Rekommenderad rutt
Uppsala
Resa direkt till Kalmar med buss
Kalmar
Se priser
Alternativa rutter
Uppsala
Resa med tåg, buss till Stockholm
Stockholm
Resa med flyg, buss till Kalmar
Kalmar
Se priser

Hur tar man sig från Uppsala till Kalmar?

Planerar du att resa till Kalmar från Uppsala och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Uppsala till Kalmar, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Uppsala och Kalmar, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller VY Buss - NettBuss) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Uppsala och Kalmar har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Uppsala-Kalmar-resa.

För din resa från Uppsala till Kalmar har du flera transportalternativ.

Buss från Uppsala till Kalmar

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Uppsala till Kalmar, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Uppsala Kalmar

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Uppsala Kalmar idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Uppsala Kalmar

Många flygningar förbinder Uppsala med Kalmar varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Kalmar på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Uppsala till Kalmar som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Uppsala Kalmar

Avgångsstad
Uppsala
Sverige
Staden som är destination
Kalmar
Sverige
Avstånd
363 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med buss
Sök efter Uppsala Kalmar biljetter
Sök efter boende i Kalmar
Planera din resa från Uppsala till Kalmar enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Uppsala till Kalmar enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Uppsala och Kalmar som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller VY Buss - NettBuss för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Uppsala och Kalmar med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Uppsala och Kalmar

Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Uppsala till Kalmar?
Landskap Tågen mellan Uppsala och Kalmar erbjuder ofta hisnande landskap under resan.
Miljövänligt Tåget Uppsala-Kalmar anses vara ett mer miljövänligt transportmedel än enbart flyg eller bil.
Bekvämlighet Tåg mellan Uppsala och Kalmar erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Kostnad Uppsala-Kalmar-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Uppsala Kalmar-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Uppsala till Kalmar?
Hastighet Att flyga mellan Uppsala och Kalmar är det snabbaste sättet att resa de 363 km mellan Uppsala och Kalmar.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Uppsala till Kalmar, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Säkerhetskontroller Resenärer till Kalmar måste ofta anlända tidigt till Uppsalas flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Nackdelar med miljön Flyg till Uppsala Kalmar har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.
Priser Flygbiljetter från Uppsala till Kalmar kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Uppsala till Kalmar?
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Uppsala och Kalmar, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Uppsala och Kalmar är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Priser Bussbiljetter från Uppsala till Kalmar är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Kalmar (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Komfort Bussar mellan Uppsala och Kalmar kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Uppsala till Kalmar är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Kalmar för att täcka den 363 km långa sträckan.

Var ska man börja från i Uppsala? Var anländer jag i Kalmar?

Bussstationer för avgång i Uppsala

Uppsala Business Park
Karta
Uppsala Stationsgatan
Karta
Uppsala Ekonomikum
Karta
Uppsala Studentstaden
Karta
Uppsala Flogsta väg 55
Karta

Avgångsstationer i Uppsala

Uppsala Centralstation
Karta

Bussstationer för ankomst till Kalmar

Kalmar Centralstation
Karta

Ankomstflygplatser i Kalmar

Kalmar
Karta
Sök efter Uppsala Kalmar biljetter
Sök efter boende i Kalmar

3 tips för billigare resor mellan Uppsala och Kalmar

Har du bestämt dig för att resa från Uppsala till Kalmar och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss, tåg eller flyg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Uppsala till Kalmar.

  • 1. Res med lätt bagage
    Om du reser mellan Uppsala och Kalmar med ett företag som tar extra betalt för incheckat bagage, vilket ofta är fallet, kan det vara klokt att hålla bagaget på ett minimum för att spara pengar. Försök att bara packa det nödvändigaste och se till att kontrollera flygbolagets bagagekrav innan du åker till Kalmar.
  • 2. Undvik rusningstider
    Biljetter Uppsala-Kalmar är väldigt ofta billigare om du reser utanför rusningstid. Genom att undvika dessa hektiska tider på dagen kan du spara pengar på din resebiljett. Att resa till Kalmar under lågsäsong kan dessutom ge dig en bekvämare resa.
  • 3. Jämför priser
    Att använda Vivanoda är ett bra sätt att hitta de bästa priserna för din resa från Uppsala till Kalmar. Det gör att du kan jämföra priser från olika transportleverantörer i en sökning och hitta det bästa priset för din vistelse i Kalmar.

Buss Uppsala Kalmar

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Uppsala-Kalmar varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Uppsala till Kalmar på Vivanoda.

Längden på bussresan mellan Uppsala och Kalmar varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Kalmar för ditt resedatum.

Bussar mellan Uppsala och Kalmar har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

De flesta bussar mellan Uppsala och Kalmar är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Uppsala-Kalmar. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Bussbiljetter Uppsala-Kalmar är ofta billigare om du köper dem i förväg, särskilt om du bokar flera veckor i förväg. Vissa bussbolag erbjuder dock även sista minuten-erbjudanden för att fylla de återstående platserna.

Bussbolag Uppsala Kalmar

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Uppsala Kalmar

Tåg Uppsala Kalmar

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Uppsala och Kalmar rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Uppsala till Kalmar beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Kalmar är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Uppsala till Kalmar. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Tågbiljetter från Uppsala till Kalmar kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Uppsala till Kalmar minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Uppsala till Kalmar. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Uppsala och Kalmar.

Tågbolag från Uppsala till Kalmar

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Uppsala Kalmar

Flyg Uppsala Kalmar

Flygbolag Uppsala Kalmar

SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Golden Air
Golden Air
Sök efter flyg Uppsala Kalmar
Uppsala till Kalmar - Billiga buss, tåg, flyg | Vivanoda

Turistguide för resan från Uppsala till Kalmar

Vad man ska se och göra i Kalmar?

Kalmars huvudattraktion är dess slott, som har anor från 1100-talet. Denna imponerande medeltida fästning ligger på en liten ö och erbjuder en hisnande utsikt över Östersjön. Inne i slottet finns ett museum som berättar om regionens historia och en fin samling av historiska föremål.

Förutom slottet är Kalmar fullt av vackra kullerstensgator, färgglada hus och historiska byggnader. Ta en promenad genom stadskärnan för att beundra den typiska svenska arkitekturen och shoppa i de lokala butikerna. Och missa inte Kalmar domkyrka, ett av Sveriges finaste exempel på gotisk arkitektur.

Det finns gott om transportalternativ för att ta sig runt i staden. Du kan hyra en cykel för att utforska det omgivande området eller ta dig runt till fots, eftersom de flesta attraktioner ligger inom bekvämt räckhåll. Lokala bussar finns också och erbjuder ett bekvämt sätt att ta sig runt i Kalmar och det omgivande området.

Tveka inte att upptäcka staden Kalmar på din nästa resa till Sverige. Dess historiska arv, naturliga skönhet och välkomnande atmosfär kommer att ge dig oförglömliga minnen.

Sök efter Uppsala Kalmar biljetter
Sök efter boende i Kalmar

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid