Så tar du dig till Stockholm

Planerar du en resa till Stockholm? Men du vet inte hur du ska ta dig dit? Vivanoda hjälper dig att organisera din resa till Stockholm genom att låta dig söka och jämföra de bästa erbjudandena för tåg, buss och flyg.

Med tåg till Stockholm

Tåget är ett ekonomiskt och ekologiskt sätt att ta sig till Stockholm. Det gör att du enkelt kan komma fram till Stockholms centrum och njuta av sevärdheterna.

Med buss till Stockholm

Långfärdsbussen är ett mycket ekonomiskt transportmedel för en vistelse i Stockholm. Å andra sidan är det mycket långsammare att resa med buss till Stockholm än att resa med tåg eller flyg.

Flyg till Stockholm

Att flyga är det snabbaste sättet att ta sig till Stockholm. Du måste dock lägga till den tid det tar att ta sig till flygplatsen, som ligger utanför Stockholms centrum. Priserna på flyg till Stockholm är också ofta attraktiva.

Transport till Stockholm i siffror

Land
Sverige
Antal flygbolag som flyger till Stockholm
54
Antal stationer eller flygplatser i Stockholm
4 flygplatser
2 busstationer
1 stationer
Sök och hitta biljetter till Stockholm
Sök efter boende i Stockholm
Varför söka efter biljetter för att resa till Stockholm med Vivanoda?

Varför söka efter biljetter för att resa till Stockholm med Vivanoda?

När du planerar en resa till Stockholm är det viktigt att välja transportmedel utifrån dina behov, budget, tid och komfort. Oavsett om du reser med tåg, buss eller flyg kan ditt val av transportmedel ha en betydande inverkan på priset och kvaliteten på din resa till Stockholm. Därför är det viktigt att använda ett verktyg för att jämföra transporter och priser när du köper en biljett till Stockholm.

Vivanoda är ett praktiskt verktyg som gör att du snabbt kan hitta de bästa resealternativen till Stockholm när det gäller pris, tid och kvalitet. Med Vivanoda kan du jämföra de olika tåg, buss och flygbiljetter som finns tillgängliga för din resa till Stockholm. På så sätt kan du hitta de billigaste och mest lämpliga alternativen för dina behov.

De mest populära rutterna till Stockholm

Vi presenterar de mest populära rutterna till Stockholm från alla större europeiska städer, oavsett om det är med tåg, buss eller flyg. Vare sig du vill hitta det billigaste flyget till Stockholm, det snabbaste tåget eller den mest bekväma bussen har vi samlat all information du behöver för att kunna planera din resa till Stockholm med säkerhet.

Oavsett om du reser från Göteborg, Malmö, Uppsala, Östersund, Jönköping eller Linköping eller någon annan större europeisk stad jämför vi de olika transportsätten för att hjälpa dig att välja det bästa alternativet för att ta dig till Stockholm. Du hittar information om de populäraste rutterna, transportföretag, restider, biljettpriser och tips för en säker och bekväm resa. Vi har också inkluderat tips om hur du kan spara pengar och hitta de bästa priserna till Stockholm. Vare sig du är en budgetresenär eller letar efter den ultimata komforten kommer du att hitta alla alternativ för att planera din resa till Stockholm med självförtroende.

Sök och hitta biljetter till Stockholm
Sök efter boende i Stockholm

Stockholm stadsguide

Stockholm, staden vid vattnet, är Sveriges huvudstad. Den består av 14 öar som är sammanlänkade med broar och kanaler, vilket gör den till ett unikt resmål i Europa. Gamla Stan, med sina kullerstensgator, färgglada byggnader och magnifika kungliga palats, är ett måste för alla besökare. Staden har också många intressanta museer, bland annat Vasamuseet, som rymmer ett svenskt krigsfartyg från 1600-talet, samt museet för modern konst och Nationalmuseet.

Stockholm är också känt för sin eleganta och minimalistiska design, med många mode-, möbel- och inredningsbutiker. För matälskare erbjuder staden ett modernt nordiskt kök samt traditionella svenska rätter som köttbullar och smörgåsbord.

Stadens grönområden får du inte heller missa, med Kungliga Djurgårdsparken och Bergius botaniska trädgård som populära mål för promenader och picknickar. För en panoramautsikt över staden får du inte missa tv-tornet Kaknästornet.

Slutligen är Stockholms livliga nattliv en annan attraktiv aspekt av staden, med många barer, klubbar och restauranger som är öppna till sent på kvällen. Stockholm är en fascinerande och mångsidig stad som erbjuder något för varje resenär.

Sök och hitta biljetter till Stockholm
Sök efter boende i Stockholm

Resa till Stockholm med tåg

Var finns tågstationer i Stockholm?

"Stockholm Centralstation" station är den enda stationen som betjänar Stockholm.

Stockholm Centralstation
Station belägen 0.5 km från Stockholms centrum
Karta
Hitta tågbiljetter till Stockholm

Resa till Stockholm med buss

Tips för att hitta en billigare bussbiljett till Stockholm

Även om bussresor i sig är ett billigt sätt att ta sig till Stockholm finns det alltid sätt att spara ännu mer.

Jämför alla busserbjudanden till Stockholm
Med Vivanoda kan du snabbt se alla priser och kampanjer från VY Buss - NettBuss, Bus4You, Swebus, Eurolines och FlixBus. Så oavsett om du reser från Helsingfors, Göteborg, Köpenhamn, Malmö, Oslo eller Uppsala kan du enkelt hitta din perfekta bussbiljett till Stockholm.
Vänta inte till sista minuten med att boka din biljett till Stockholm
När du har hittat det lägsta priset på Vivanoda för din resa till Stockholm från till exempel Helsingfors, Göteborg, Köpenhamn, Malmö, Oslo eller Uppsala, välj det och du kommer att omdirigeras till transportföretagets webbplats (FlixBus, Eurolines och Swebus). Vi rekommenderar att du bokar din biljett snabbt, eftersom priserna kan stiga snabbt!
Resa till Stockholm med flexibla datum
Om du lämnar lite utrymme i datumet för din resa till Stockholm ökar du dina chanser att få ett bättre pris med VY Buss - NettBuss, Bus4You, Swebus, Eurolines och FlixBus, särskilt genom att undvika rusningstid.

Var är busstationerna i Stockholm?

Här är listan över 2 busstationer (eller busshållplatser) som betjänar staden Stockholm.

Stockholm
Busshållplats 0.5 km från Stockholm
Karta
Karolinska institutet
Busshållplats 2.6 km från Stockholm
Karta
Hitta bussbiljetter till Stockholm

Flyg till Stockholm

Några tips för billiga flyg till Stockholm

För att optimera dina chanser att hitta ett flyg till Stockholm med bäst valuta för pengarna finns det några regler att följa. Vi påminner dig om dem här.

Jämför alla flygbolagens erbjudanden.
Genom att använda en flygaggregator som Vivanoda säkerställer du att du har ett brett utbud av flyg till Stockholm och optimerar dina chanser att hitta det bästa flyget med flygbolag som Yuzmashavia, Norwegian Air Shuttle, Niki Airlines, Malmo Aviation och Luxair.
Det är bäst att flyga till Stockholm på en tisdag eller onsdag.
Vissa dagar i veckan, till exempel tisdagar och onsdagar, är flygningarna till Stockholm mindre fulla än på fredagar och söndagar. De är därför billigare.
En flygbiljett till Stockholm är dyrare i sista minuten
Ju längre du väntar med att boka din flygresa till Stockholm, desto högre priser kan du räkna med. Därför är det bäst att planera din vistelse i Stockholm i god tid.

Var ligger flygplatserna i Stockholm?

Flyg till Stockholm anländer till de 4 flygplatserna i Arlanda, Bromma, Skavsta och Vasteras/Hasslo.

Arlanda
Flygplatsen ligger 36.3 km från Stockholm
Karta
Bromma
Flygplatsen ligger 7.6 km från Stockholm
Karta
Skavsta
Flygplatsen ligger 89.4 km från Stockholm
Karta
Vasteras/Hasslo
Flygplatsen ligger 86.0 km från Stockholm
Karta
Hitta flyg till Stockholm
None
None
None
None