Så tar du dig till Linköping

Planerar du en resa till Linköping? Men du vet inte hur du ska ta dig dit? Vivanoda hjälper dig att organisera din resa till Linköping genom att låta dig söka och jämföra de bästa erbjudandena för tåg, buss och flyg.

Med tåg till Linköping

Tåget är ett ekonomiskt och ekologiskt sätt att ta sig till Linköping. Det gör att du enkelt kan komma fram till Linköpings centrum och njuta av sevärdheterna.

Med buss till Linköping

Långfärdsbussen är ett mycket ekonomiskt transportmedel för en vistelse i Linköping. Å andra sidan är det mycket långsammare att resa med buss till Linköping än att resa med tåg eller flyg.

Flyg till Linköping

Att flyga är det snabbaste sättet att ta sig till Linköping. Du måste dock lägga till den tid det tar att ta sig till flygplatsen, som ligger utanför Linköpings centrum. Priserna på flyg till Linköping är också ofta attraktiva.

Transport till Linköping i siffror

Land
Sverige
Antal flygbolag som flyger till Linköping
10
Antal stationer eller flygplatser i Linköping
1 flygplatser
3 busstationer
1 stationer
Sök och hitta biljetter till Linköping
Sök efter boende i Linköping
Varför söka efter biljetter för att resa till Linköping med Vivanoda?

Varför söka efter biljetter för att resa till Linköping med Vivanoda?

När du planerar en resa till Linköping är det viktigt att välja transportmedel utifrån dina behov, budget, tid och komfort. Oavsett om du reser med tåg, buss eller flyg kan ditt val av transportmedel ha en betydande inverkan på priset och kvaliteten på din resa till Linköping. Därför är det viktigt att använda ett verktyg för att jämföra transporter och priser när du köper en biljett till Linköping.

Vivanoda är ett praktiskt verktyg som gör att du snabbt kan hitta de bästa resealternativen till Linköping när det gäller pris, tid och kvalitet. Med Vivanoda kan du jämföra de olika tåg, buss och flygbiljetter som finns tillgängliga för din resa till Linköping. På så sätt kan du hitta de billigaste och mest lämpliga alternativen för dina behov.

De mest populära rutterna till Linköping

Vi presenterar de mest populära rutterna till Linköping från alla större europeiska städer, oavsett om det är med tåg, buss eller flyg. Vare sig du vill hitta det billigaste flyget till Linköping, det snabbaste tåget eller den mest bekväma bussen har vi samlat all information du behöver för att kunna planera din resa till Linköping med säkerhet.

Oavsett om du reser från Stockholm, Uppsala, Norrköping, Göteborg, Mjölby eller Lund eller någon annan större europeisk stad jämför vi de olika transportsätten för att hjälpa dig att välja det bästa alternativet för att ta dig till Linköping. Du hittar information om de populäraste rutterna, transportföretag, restider, biljettpriser och tips för en säker och bekväm resa. Vi har också inkluderat tips om hur du kan spara pengar och hitta de bästa priserna till Linköping. Vare sig du är en budgetresenär eller letar efter den ultimata komforten kommer du att hitta alla alternativ för att planera din resa till Linköping med självförtroende.

Sök och hitta biljetter till Linköping
Sök efter boende i Linköping

Resa till Linköping med tåg

Var finns tågstationer i Linköping?

"Linköping Centralstation" station är den enda stationen som betjänar Linköping.

Linköping Centralstation
Station belägen 0.1 km från Linköpings centrum
Karta
Hitta tågbiljetter till Linköping

Resa till Linköping med buss

Tips för att hitta en billigare bussbiljett till Linköping

Även om bussresor i sig är ett billigt sätt att ta sig till Linköping finns det alltid sätt att spara ännu mer.

Vänta inte till sista minuten med att boka din biljett till Linköping
När du har hittat det lägsta priset på Vivanoda för din resa till Linköping från till exempel Köpenhamn, Stockholm, Uppsala, Norrköping, Göteborg eller Mjölby, välj det och du kommer att omdirigeras till transportföretagets webbplats (Eurolines, FlixBus och Swebus). Vi rekommenderar att du bokar din biljett snabbt, eftersom priserna kan stiga snabbt!
Resa till Linköping med flexibla datum
Om du lämnar lite utrymme i datumet för din resa till Linköping ökar du dina chanser att få ett bättre pris med Bus4You, VY Buss - NettBuss, Swebus, FlixBus och Eurolines, särskilt genom att undvika rusningstid.
Håll utkik efter kampanjer från Eurolines, FlixBus och Swebus.
Eurolines, FlixBus och Swebus erbjuder regelbundet specialerbjudanden och rabatter, vilket kan vara ett bra tillfälle att minska din budget för Linköping.

Var är busstationerna i Linköping?

Här är listan över 3 busstationer (eller busshållplatser) som betjänar staden Linköping.

Linkoping
Busshållplats 34.4 km från Linköping
Karta
Linköping Fjärrbussterminal
Busshållplats 0.6 km från Linköping
Karta
Linköping
Busshållplats 0.4 km från Linköping
Karta
Hitta bussbiljetter till Linköping

Flyg till Linköping

Några tips för billiga flyg till Linköping

För att optimera dina chanser att hitta ett flyg till Linköping med bäst valuta för pengarna finns det några regler att följa. Vi påminner dig om dem här.

Om du bokar din flygresa till Linköping flera månader i förväg får du ofta de bästa priserna
Ju längre du väntar med att boka din flygresa till Linköping, desto högre priser kan du räkna med. Därför är det bäst att planera din vistelse i Linköping i god tid.
Föredrar att resa med lågprisflygbolag
Genom att välja lågprisflygbolag har du större chans att få ett billigt flyg till Linköping. Var dock försiktig, eftersom dessa flygbolag ofta flyger till sekundära flygplatser som är mycket mindre tillgängliga från Linköpings centrum.
Välj vissa dagar för din flygavgång
Vissa dagar i veckan, till exempel tisdagar och onsdagar, är flygningarna till Linköping mindre fulla än på fredagar och söndagar. De är därför billigare.

Var ligger flygplatserna i Linköping?

Om du vill ta dig till Linköping med flyg anländer du till flygplatsen Linkoping.

Linkoping
Flygplatsen ligger 2.1 km från Linköping
Karta
Hitta flyg till Linköping
Resa till Linköping med tåg, buss och flyg - Billiga biljetter!

Resor och transport till Linköping

Vad att se och göra i Linköping?

Linköping är en stad i södra Sverige som är känd för sin rika historia, vackra arkitektur och vackra grönområden. Du kan besöka staden med tåg eller flyg, eftersom den har en internationell flygplats.

En av stadens huvudattraktioner är Linköpings domkyrka, en magnifik gotisk byggnad från 1200-talet. Du kan också besöka Linköpings flygmuseum, som har en samling historiska och moderna flygplan. Linköpings konstmuseum har ett brett utbud av utställningar, allt från samtidskonst till lokala konstnärer.

För naturälskare är Valla naturreservat ett utmärkt ställe att koppla av på. Här kan du vandra, cykla och njuta av den omgivande naturen. Linköpings botaniska trädgård är också ett trevligt ställe att promenera runt på och beundra växter och blommor.

Slutligen, om du vill shoppa är Linköpings huvudgata, Storgatan, kantad av butiker av alla slag. Här finns modebutiker, souvenirbutiker och mycket mer.

För att ta dig runt i staden är kollektivtrafiken mycket effektiv, med bussar och spårvagnar som går regelbundet. Du kan också hyra en cykel för att utforska staden i din egen takt.

Hur man förflyttar sig i Linköping?

När du planerar ett besök i Linköping, Sverige, är det viktigt att vara medveten om de olika transportsätt som finns tillgängliga för att ta sig runt i staden. Lyckligtvis erbjuder Linköping en mängd bekväma och effektiva transportalternativ för att tillgodose alla dina resebehov. Här är en titt på de bästa sätten att ta sig runt i Linköping, med användbara tips för turister.

Ett av de mest populära sätten att ta sig runt i Linköping är med buss. Det lokala transportföretaget, Östgötatrafiken, erbjuder ett omfattande bussnät som täcker nästan hela staden. Bussarna går regelbundet, är rena och bekväma och är ett prisvärt sätt att ta sig runt. En enkelbiljett kostar ca 30 kr och resekort kan köpas till reducerat pris om du planerar att använda kollektivtrafiken ofta.

Linköping har också ett system för cykeluthyrning, ett perfekt alternativ för tvåhjulsentusiaster som föredrar att utforska staden i sin egen takt. Det finns ett antal cykeluthyrningsstationer runt om i staden, där du kan hyra en cykel under en viss period. Priserna varierar beroende på hur länge du hyr, men du kan vanligtvis hyra en cykel för cirka 50 SEK per dag.

Ett bekvämt alternativ till bussen är spårvagnen i Linköping, som körs av TramLinköping. Även om nätverket är mer begränsat än bussnätverket täcker det de mest trafikerade områdena i staden och erbjuder ett bekvämt och snabbt sätt att ta sig runt. Spårvagnspriserna liknar busspriserna och ligger på ca 30 SEK för en enkelresa.

För längre resor eller för dem som föredrar att köra bil kan du hyra en bil i Linköping. Ett antal biluthyrningsfirmor, inklusive Europcar, Hertz och Avis, finns tillgängliga i staden. Priserna beror på fordonstyp och hyresperiod, men det går att hitta prisvärda erbjudanden från ca 400 kr per dag.

När ska man besöka Linköping?

Sommaren, från juni till augusti, är den bästa tiden att resa i Sverige om du letar efter milda temperaturer och gott om solsken. Medeltemperaturen ligger mellan 20°C och 25°C, med längre dagar och kortare nätter. Det här är den perfekta tiden att utforska Sveriges magnifika skärgårdar, njuta av stränderna, vandra eller campa.

Vår och höst, från mars till maj och september till november, erbjuder mildare temperaturer, men kan åtföljas av regn. Medeltemperaturen varierar mellan 10°C och 15°C, med soliga dagar och svalare nätter. Det här är en bra tid att upptäcka naturen när den återföds eller pryds av magnifika höstfärger, men det är nödvändigt att ta med skydd mot regn.

Sök och hitta biljetter till Linköping
Sök efter boende i Linköping

None

None
None
None