Så tar du dig till Linköping

Planerar du en resa till Linköping? Men du vet inte hur du ska ta dig dit? Vivanoda hjälper dig att organisera din resa till Linköping genom att låta dig söka och jämföra de bästa erbjudandena för tåg, buss och flyg.

Med tåg till Linköping

Tåget är ett ekonomiskt och ekologiskt sätt att ta sig till Linköping. Det gör att du enkelt kan komma fram till Linköpings centrum och njuta av sevärdheterna.

Med buss till Linköping

Långfärdsbussen är ett mycket ekonomiskt transportmedel för en vistelse i Linköping. Å andra sidan är det mycket långsammare att resa med buss till Linköping än att resa med tåg eller flyg.

Flyg till Linköping

Att flyga är det snabbaste sättet att ta sig till Linköping. Du måste dock lägga till den tid det tar att ta sig till flygplatsen, som ligger utanför Linköpings centrum. Priserna på flyg till Linköping är också ofta attraktiva.

Transport till Linköping i siffror

Land
Sverige
Antal flygbolag som flyger till Linköping
10
Antal stationer eller flygplatser i Linköping
1 flygplatser
3 busstationer
1 stationer
Sök och hitta biljetter till Linköping
Sök efter boende i Linköping
Varför söka efter biljetter för att resa till Linköping med Vivanoda?

Varför söka efter biljetter för att resa till Linköping med Vivanoda?

När du planerar en resa till Linköping är det viktigt att välja transportmedel utifrån dina behov, budget, tid och komfort. Oavsett om du reser med tåg, buss eller flyg kan ditt val av transportmedel ha en betydande inverkan på priset och kvaliteten på din resa till Linköping. Därför är det viktigt att använda ett verktyg för att jämföra transporter och priser när du köper en biljett till Linköping.

Vivanoda är ett praktiskt verktyg som gör att du snabbt kan hitta de bästa resealternativen till Linköping när det gäller pris, tid och kvalitet. Med Vivanoda kan du jämföra de olika tåg, buss och flygbiljetter som finns tillgängliga för din resa till Linköping. På så sätt kan du hitta de billigaste och mest lämpliga alternativen för dina behov.

De mest populära rutterna till Linköping

Vi presenterar de mest populära rutterna till Linköping från alla större europeiska städer, oavsett om det är med tåg, buss eller flyg. Vare sig du vill hitta det billigaste flyget till Linköping, det snabbaste tåget eller den mest bekväma bussen har vi samlat all information du behöver för att kunna planera din resa till Linköping med säkerhet.

Oavsett om du reser från Uppsala, Stockholm, Norrköping, Göteborg, Mjölby eller Jönköping eller någon annan större europeisk stad jämför vi de olika transportsätten för att hjälpa dig att välja det bästa alternativet för att ta dig till Linköping. Du hittar information om de populäraste rutterna, transportföretag, restider, biljettpriser och tips för en säker och bekväm resa. Vi har också inkluderat tips om hur du kan spara pengar och hitta de bästa priserna till Linköping. Vare sig du är en budgetresenär eller letar efter den ultimata komforten kommer du att hitta alla alternativ för att planera din resa till Linköping med självförtroende.

Sök och hitta biljetter till Linköping
Sök efter boende i Linköping

Linköping stadsguide

Linköping är en stad i södra Sverige som är känd för sin rika historia, vackra arkitektur och vackra grönområden. Du kan besöka staden med tåg eller flyg, eftersom den har en internationell flygplats.

En av stadens huvudattraktioner är Linköpings domkyrka, en magnifik gotisk byggnad från 1200-talet. Du kan också besöka Linköpings flygmuseum, som har en samling historiska och moderna flygplan. Linköpings konstmuseum har ett brett utbud av utställningar, allt från samtidskonst till lokala konstnärer.

För naturälskare är Valla naturreservat ett utmärkt ställe att koppla av på. Här kan du vandra, cykla och njuta av den omgivande naturen. Linköpings botaniska trädgård är också ett trevligt ställe att promenera runt på och beundra växter och blommor.

Slutligen, om du vill shoppa är Linköpings huvudgata, Storgatan, kantad av butiker av alla slag. Här finns modebutiker, souvenirbutiker och mycket mer.

För att ta dig runt i staden är kollektivtrafiken mycket effektiv, med bussar och spårvagnar som går regelbundet. Du kan också hyra en cykel för att utforska staden i din egen takt.

Sök och hitta biljetter till Linköping
Sök efter boende i Linköping

Resa till Linköping med tåg

Var finns tågstationer i Linköping?

"Linköping Centralstation" station är den enda stationen som betjänar Linköping.

Linköping Centralstation
Station belägen 0.1 km från Linköpings centrum
Karta
Hitta tågbiljetter till Linköping

Resa till Linköping med buss

Tips för att hitta en billigare bussbiljett till Linköping

Även om bussresor i sig är ett billigt sätt att ta sig till Linköping finns det alltid sätt att spara ännu mer.

Vänta inte till sista minuten med att boka din biljett till Linköping
När du har hittat det lägsta priset på Vivanoda för din resa till Linköping från till exempel Köpenhamn, Uppsala, Stockholm, Norrköping, Göteborg eller Mjölby, välj det och du kommer att omdirigeras till transportföretagets webbplats (Eurolines, FlixBus och Swebus). Vi rekommenderar att du bokar din biljett snabbt, eftersom priserna kan stiga snabbt!
Resa till Linköping med flexibla datum
Om du lämnar lite utrymme i datumet för din resa till Linköping ökar du dina chanser att få ett bättre pris med Bus4You, VY Buss - NettBuss, Swebus, FlixBus och Eurolines, särskilt genom att undvika rusningstid.
Håll utkik efter kampanjer från Eurolines, FlixBus och Swebus.
Eurolines, FlixBus och Swebus erbjuder regelbundet specialerbjudanden och rabatter, vilket kan vara ett bra tillfälle att minska din budget för Linköping.

Var är busstationerna i Linköping?

Här är listan över 3 busstationer (eller busshållplatser) som betjänar staden Linköping.

Linkoping
Busshållplats 34.4 km från Linköping
Karta
Linköping Fjärrbussterminal
Busshållplats 0.6 km från Linköping
Karta
Linköping
Busshållplats 0.4 km från Linköping
Karta
Hitta bussbiljetter till Linköping

Flyg till Linköping

Några tips för billiga flyg till Linköping

För att optimera dina chanser att hitta ett flyg till Linköping med bäst valuta för pengarna finns det några regler att följa. Vi påminner dig om dem här.

Om du bokar din flygresa till Linköping flera månader i förväg får du ofta de bästa priserna
Ju längre du väntar med att boka din flygresa till Linköping, desto högre priser kan du räkna med. Därför är det bäst att planera din vistelse i Linköping i god tid.
Föredrar att resa med lågprisflygbolag
Genom att välja lågprisflygbolag har du större chans att få ett billigt flyg till Linköping. Var dock försiktig, eftersom dessa flygbolag ofta flyger till sekundära flygplatser som är mycket mindre tillgängliga från Linköpings centrum.
Välj vissa dagar för din flygavgång
Vissa dagar i veckan, till exempel tisdagar och onsdagar, är flygningarna till Linköping mindre fulla än på fredagar och söndagar. De är därför billigare.

Var ligger flygplatserna i Linköping?

Om du vill ta dig till Linköping med flyg anländer du till flygplatsen Linkoping.

Linkoping
Flygplatsen ligger 2.1 km från Linköping
Karta
Hitta flyg till Linköping
None
None
None
None