tåg till Norrköping
Norrköping
Resa med buss till Kalmar
Kalmar
Se priser

Hur tar man sig från Linköping till Kalmar?

Planerar du att resa till Linköping från Kalmar och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Linköping till Kalmar, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Linköping och Kalmar, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller VY Buss - NettBuss) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Linköping och Kalmar har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Linköping-Kalmar-resa.

För din resa från Linköping till Kalmar har du flera transportalternativ.

Buss från Linköping till Kalmar

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Linköping till Kalmar, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Linköping Kalmar med tåg

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Linköping Kalmar idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Linköping till Kalmar som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Linköping Kalmar

Avgångsstad
Linköping
Sverige
Staden som är destination
Kalmar
Sverige
Avstånd
200 km
Direktförbindelse
Ingen direkt förbindelse med något transportmedel
Sök efter Linköping Kalmar biljetter
Sök efter boende i Kalmar
Planera din resa från Linköping till Kalmar enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Linköping till Kalmar enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Linköping och Kalmar som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller VY Buss - NettBuss för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Linköping och Kalmar med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Linköping och Kalmar

Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Linköping till Kalmar?
Priser Bussbiljetter från Linköping till Kalmar är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Kalmar (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Komfort Bussar mellan Linköping och Kalmar kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Linköping till Kalmar?
Bekvämlighet Tåg mellan Linköping och Kalmar erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Kostnad Linköping-Kalmar-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.

Var ska man börja från i Linköping? Var anländer jag i Kalmar?

Bussstationer för avgång i Linköping

Linköping Fjärrbussterminal
Karta
Linköping
Karta

Avgångsstationer i Linköping

Linköping Centralstation
Karta

Bussstationer för ankomst till Kalmar

Kalmar Centralstation
Karta

Ankomststationer i Kalmar

Kalmar Centralstation
Karta
Sök efter Linköping Kalmar biljetter
Sök efter boende i Kalmar

Buss Linköping Kalmar

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Linköping-Kalmar varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Linköping till Kalmar på Vivanoda.

De flesta bussar mellan Linköping och Kalmar är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Längden på bussresan mellan Linköping och Kalmar varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Kalmar för ditt resedatum.

Bussbolag Linköping Kalmar

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Linköping Kalmar

Tåg Linköping Kalmar

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Linköping till Kalmar. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Tågbiljetter från Linköping till Kalmar kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Linköping och Kalmar rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Tågbolag från Linköping till Kalmar

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Linköping Kalmar
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid