Rekommenderad rutt
Linköping
Resa direkt till Göteborg med buss
Göteborg
Se priser
Alternativa rutter
Linköping
Resa med tåg, buss till Jönköping
Jönköping
Resa med buss till Göteborg
Göteborg
Se priser
Linköping
Resa med buss till Borås
Borås
Resa med tåg, buss till Göteborg
Göteborg
Se priser

Hur tar man sig från Linköping till Göteborg?

Planerar du att resa till Göteborg från Linköping och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Linköping till Göteborg, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Linköping och Göteborg, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Linköping och Göteborg har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Linköping-Göteborg-resa.

För din resa från Linköping till Göteborg har du flera transportalternativ.

Buss från Linköping till Göteborg

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Linköping till Göteborg, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Linköping Göteborg

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Linköping Göteborg idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Linköping till Göteborg som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Linköping Göteborg

Avgångsstad
Linköping
Sverige
Staden som är destination
Göteborg
Sverige
Avstånd
228 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med buss
Sök efter Linköping Göteborg biljetter
Sök efter boende i Göteborg
Planera din resa från Linköping till Göteborg enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Linköping till Göteborg enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Linköping och Göteborg som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Linköping och Göteborg med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Linköping och Göteborg

Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Linköping till Göteborg?
Priser Bussbiljetter från Linköping till Göteborg är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Göteborg (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Linköping och Göteborg, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Linköping och Göteborg är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Komfort Bussar mellan Linköping och Göteborg kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Linköping till Göteborg är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Göteborg för att täcka den 228 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Linköping till Göteborg?
Bekvämlighet Tåg mellan Linköping och Göteborg erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Tillgänglighet Tågstationerna i Linköping eller Göteborg ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Hastighet Tåg från Linköping till Göteborg är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Kostnad Linköping-Göteborg-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Linköping Göteborg-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.

Var ska man börja från i Linköping? Var anländer jag i Göteborg?

Bussstationer för avgång i Linköping

Linköping Fjärrbussterminal
Karta
Linköping
Karta

Avgångsstationer i Linköping

Linköping Centralstation
Karta

Bussstationer för ankomst till Göteborg

Gothenburg
Karta
Göteborg Nils Ericsonterminal
Karta
Liseberg station
Karta
Landvetter flygplats
Karta

Ankomststationer i Göteborg

Göteborg Centralstation
Karta
Sök efter Linköping Göteborg biljetter
Sök efter boende i Göteborg

3 tips för billigare resor mellan Linköping och Göteborg

Har du bestämt dig för att resa från Linköping till Göteborg och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss eller tåg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Linköping till Göteborg.

  • 1. Jämför priser
    Att använda Vivanoda är ett bra sätt att hitta de bästa priserna för din resa från Linköping till Göteborg. Det gör att du kan jämföra priser från olika transportleverantörer i en sökning och hitta det bästa priset för din vistelse i Göteborg.
  • 2. Boka i förväg
    Detta är ofta det mest kända tipset för att spara pengar på resor mellan Linköping och Göteborg. Det beror på att tåg-, flyg-, buss- eller färjebiljetter ofta är billigare om du köper dem i god tid. Detta kan ibland spara tiotals eller till och med hundratals euro på din resa Linköping-Göteborg.
  • 3. Undvik extrautrustning
    Vissa extrafunktioner, till exempel mat och dryck som konsumeras under resan från Linköping till Göteborg, kan vara dyra och är inte alltid nödvändiga för en kort resa. För att spara pengar kan du försöka planera in snacks eller drycker innan du åker till Göteborg och använda gratis alternativ för underhållning, till exempel läsa en bok.

Buss Linköping Göteborg

Bussar mellan Linköping och Göteborg har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Linköping-Göteborg extra kostnader.

Frekvensen av avgångarna till Linköping från Göteborg varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Göteborg, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Linköping-Göteborg varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Linköping till Göteborg på Vivanoda.

De flesta bussar mellan Linköping och Göteborg är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Linköping-Göteborg. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Bussbolag Linköping Göteborg

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Linköping Göteborg

Tåg Linköping Göteborg

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Linköping till Göteborg. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Linköping och Göteborg.

Tågbiljetter från Linköping till Göteborg kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Linköping till Göteborg minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Det finns rabatter för barn, studenter och seniorer som reser med tåg från Linköping till Göteborg, vilka varierar beroende på biljettyp och personens ålder. När du anger din ålder i din Vivanoda-sökning kommer priserna som visas att ta hänsyn till eventuella åldersrelaterade rabatter.

Det är möjligt att boka en särskild plats på tåget mellan Linköping och Göteborg. Beroende på företaget kan denna tjänst vara avgiftsbelagd. Platser kan bokas online eller vid stationens biljettkontor.

Biljetter för sträckan Linköping-Göteborg kan hämtas på stationen, skrivas ut hemma eller direkt från din mobiltelefon. Det är också möjligt att hämta biljetter via en självbetjäningskiosk på vissa stationer.

Tågbolag från Linköping till Göteborg

SJ
SJ
Sök efter tågbiljetter Linköping Göteborg
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid