Rekommenderad rutt
Göteborg
Resa direkt till Köpenhamn med buss, flyg
Köpenhamn
Se priser
Alternativa rutter
Göteborg
Resa med buss till Helsingborg
Helsingborg
Resa med buss till Köpenhamn
Köpenhamn
Se priser
Göteborg
Resa med buss till Malmö
Malmö
Resa med tåg, buss till Köpenhamn
Köpenhamn
Se priser

Hur tar man sig från Göteborg till Köpenhamn?

Planerar du att resa till Köpenhamn från Göteborg och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Göteborg till Köpenhamn, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Göteborg och Köpenhamn, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Danske StatsBaner (DSB), Eurolines, FlixBus eller Swebus) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Göteborg och Köpenhamn har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Göteborg-Köpenhamn-resa.

För din resa från Göteborg till Köpenhamn har du flera transportalternativ.

Buss från Göteborg till Köpenhamn

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Göteborg till Köpenhamn, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Göteborg Köpenhamn

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Göteborg Köpenhamn idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Göteborg Köpenhamn

Många flygningar förbinder Göteborg med Köpenhamn varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Köpenhamn på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Göteborg till Köpenhamn som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Göteborg Köpenhamn

Avgångsstad
Göteborg
Sverige
Staden som är destination
Köpenhamn
Danmark
Avstånd
227 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med buss och flyg
Sök efter Göteborg Köpenhamn biljetter
Sök efter boende i Köpenhamn
Planera din resa från Göteborg till Köpenhamn enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Göteborg till Köpenhamn enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Göteborg och Köpenhamn som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Danske StatsBaner (DSB), Eurolines, FlixBus eller Swebus för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Göteborg och Köpenhamn med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Göteborg och Köpenhamn

Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Göteborg till Köpenhamn?
Hastighet Tåg från Göteborg till Köpenhamn är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Bekvämlighet Tåg mellan Göteborg och Köpenhamn erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Tillgänglighet Tågstationerna i Göteborg eller Köpenhamn ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Kostnad Göteborg-Köpenhamn-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Göteborg Köpenhamn-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Göteborg till Köpenhamn?
Hastighet Att flyga mellan Göteborg och Köpenhamn är det snabbaste sättet att resa de 227 km mellan Göteborg och Köpenhamn.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Göteborg till Köpenhamn, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Säkerhetskontroller Resenärer till Köpenhamn måste ofta anlända tidigt till Göteborgs flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Nackdelar med miljön Flyg till Göteborg Köpenhamn har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.
Priser Flygbiljetter från Göteborg till Köpenhamn kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Göteborg till Köpenhamn?
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Göteborg och Köpenhamn, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Göteborg och Köpenhamn är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Priser Bussbiljetter från Göteborg till Köpenhamn är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Köpenhamn (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Komfort Bussar mellan Göteborg och Köpenhamn kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Göteborg till Köpenhamn är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Köpenhamn för att täcka den 227 km långa sträckan.

Var ska man börja från i Göteborg? Var anländer jag i Köpenhamn?

Bussstationer för avgång i Göteborg

Gothenburg
Karta
Göteborg Nils Ericsonterminal
Karta
Liseberg station
Karta

Avgångsflygplatser i Göteborg

Landvetter
Karta

Bussstationer för ankomst till Köpenhamn

Kobenhavn
Karta
Köbenhavns Lufthavn
Karta
Köbenhavn Ingerslevsgade
Karta

Ankomststationer i Köpenhamn

København H
Karta
Københavns Lufthavn Kastrup
Karta
Österport
Karta
Nørreport St.
Karta

Ankomstflygplatser i Köpenhamn

Copenhagen
Karta
Sök efter Göteborg Köpenhamn biljetter
Sök efter boende i Köpenhamn

3 tips för billigare resor mellan Göteborg och Köpenhamn

Har du bestämt dig för att resa från Göteborg till Köpenhamn och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss, tåg eller flyg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Göteborg till Köpenhamn.

  • 1. Undvik rusningstider
    Biljetter Göteborg-Köpenhamn är väldigt ofta billigare om du reser utanför rusningstid. Genom att undvika dessa hektiska tider på dagen kan du spara pengar på din resebiljett. Att resa till Köpenhamn under lågsäsong kan dessutom ge dig en bekvämare resa.
  • 2. Boka i förväg
    Detta är ofta det mest kända tipset för att spara pengar på resor mellan Göteborg och Köpenhamn. Det beror på att tåg-, flyg-, buss- eller färjebiljetter ofta är billigare om du köper dem i god tid. Detta kan ibland spara tiotals eller till och med hundratals euro på din resa Göteborg-Köpenhamn.
  • 3. Jämför priser
    Att använda Vivanoda är ett bra sätt att hitta de bästa priserna för din resa från Göteborg till Köpenhamn. Det gör att du kan jämföra priser från olika transportleverantörer i en sökning och hitta det bästa priset för din vistelse i Köpenhamn.

Buss Göteborg Köpenhamn

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Göteborg-Köpenhamn varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Göteborg till Köpenhamn på Vivanoda.

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Göteborg-Köpenhamn, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

De flesta bussar mellan Göteborg och Köpenhamn är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Göteborg-Köpenhamn extra kostnader.

Frekvensen av avgångarna till Göteborg från Köpenhamn varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Köpenhamn, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Bussar mellan Göteborg och Köpenhamn har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Bussbolag Göteborg Köpenhamn

Eurolines
Eurolines
FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Göteborg Köpenhamn

Tåg Göteborg Köpenhamn

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Göteborg och Köpenhamn rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Tågbiljetter från Göteborg till Köpenhamn kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Göteborg till Köpenhamn beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Köpenhamn är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Göteborg till Köpenhamn minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Göteborg till Köpenhamn. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Göteborg och Köpenhamn.

Detta beror ofta på tågbolagets biljettpris och avbokningspolicy. Om din tågbiljett från Göteborg till Köpenhamn inte är återbetalningsbar kan det finnas alternativ för att byta eller ändra den mot en extra avgift.

Tågbolag från Göteborg till Köpenhamn

SJ
SJ
Danske StatsBaner (DSB)
Danske StatsBaner (DSB)
Sök efter tågbiljetter Göteborg Köpenhamn

Flyg Göteborg Köpenhamn

Flygbolag Göteborg Köpenhamn

Air Serbia
Air Serbia
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Sök efter flyg Göteborg Köpenhamn
Göteborg till Köpenhamn - Billiga buss, tåg, flyg | Vivanoda

Turistguide för resan från Göteborg till Köpenhamn

Vad man ska se och göra i Köpenhamn?

Stadsdelen Nyhavn är ett måste med sina färgglada hus längs kanalen och livliga restauranger och barer. Det närliggande slottet Rosenborg är också en intressant plats att besöka, med sin samling av kungliga juveler och historiska föremål.

Amalienborgs slott är en annan ikonisk plats att besöka, med möjlighet att se vaktbytet. Danmarks nationalmuseum, som ligger i stadsdelen Frederiksstaden, är också en populär plats att besöka, med en samling historiska och kulturella artefakter.

Stadsdelen Christiania är unik med sina färgglada hus, grönområden och alternativa atmosfär. Det är också ett populärt nattlivsområde med regelbundna konserter och evenemang.

Dansk mat är också ett måste, bland annat smørrebrød, en slags smörgås med öppet ansikte, och bakverk, som de berömda kanelbullarna.

Sök efter Göteborg Köpenhamn biljetter
Sök efter boende i Köpenhamn

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid