Jönköping
Resa direkt till Stockholm med buss, tåg, flyg
Stockholm
Se priser

Hur tar man sig från Jönköping till Stockholm?

Planerar du att resa till Stockholm från Jönköping och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Jönköping till Stockholm, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Jönköping och Stockholm, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller VY Buss - NettBuss) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Jönköping och Stockholm har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Jönköping-Stockholm-resa.

För din resa från Jönköping till Stockholm har du flera transportalternativ.

Buss från Jönköping till Stockholm

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Jönköping till Stockholm, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Jönköping Stockholm

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Jönköping Stockholm idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Jönköping Stockholm

Många flygningar förbinder Jönköping med Stockholm varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Stockholm på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Jönköping till Stockholm som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Jönköping Stockholm

Avgångsstad
Jönköping
Sverige
Staden som är destination
Stockholm
Sverige
Avstånd
285 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med buss, tåg och flyg
Sök efter Jönköping Stockholm biljetter
Sök efter boende i Stockholm
Planera din resa från Jönköping till Stockholm enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Jönköping till Stockholm enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Jönköping och Stockholm som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller VY Buss - NettBuss för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Jönköping och Stockholm med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Jönköping och Stockholm

Fördelar och nackdelar med att flyga från Jönköping till Stockholm?
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Jönköping till Stockholm, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Hastighet Att flyga mellan Jönköping och Stockholm är det snabbaste sättet att resa de 285 km mellan Jönköping och Stockholm.
Nackdelar med miljön Flyg till Jönköping Stockholm har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.
Priser Flygbiljetter från Jönköping till Stockholm kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Säkerhetskontroller Resenärer till Stockholm måste ofta anlända tidigt till Jönköpings flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Jönköping till Stockholm?
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Jönköping och Stockholm är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Priser Bussbiljetter från Jönköping till Stockholm är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Stockholm (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Jönköping och Stockholm, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Restid Bussar från Jönköping till Stockholm är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Stockholm för att täcka den 285 km långa sträckan.
Komfort Bussar mellan Jönköping och Stockholm kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Jönköping till Stockholm?
Tillgänglighet Tågstationerna i Jönköping eller Stockholm ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Bekvämlighet Tåg mellan Jönköping och Stockholm erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Hastighet Tåg från Jönköping till Stockholm är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Flexibilitet Tågtiderna för Jönköping Stockholm-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Kostnad Jönköping-Stockholm-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.

Var ska man börja från i Jönköping? Var anländer jag i Stockholm?

Bussstationer för avgång i Jönköping

Jönköping Centralstation
Karta

Avgångsstationer i Jönköping

Jönköping Centralstation
Karta

Avgångsflygplatser i Jönköping

Axamo
Karta

Bussstationer för ankomst till Stockholm

Stockholm
Karta
Karolinska institutet
Karta

Ankomststationer i Stockholm

Stockholm Centralstation
Karta

Ankomstflygplatser i Stockholm

Bromma
Karta
Sök efter Jönköping Stockholm biljetter
Sök efter boende i Stockholm

3 tips för billigare resor mellan Jönköping och Stockholm

Har du bestämt dig för att resa från Jönköping till Stockholm och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss, tåg eller flyg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Jönköping till Stockholm.

  • 1. Var flexibel när det gäller datum
    Biljetter Jönköping-Stockholm är ofta billigare under veckan än under helgen. Om du har råd att resa till Stockholm under veckan i stället för på helgen kan du spara pengar på din biljett Jönköping-Stockholm. Att vara flexibel när det gäller datum kan dessutom hjälpa dig att hitta de bästa priserna till Stockholm.
  • 2. Jämför transportsätt
    Det kan vara en bra idé att jämföra de olika transportsätt som finns tillgängliga för att spara pengar på din resa från Jönköping till Stockholm. Även om det kan verka som att flyga eller ta tåget är det snabbaste alternativet för att ta sig till Stockholm kan samåkning eller buss ofta vara billigare alternativ. Tänk också på resans längd och resvägen för att hitta den mest ekonomiska lösningen som passar dina behov bäst.
  • 3. Undvik extrautrustning
    Vissa extrafunktioner, till exempel mat och dryck som konsumeras under resan från Jönköping till Stockholm, kan vara dyra och är inte alltid nödvändiga för en kort resa. För att spara pengar kan du försöka planera in snacks eller drycker innan du åker till Stockholm och använda gratis alternativ för underhållning, till exempel läsa en bok.

Buss Jönköping Stockholm

Bussar mellan Jönköping och Stockholm har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Frekvensen av avgångarna till Jönköping från Stockholm varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Stockholm, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Jönköping-Stockholm varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Jönköping till Stockholm på Vivanoda.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Jönköping-Stockholm extra kostnader.

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Jönköping-Stockholm, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Jönköping-Stockholm. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Bussbolag Jönköping Stockholm

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Jönköping Stockholm

Tåg Jönköping Stockholm

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Jönköping till Stockholm. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Jönköping och Stockholm.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Jönköping till Stockholm. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Det finns rabatter för barn, studenter och seniorer som reser med tåg från Jönköping till Stockholm, vilka varierar beroende på biljettyp och personens ålder. När du anger din ålder i din Vivanoda-sökning kommer priserna som visas att ta hänsyn till eventuella åldersrelaterade rabatter.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Jönköping till Stockholm minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Jönköping till Stockholm beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Stockholm är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Jönköping och Stockholm rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Tågbolag från Jönköping till Stockholm

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Jönköping Stockholm

Flyg Jönköping Stockholm

Flygbolag Jönköping Stockholm

Avies
Avies
Sök efter flyg Jönköping Stockholm
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid