Reser från Uppsala till Borås

Planera din resa från Uppsala till Borås i tåg, buss

Utresa
(Tur och retur)
1
Sök  
Reklam

2 alternativ att gå från Uppsala till Borås i tåg, buss

  • Välj vilken rutt du vill ha
  • Ange dina resdatum så får du de bästa erbjudandena.
1
Uppsala
Borås
/
  • Hämta priser
2
Uppsala
Linköping
Borås
/
  • Hämta priser

Resa Uppsala Borås

Transportmedelbuss, tåg
avstånd360 km
Direkt linjeJa

Hur man reser från Uppsala till Borås ?

Du planerar en resa från Uppsala till Borås och som många resenärer letar du efter det bästa och billigaste transportmedlet att resa mellan Uppsala Borås? Vanligtvis är detta inte en lätt uppgift och du måste surfa på flera webbplatser för att jämföra alla erbjudanden.

Tack vare din multimodala sökmotor Vivanoda hittar du på samma webbplats alla priser för bussar och tåg att komma till Borås. Du måste bara ange avgångsdatumet till Borås låt sedan Vivanoda söka efter dig. För att förfina din sökning enligt dina preferenser använder du tillgängliga filter och sorteringsalternativ.

Du kommer främst använda tåg och bussar av FlixBus, SJ, Snälltåget, NettBuss, Swebus eller Bus4You att nå Borås.

Alla transportsätt Uppsala Borås

För en resa från Uppsala (Sverige) till Borås (Sverige) med ett avstånd på 360 km kan du låna 2 transportmedel, eventuellt kombinera buss och/eller tåg, och enligt vilken varaktigheten av resan kommer att vara väsentligt annorlunda.
Du har tur, det finns en direkt busstransport i Uppsala-Borås som ofta är det billigaste alternativet.
Du kommer ombord på en buss till Uppsala. Bussen kommer att släppa dig i Borås Centralstation (0.5 km från Borås, Sverige) busstation. Vänligen se till att du kommer fram i tid vid Uppsala Stationsgatan busstation (vid 0.2 km de Uppsala) minst 15 minuter före avgångstiden för Borås.
Det är inte möjligt att gå direkt från Uppsala till Borås med tåg utan förändring men tåg går på linjerna Uppsala-Göteborg och Göteborg-Borås så att du kan göra hela resan endast med tåg.
Tåg från SJ till Göteborg lämnar Uppsala Centralstation järnvägsstation i Uppsala. Ankomst till Göteborg kommer att vara vid Göteborg Centralstation Station (1.5 km från centrum).Korrespondens eller förändring krävs i Göteborg där tåget som drivs av SJ lämnar Borås.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)