Rekommenderad rutt
Linköping
Resa direkt till Malmö med tåg, buss
Malmö
Se priser
Alternativa rutter
Linköping
Resa med flyg, tåg, buss till Köpenhamn
Köpenhamn
Resa med tåg, buss till Malmö
Malmö
Se priser
Linköping
Resa med tåg, buss till Lund
Lund
Resa med buss, tåg till Malmö
Malmö
Se priser

Hur tar man sig från Linköping till Malmö?

Planerar du att resa till Malmö från Linköping och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Linköping till Malmö, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Linköping och Malmö, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Danske StatsBaner (DSB), Snälltåget, Eurolines eller Swebus) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Linköping och Malmö har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Linköping-Malmö-resa.

För din resa från Linköping till Malmö har du flera transportalternativ.

Buss från Linköping till Malmö

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Linköping till Malmö, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Linköping Malmö

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Linköping Malmö idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Linköping Malmö

Många flygningar förbinder Linköping med Malmö varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Malmö på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Linköping till Malmö som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Linköping Malmö

Avgångsstad
Linköping
Sverige
Staden som är destination
Malmö
Sverige
Avstånd
351 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med tåg och buss
Sök efter Linköping Malmö biljetter
Sök efter boende i Malmö
Planera din resa från Linköping till Malmö enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Linköping till Malmö enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Linköping och Malmö som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Danske StatsBaner (DSB), Snälltåget, Eurolines eller Swebus för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Linköping och Malmö med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Linköping och Malmö

Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Linköping till Malmö?
Hastighet Tåg från Linköping till Malmö är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Tillgänglighet Tågstationerna i Linköping eller Malmö ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Landskap Tågen mellan Linköping och Malmö erbjuder ofta hisnande landskap under resan.
Kostnad Linköping-Malmö-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Linköping Malmö-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Linköping till Malmö?
Hastighet Att flyga mellan Linköping och Malmö är det snabbaste sättet att resa de 351 km mellan Linköping och Malmö.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Linköping till Malmö, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Säkerhetskontroller Resenärer till Malmö måste ofta anlända tidigt till Linköpings flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Nackdelar med miljön Flyg till Linköping Malmö har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.
Priser Flygbiljetter från Linköping till Malmö kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Linköping till Malmö?
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Linköping och Malmö, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Linköping och Malmö är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Priser Bussbiljetter från Linköping till Malmö är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Malmö (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Komfort Bussar mellan Linköping och Malmö kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Linköping till Malmö är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Malmö för att täcka den 351 km långa sträckan.

Var ska man börja från i Linköping? Var anländer jag i Malmö?

Bussstationer för avgång i Linköping

Linkoping
Karta
Linköping Fjärrbussterminal
Karta
Linköping
Karta

Avgångsstationer i Linköping

Linköping Centralstation
Karta

Avgångsflygplatser i Linköping

Linkoping
Karta

Bussstationer för ankomst till Malmö

Malmo
Karta
Malmö Triangeln station
Karta
Malmö Svävarterminalen
Karta
Malmö
Karta
Malmö Shell Holma
Karta

Ankomststationer i Malmö

Malmö Centralstation
Karta
Lockarp
Karta
Triangeln St.
Karta
Hyllie St. (Malmö Arena)
Karta
Sök efter Linköping Malmö biljetter
Sök efter boende i Malmö

3 tips för billigare resor mellan Linköping och Malmö

Har du bestämt dig för att resa från Linköping till Malmö och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss, tåg eller flyg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Linköping till Malmö.

  • 1. Undvik rusningstider
    Biljetter Linköping-Malmö är väldigt ofta billigare om du reser utanför rusningstid. Genom att undvika dessa hektiska tider på dagen kan du spara pengar på din resebiljett. Att resa till Malmö under lågsäsong kan dessutom ge dig en bekvämare resa.
  • 2. Undvik extrautrustning
    Vissa extrafunktioner, till exempel mat och dryck som konsumeras under resan från Linköping till Malmö, kan vara dyra och är inte alltid nödvändiga för en kort resa. För att spara pengar kan du försöka planera in snacks eller drycker innan du åker till Malmö och använda gratis alternativ för underhållning, till exempel läsa en bok.
  • 3. Jämför priser
    Att använda Vivanoda är ett bra sätt att hitta de bästa priserna för din resa från Linköping till Malmö. Det gör att du kan jämföra priser från olika transportleverantörer i en sökning och hitta det bästa priset för din vistelse i Malmö.

Buss Linköping Malmö

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Linköping-Malmö varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Linköping till Malmö på Vivanoda.

Bussar mellan Linköping och Malmö har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Linköping-Malmö. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Frekvensen av avgångarna till Linköping från Malmö varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Malmö, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Längden på bussresan mellan Linköping och Malmö varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Malmö för ditt resedatum.

Bussbiljetter Linköping-Malmö är ofta billigare om du köper dem i förväg, särskilt om du bokar flera veckor i förväg. Vissa bussbolag erbjuder dock även sista minuten-erbjudanden för att fylla de återstående platserna.

Bussbolag Linköping Malmö

Eurolines
Eurolines
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
FlixBus
FlixBus
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Linköping Malmö

Tåg Linköping Malmö

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Linköping till Malmö. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Linköping och Malmö.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Linköping till Malmö. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Linköping till Malmö minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Tågbiljetter från Linköping till Malmö kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Linköping till Malmö beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Malmö är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Biljetter för sträckan Linköping-Malmö kan hämtas på stationen, skrivas ut hemma eller direkt från din mobiltelefon. Det är också möjligt att hämta biljetter via en självbetjäningskiosk på vissa stationer.

Tågbolag från Linköping till Malmö

SJ
SJ
Danske StatsBaner (DSB)
Danske StatsBaner (DSB)
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Linköping Malmö

Flyg Linköping Malmö

Flygbolag Linköping Malmö

SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Yuzmashavia
Yuzmashavia
Sök efter flyg Linköping Malmö
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid