Rekommenderad rutt
Linköping
Resa med tåg, buss till Stockholm
Stockholm
Resa med flygplan, tåg till Luleå
Luleå
Se priser
Alternativa rutter
Linköping
Resa direkt till Luleå med tåg
Luleå
Se priser

Hur tar man sig från Linköping till Luleå?

Planerar du att resa till Linköping från Luleå och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Linköping till Luleå, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Linköping och Luleå, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller VY Buss - NettBuss) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Linköping och Luleå har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Linköping-Luleå-resa.

För din resa från Linköping till Luleå har du flera transportalternativ.

Buss från Linköping till Luleå

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Linköping till Luleå, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Linköping Luleå med tåg

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Linköping Luleå idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Linköping Luleå med flyg

Många flygningar förbinder Linköping med Luleå varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Luleå på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Linköping till Luleå som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Linköping Luleå

Avgångsstad
Linköping
Sverige
Staden som är destination
Luleå
Sverige
Avstånd
866 km
Direktförbindelse
Ingen direkt förbindelse med något transportmedel
Sök efter Linköping Luleå biljetter
Sök efter boende i Luleå
Planera din resa från Linköping till Luleå enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Linköping till Luleå enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Linköping och Luleå som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller VY Buss - NettBuss för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Linköping och Luleå med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Linköping och Luleå

Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Linköping till Luleå?
Bekvämlighet Tåg mellan Linköping och Luleå erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Hastighet Tåg från Linköping till Luleå är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Flexibilitet Tågtiderna för Linköping Luleå-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Kostnad Linköping-Luleå-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Linköping till Luleå?
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Linköping till Luleå, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Hastighet Att flyga mellan Linköping och Luleå är det snabbaste sättet att resa de 866 km mellan Linköping och Luleå.
Säkerhetskontroller Resenärer till Luleå måste ofta anlända tidigt till Linköpings flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Nackdelar med miljön Flyg till Linköping Luleå har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Linköping till Luleå?
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Linköping och Luleå, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Linköping och Luleå är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Restid Bussar från Linköping till Luleå är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Luleå för att täcka den 866 km långa sträckan.
Komfort Bussar mellan Linköping och Luleå kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.

Var ska man börja från i Linköping? Var anländer jag i Luleå?

Bussstationer för avgång i Linköping

Linköping Fjärrbussterminal
Karta
Linköping
Karta

Avgångsstationer i Linköping

Linköping Centralstation
Karta

Ankomststationer i Luleå

Luleå Centralstation
Karta

Ankomstflygplatser i Luleå

Kallax
Karta
Sök efter Linköping Luleå biljetter
Sök efter boende i Luleå

Buss Linköping Luleå

Bussar mellan Linköping och Luleå har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Linköping-Luleå varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Linköping till Luleå på Vivanoda.

Frekvensen av avgångarna till Linköping från Luleå varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Luleå, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Linköping-Luleå, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Bussbolag Linköping Luleå

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Linköping Luleå

Tåg Linköping Luleå

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Linköping till Luleå minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Tågbiljetter från Linköping till Luleå kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Linköping till Luleå. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Linköping och Luleå.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Linköping till Luleå beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Luleå är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Tågbolag från Linköping till Luleå

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Linköping Luleå

Flyg Linköping Luleå

Flygbolag Linköping Luleå

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Sök efter flyg Linköping Luleå
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid