Linköping
Resa direkt till Stockholm med tåg, buss
Stockholm
Se priser

Hur tar man sig från Linköping till Stockholm?

Planerar du att resa till Stockholm från Linköping och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Linköping till Stockholm, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Linköping och Stockholm, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Linköping och Stockholm har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Linköping-Stockholm-resa.

För din resa från Linköping till Stockholm har du flera transportalternativ.

Buss från Linköping till Stockholm

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Linköping till Stockholm, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Linköping Stockholm

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Linköping Stockholm idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Linköping till Stockholm som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Linköping Stockholm

Avgångsstad
Linköping
Sverige
Staden som är destination
Stockholm
Sverige
Avstånd
173 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med tåg och buss
Sök efter Linköping Stockholm biljetter
Sök efter boende i Stockholm
Planera din resa från Linköping till Stockholm enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Linköping till Stockholm enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Linköping och Stockholm som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Linköping och Stockholm med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Linköping och Stockholm

Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Linköping till Stockholm?
Hastighet Tåg från Linköping till Stockholm är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Tillgänglighet Tågstationerna i Linköping eller Stockholm ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Miljövänligt Tåget Linköping-Stockholm anses vara ett mer miljövänligt transportmedel än enbart flyg eller bil.
Flexibilitet Tågtiderna för Linköping Stockholm-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Kostnad Linköping-Stockholm-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Linköping till Stockholm?
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Linköping och Stockholm, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Priser Bussbiljetter från Linköping till Stockholm är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Stockholm (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Linköping och Stockholm är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Restid Bussar från Linköping till Stockholm är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Stockholm för att täcka den 173 km långa sträckan.
Komfort Bussar mellan Linköping och Stockholm kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.

Var ska man börja från i Linköping? Var anländer jag i Stockholm?

Bussstationer för avgång i Linköping

Linköping Fjärrbussterminal
Karta
Linköping
Karta

Avgångsstationer i Linköping

Linköping Centralstation
Karta

Bussstationer för ankomst till Stockholm

Stockholm
Karta
Karolinska institutet
Karta
Rålambshovsparken
Karta

Ankomststationer i Stockholm

Stockholm Centralstation
Karta
Sök efter Linköping Stockholm biljetter
Sök efter boende i Stockholm

3 tips för billigare resor mellan Linköping och Stockholm

Har du bestämt dig för att resa från Linköping till Stockholm och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss eller tåg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Linköping till Stockholm.

  • 1. Undvik rusningstider
    Biljetter Linköping-Stockholm är väldigt ofta billigare om du reser utanför rusningstid. Genom att undvika dessa hektiska tider på dagen kan du spara pengar på din resebiljett. Att resa till Stockholm under lågsäsong kan dessutom ge dig en bekvämare resa.
  • 2. Jämför transportsätt
    Det kan vara en bra idé att jämföra de olika transportsätt som finns tillgängliga för att spara pengar på din resa från Linköping till Stockholm. Även om det kan verka som att flyga eller ta tåget är det snabbaste alternativet för att ta sig till Stockholm kan samåkning eller buss ofta vara billigare alternativ. Tänk också på resans längd och resvägen för att hitta den mest ekonomiska lösningen som passar dina behov bäst.
  • 3. Var flexibel när det gäller datum
    Biljetter Linköping-Stockholm är ofta billigare under veckan än under helgen. Om du har råd att resa till Stockholm under veckan i stället för på helgen kan du spara pengar på din biljett Linköping-Stockholm. Att vara flexibel när det gäller datum kan dessutom hjälpa dig att hitta de bästa priserna till Stockholm.

Buss Linköping Stockholm

Frekvensen av avgångarna till Linköping från Stockholm varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Stockholm, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

De flesta bussar mellan Linköping och Stockholm är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Bussar mellan Linköping och Stockholm har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Linköping-Stockholm extra kostnader.

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Linköping-Stockholm, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Studenter, seniorer och barn kan få rabatter på bussbiljetter från Linköping till Stockholm hos vissa bussbolag. Vi rekommenderar att du kontrollerar detta när du söker efter din biljett på Vivanoda och kommer ihåg att ange din ålder. Du kommer då att kunna se de priser som gäller för din åldersgrupp.

Bussbolag Linköping Stockholm

Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
FlixBus
FlixBus
Sök efter bussbiljetter Linköping Stockholm

Tåg Linköping Stockholm

Tågbiljetter från Linköping till Stockholm kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Linköping till Stockholm minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Tågen mellan Linköping och Stockholm är utrustade med eluttag och gratis Wi-Fi för passagerarna. Det finns eluttag i de flesta vagnar, medan Wi-Fi-anslutningen kan vara instabil i vissa områden.

Det finns rabatter för barn, studenter och seniorer som reser med tåg från Linköping till Stockholm, vilka varierar beroende på biljettyp och personens ålder. När du anger din ålder i din Vivanoda-sökning kommer priserna som visas att ta hänsyn till eventuella åldersrelaterade rabatter.

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Linköping och Stockholm rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Tågen mellan Linköping och Stockholm är utrustade med ramper och reserverade platser för rullstolsanvändare och passagerare med nedsatt rörlighet. Handikappade resenärer uppmanas att kontakta assistenttjänsten före resan för ytterligare hjälp och optimal vård i Linköping.

Tågbolag från Linköping till Stockholm

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Linköping Stockholm
Linköping till Stockholm - Billiga buss, tåg | Vivanoda

Turistguide för resan från Linköping till Stockholm

Vad man ska se och göra i Stockholm?

Stockholm är också känt för sin eleganta och minimalistiska design, med många mode-, möbel- och inredningsbutiker. För matälskare erbjuder staden ett modernt nordiskt kök samt traditionella svenska rätter som köttbullar och smörgåsbord.

Stadens grönområden får du inte heller missa, med Kungliga Djurgårdsparken och Bergius botaniska trädgård som populära mål för promenader och picknickar. För en panoramautsikt över staden får du inte missa tv-tornet Kaknästornet.

Slutligen är Stockholms livliga nattliv en annan attraktiv aspekt av staden, med många barer, klubbar och restauranger som är öppna till sent på kvällen. Stockholm är en fascinerande och mångsidig stad som erbjuder något för varje resenär.

Sök efter Linköping Stockholm biljetter
Sök efter boende i Stockholm

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid