Rekommenderad rutt
Uppsala
Resa direkt till Östersund med tåg
Östersund
Se priser
Alternativa rutter
Uppsala
Resa med tåg till Undersaker
Undersaker
Resa med tåg till Östersund
Östersund
Se priser

Hur tar man sig från Uppsala till Östersund?

Planerar du att resa till Östersund från Uppsala och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Uppsala till Östersund, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Uppsala och Östersund, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget eller Norrtåg) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Uppsala och Östersund har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Uppsala-Östersund-resa.

För din resa från Uppsala till Östersund har du flera transportalternativ.

Tåg Uppsala Östersund

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Uppsala Östersund idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Uppsala till Östersund som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Uppsala Östersund

Avgångsstad
Uppsala
Sverige
Staden som är destination
Östersund
Sverige
Avstånd
402 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med tåg
Sök efter Uppsala Östersund biljetter
Sök efter boende i Östersund
Planera din resa från Uppsala till Östersund enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Uppsala till Östersund enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Uppsala och Östersund som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget eller Norrtåg för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Uppsala och Östersund med sinnesro!

Var ska man börja från i Uppsala? Var anländer jag i Östersund?

Avgångsstationer i Uppsala

Uppsala Centralstation
Karta

Ankomststationer i Östersund

Östersund Centralstation
Karta
Östersund Västra station
Karta
Sök efter Uppsala Östersund biljetter
Sök efter boende i Östersund

3 tips för billigare resor mellan Uppsala och Östersund

Har du bestämt dig för att resa från Uppsala till Östersund och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med tåg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Uppsala till Östersund.

  • 1. Undvik extrautrustning
    Vissa extrafunktioner, till exempel mat och dryck som konsumeras under resan från Uppsala till Östersund, kan vara dyra och är inte alltid nödvändiga för en kort resa. För att spara pengar kan du försöka planera in snacks eller drycker innan du åker till Östersund och använda gratis alternativ för underhållning, till exempel läsa en bok.
  • 2. Jämför priser
    Att använda Vivanoda är ett bra sätt att hitta de bästa priserna för din resa från Uppsala till Östersund. Det gör att du kan jämföra priser från olika transportleverantörer i en sökning och hitta det bästa priset för din vistelse i Östersund.
  • 3. Jämför transportsätt
    Det kan vara en bra idé att jämföra de olika transportsätt som finns tillgängliga för att spara pengar på din resa från Uppsala till Östersund. Även om det kan verka som att flyga eller ta tåget är det snabbaste alternativet för att ta sig till Östersund kan samåkning eller buss ofta vara billigare alternativ. Tänk också på resans längd och resvägen för att hitta den mest ekonomiska lösningen som passar dina behov bäst.

Tåg Uppsala Östersund

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Uppsala till Östersund. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Uppsala och Östersund.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Uppsala till Östersund beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Östersund är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Uppsala och Östersund rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Uppsala till Östersund. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Uppsala till Östersund minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Det finns rabatter för barn, studenter och seniorer som reser med tåg från Uppsala till Östersund, vilka varierar beroende på biljettyp och personens ålder. När du anger din ålder i din Vivanoda-sökning kommer priserna som visas att ta hänsyn till eventuella åldersrelaterade rabatter.

Tågbolag från Uppsala till Östersund

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Norrtåg
Norrtåg
Sök efter tågbiljetter Uppsala Östersund
Uppsala till Östersund - Billiga tåg | Vivanoda

Turistguide för resan från Uppsala till Östersund

Vad man ska se och göra i Östersund?

En av stadens höjdpunkter är Storsjön, som är Sveriges femte största sjö. Med sitt kristallklara vatten och storslagna landskap är det en idealisk plats att koppla av och njuta av naturen. Dessutom sägs sjön vara hem för en mystisk varelse som kallas Storsjöodjuret, ett slags legendariskt monster som har fascinerat både lokalbefolkningen och turister i åratal.

Östersund har också en fascinerande arkitektur med många välbevarade historiska byggnader. Östersunds domkyrka, som byggdes på 1700-talet, är ett imponerande exempel på svensk arkitektur. Det är också värt att besöka stadens gamla kvarter, där du hittar traditionella hus i ljusa färger.

För att ta sig runt i staden har besökarna flera transportalternativ. Östersund har ett väl utbyggt bussnät som gör det enkelt att ta sig mellan de olika stadsdelarna. Det finns även taxibilar för snabbare och bekvämare resor.

Östersund är en destination som erbjuder den perfekta kombinationen av natur och historiskt arv. Oavsett om du vill koppla av vid sjön eller utforska den lokala arkitekturen har staden något för alla typer av resenärer.

Sök efter Uppsala Östersund biljetter
Sök efter boende i Östersund

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid