Rekommenderad rutt
Uppsala
Resa direkt till Sundsvall med tåg
Sundsvall
Se priser
Alternativa rutter
Uppsala
Resa med tåg till Gävle
Gävle
Resa med tåg till Sundsvall
Sundsvall
Se priser
Uppsala
Resa med buss, tåg till Arlanda
Arlanda
Resa med tåg till Sundsvall
Sundsvall
Se priser

Hur tar man sig från Uppsala till Sundsvall?

Planerar du att resa till Sundsvall från Uppsala och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Uppsala till Sundsvall, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Uppsala och Sundsvall, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, Norrtåg, Swebus eller FlixBus) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Uppsala och Sundsvall har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Uppsala-Sundsvall-resa.

För din resa från Uppsala till Sundsvall har du flera transportalternativ.

Buss från Uppsala till Sundsvall

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Uppsala till Sundsvall, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Uppsala Sundsvall

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Uppsala Sundsvall idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Uppsala till Sundsvall som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Uppsala Sundsvall

Avgångsstad
Uppsala
Sverige
Staden som är destination
Sundsvall
Sverige
Avstånd
282 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med tåg
Sök efter Uppsala Sundsvall biljetter
Sök efter boende i Sundsvall
Planera din resa från Uppsala till Sundsvall enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Uppsala till Sundsvall enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Uppsala och Sundsvall som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, Norrtåg, Swebus eller FlixBus för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Uppsala och Sundsvall med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Uppsala och Sundsvall

Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Uppsala till Sundsvall?
Priser Bussbiljetter från Uppsala till Sundsvall är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Sundsvall (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Uppsala och Sundsvall, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Uppsala och Sundsvall är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Komfort Bussar mellan Uppsala och Sundsvall kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Uppsala till Sundsvall är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Sundsvall för att täcka den 282 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Uppsala till Sundsvall?
Hastighet Tåg från Uppsala till Sundsvall är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Bekvämlighet Tåg mellan Uppsala och Sundsvall erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Miljövänligt Tåget Uppsala-Sundsvall anses vara ett mer miljövänligt transportmedel än enbart flyg eller bil.
Kostnad Uppsala-Sundsvall-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Uppsala Sundsvall-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.

Var ska man börja från i Uppsala? Var anländer jag i Sundsvall?

Bussstationer för avgång i Uppsala

Uppsala Business Park
Karta
Uppsala Stationsgatan
Karta
Uppsala Ekonomikum
Karta
Uppsala Studentstaden
Karta
Uppsala Flogsta väg 55
Karta

Avgångsstationer i Uppsala

Uppsala Centralstation
Karta

Ankomststationer i Sundsvall

Sundsvall Centralstation
Karta
Sundsvall Västra station
Karta
Sök efter Uppsala Sundsvall biljetter
Sök efter boende i Sundsvall

3 tips för billigare resor mellan Uppsala och Sundsvall

Har du bestämt dig för att resa från Uppsala till Sundsvall och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss eller tåg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Uppsala till Sundsvall.

  • 1. Jämför priser
    Att använda Vivanoda är ett bra sätt att hitta de bästa priserna för din resa från Uppsala till Sundsvall. Det gör att du kan jämföra priser från olika transportleverantörer i en sökning och hitta det bästa priset för din vistelse i Sundsvall.
  • 2. Undvik extrautrustning
    Vissa extrafunktioner, till exempel mat och dryck som konsumeras under resan från Uppsala till Sundsvall, kan vara dyra och är inte alltid nödvändiga för en kort resa. För att spara pengar kan du försöka planera in snacks eller drycker innan du åker till Sundsvall och använda gratis alternativ för underhållning, till exempel läsa en bok.
  • 3. Boka i förväg
    Detta är ofta det mest kända tipset för att spara pengar på resor mellan Uppsala och Sundsvall. Det beror på att tåg-, flyg-, buss- eller färjebiljetter ofta är billigare om du köper dem i god tid. Detta kan ibland spara tiotals eller till och med hundratals euro på din resa Uppsala-Sundsvall.

Buss Uppsala Sundsvall

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Uppsala-Sundsvall. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Längden på bussresan mellan Uppsala och Sundsvall varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Sundsvall för ditt resedatum.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Uppsala-Sundsvall varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Uppsala till Sundsvall på Vivanoda.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Uppsala-Sundsvall extra kostnader.

Frekvensen av avgångarna till Uppsala från Sundsvall varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Sundsvall, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Bussar mellan Uppsala och Sundsvall har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Bussbolag Uppsala Sundsvall

Swebus
Swebus
FlixBus
FlixBus
Sök efter bussbiljetter Uppsala Sundsvall

Tåg Uppsala Sundsvall

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Uppsala till Sundsvall. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Uppsala till Sundsvall beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Sundsvall är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Uppsala till Sundsvall. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Uppsala och Sundsvall.

Tågbiljetter från Uppsala till Sundsvall kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Tågen mellan Uppsala och Sundsvall är utrustade med eluttag och gratis Wi-Fi för passagerarna. Det finns eluttag i de flesta vagnar, medan Wi-Fi-anslutningen kan vara instabil i vissa områden.

Biljetter för sträckan Uppsala-Sundsvall kan hämtas på stationen, skrivas ut hemma eller direkt från din mobiltelefon. Det är också möjligt att hämta biljetter via en självbetjäningskiosk på vissa stationer.

Tågbolag från Uppsala till Sundsvall

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Norrtåg
Norrtåg
Sök efter tågbiljetter Uppsala Sundsvall
Uppsala till Sundsvall - Billiga buss, tåg | Vivanoda

Turistguide för resan från Uppsala till Sundsvall

Vad man ska se och göra i Sundsvall?

Om du vill lära dig mer om stadens historia kan du besöka stadsmuseet, som ger en översikt över regionens historia och kultur. Svenska musikmuseet och Fotografiska museet är också intressanta stopp för konstälskare.

För att ta sig runt i Sundsvall kan besökare använda lokala kollektivtrafikmedel, som bussar och tåg, samt taxibilar och hyrbilar. Cyklar kan också hyras från några av stadens butiker för en mer miljövänlig utforskning.

Slutligen erbjuder Sundsvall också många möjligheter för naturälskare, med sina många parker och naturreservat. Skuleskogens nationalpark är ett populärt resmål för vandrare och friluftsentusiaster och erbjuder en fantastisk utsikt över den svenska kusten.

Sök efter Uppsala Sundsvall biljetter
Sök efter boende i Sundsvall

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid