Rekommenderad rutt
Stockholm
Resa direkt till Malmö med flyg, tåg, buss
Malmö
Se priser
Alternativa rutter
Stockholm
Resa med tåg, buss, flyg till Köpenhamn
Köpenhamn
Resa med tåg, buss till Malmö
Malmö
Se priser
Stockholm
Resa med buss, tåg till Lund
Lund
Resa med buss, tåg till Malmö
Malmö
Se priser

Hur tar man sig från Stockholm till Malmö?

Planerar du att resa till Malmö från Stockholm och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Stockholm till Malmö, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Stockholm och Malmö, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Danske StatsBaner (DSB), Snälltåget, Eurolines eller Swebus) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Stockholm och Malmö har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Stockholm-Malmö-resa.

För din resa från Stockholm till Malmö har du flera transportalternativ.

Buss från Stockholm till Malmö

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Stockholm till Malmö, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Stockholm Malmö

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Stockholm Malmö idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Stockholm Malmö

Många flygningar förbinder Stockholm med Malmö varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Malmö på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Stockholm till Malmö som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Stockholm Malmö

Avgångsstad
Stockholm
Sverige
Staden som är destination
Malmö
Sverige
Avstånd
513 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med flyg, tåg och buss
Sök efter Stockholm Malmö biljetter
Sök efter boende i Malmö
Planera din resa från Stockholm till Malmö enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Stockholm till Malmö enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Stockholm och Malmö som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Danske StatsBaner (DSB), Snälltåget, Eurolines eller Swebus för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Stockholm och Malmö med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Stockholm och Malmö

Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Stockholm till Malmö?
Hastighet Tåg från Stockholm till Malmö är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Tillgänglighet Tågstationerna i Stockholm eller Malmö ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Bekvämlighet Tåg mellan Stockholm och Malmö erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Flexibilitet Tågtiderna för Stockholm Malmö-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Kostnad Stockholm-Malmö-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Stockholm till Malmö?
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Stockholm och Malmö, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Priser Bussbiljetter från Stockholm till Malmö är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Malmö (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Stockholm och Malmö är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Restid Bussar från Stockholm till Malmö är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Malmö för att täcka den 513 km långa sträckan.
Komfort Bussar mellan Stockholm och Malmö kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Stockholm till Malmö?
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Stockholm till Malmö, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Hastighet Att flyga mellan Stockholm och Malmö är det snabbaste sättet att resa de 513 km mellan Stockholm och Malmö.
Säkerhetskontroller Resenärer till Malmö måste ofta anlända tidigt till Stockholms flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Priser Flygbiljetter från Stockholm till Malmö kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Nackdelar med miljön Flyg till Stockholm Malmö har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.

Var ska man börja från i Stockholm? Var anländer jag i Malmö?

Bussstationer för avgång i Stockholm

Stockholm
Karta
Rålambshovsparken
Karta

Avgångsstationer i Stockholm

Stockholm Centralstation
Karta

Avgångsflygplatser i Stockholm

Arlanda
Karta
Skavsta
Karta
Bromma
Karta

Bussstationer för ankomst till Malmö

Malmo
Karta
Malmö Triangeln station
Karta
Malmö Svävarterminalen
Karta
Malmö Shell Holma
Karta
Malmö
Karta

Ankomststationer i Malmö

Malmö Centralstation
Karta
Lockarp
Karta
Triangeln St.
Karta
Hyllie St. (Malmö Arena)
Karta

Ankomstflygplatser i Malmö

Sturup
Karta
Sök efter Stockholm Malmö biljetter
Sök efter boende i Malmö

3 tips för billigare resor mellan Stockholm och Malmö

Har du bestämt dig för att resa från Stockholm till Malmö och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss, tåg eller flyg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Stockholm till Malmö.

  • 1. Var flexibel när det gäller datum
    Biljetter Stockholm-Malmö är ofta billigare under veckan än under helgen. Om du har råd att resa till Malmö under veckan i stället för på helgen kan du spara pengar på din biljett Stockholm-Malmö. Att vara flexibel när det gäller datum kan dessutom hjälpa dig att hitta de bästa priserna till Malmö.
  • 2. Undvik extrautrustning
    Vissa extrafunktioner, till exempel mat och dryck som konsumeras under resan från Stockholm till Malmö, kan vara dyra och är inte alltid nödvändiga för en kort resa. För att spara pengar kan du försöka planera in snacks eller drycker innan du åker till Malmö och använda gratis alternativ för underhållning, till exempel läsa en bok.
  • 3. Undvik rusningstider
    Biljetter Stockholm-Malmö är väldigt ofta billigare om du reser utanför rusningstid. Genom att undvika dessa hektiska tider på dagen kan du spara pengar på din resebiljett. Att resa till Malmö under lågsäsong kan dessutom ge dig en bekvämare resa.

Buss Stockholm Malmö

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Stockholm-Malmö extra kostnader.

Bussar mellan Stockholm och Malmö har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Frekvensen av avgångarna till Stockholm från Malmö varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Malmö, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Stockholm-Malmö, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

De flesta bussar mellan Stockholm och Malmö är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Stockholm-Malmö varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Stockholm till Malmö på Vivanoda.

Bussbolag Stockholm Malmö

Eurolines
Eurolines
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
FlixBus
FlixBus
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Stockholm Malmö

Tåg Stockholm Malmö

Det finns rabatter för barn, studenter och seniorer som reser med tåg från Stockholm till Malmö, vilka varierar beroende på biljettyp och personens ålder. När du anger din ålder i din Vivanoda-sökning kommer priserna som visas att ta hänsyn till eventuella åldersrelaterade rabatter.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Stockholm till Malmö. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Stockholm och Malmö.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Stockholm till Malmö minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Stockholm till Malmö beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Malmö är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Stockholm och Malmö rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Det är möjligt att boka en särskild plats på tåget mellan Stockholm och Malmö. Beroende på företaget kan denna tjänst vara avgiftsbelagd. Platser kan bokas online eller vid stationens biljettkontor.

Tågbolag från Stockholm till Malmö

SJ
SJ
Danske StatsBaner (DSB)
Danske StatsBaner (DSB)
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Stockholm Malmö

Flyg Stockholm Malmö

Flygbolag Stockholm Malmö

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Ryanair
Ryanair
Malmo Aviation
Malmo Aviation
Sök efter flyg Stockholm Malmö
Stockholm till Malmö - Billiga buss, tåg, flyg | Vivanoda

Turistguide för resan från Stockholm till Malmö

Vad man ska se och göra i Malmö?

Sevärdheter som man inte får missa i Malmö är Turning Torso, ett modernt spiralformat bostadshus, och Malmö slott, en medeltida fästning från 1500-talet i stadens centrum. Stadsdelen Västra Hamnen är också en intressant plats att besöka, med sina gator som kantas av kaféer, restauranger och designbutiker.

När det gäller transporter är Malmö en lätt stad att utforska till fots eller med cykel. Staden har också ett nätverk av lokala bussar och tåg samt färjeförbindelser till Köpenhamn. Nätet av cykelvägar är mycket välutvecklat, vilket gör det till ett miljövänligt och bekvämt transportalternativ för att ta sig runt i staden.

Se slutligen till att besöka stadens många parker och trädgårdar, bland annat Pildammsparken och Malmö botaniska trädgård. Dessa grönområden erbjuder en fridfull miljö där du kan koppla av och njuta av vädret.

Sök efter Stockholm Malmö biljetter
Sök efter boende i Malmö

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid