Reser från Uppsala till Jönköping

Planera din resa från Uppsala till Jönköping i tåg, buss

Utresa
(Tur och retur)
1
Sök  
Reklam

2 alternativ att gå från Uppsala till Jönköping i tåg, buss

  • Välj vilken rutt du vill ha
  • Ange dina resdatum så får du de bästa erbjudandena.
1
Uppsala
Jönköping
/
  • Hämta priser
2
Uppsala
Nassjo
Jönköping
/
  • Hämta priser

Resa Uppsala Jönköping

Transportmedelbuss, tåg
avstånd306 km
Direkt linjeJa

Hur får man från Uppsala till Jönköping?

Vi erbjuder 2 linjer i tåg, bussatt förbereda din Uppsala Jönköping resa. Resorna presenteras klassificeras enligt ett prestationsindex (mätt enligt antal förändringar, beräknad varaktighet, avståndet från en flygplats till centrum av staden som det tjänar ...). Du kommer att kunna:
  • Sortera resultat efter transportsätt (tåg, buss).
  • Få priser, tider och varaktighet för resan Uppsala Jönköping genom att klicka på knappen "Kolla priser" och efter inmatningsdatum och antal passagerare. OBS: Vi strävar efter att samla högsta priser från de olika partnerresorna för att informera dig i bästa fall, men detta är inte alltid möjligt.
  • Hitta städerna Uppsala och Jönköping på en karta, liksom rutten Uppsala Jönköping och de olika anslutningspunkterna (Jönköping Centralstation Station, Jönköping Centralstation busstation, Uppsala Centralstation Station, Uppsala Business Park busstation, Uppsala Stationsgatan busstation, ...) genom att klicka på knappen "Detaljer & karta".
  • Sök efter hotell i Jönköping

Alla transportsätt Uppsala Jönköping

För en resa från Uppsala (Sverige) till Jönköping (Sverige) med ett avstånd på 306 km kan du låna 2 transportmedel, eventuellt kombinera buss och/eller tåg, och enligt vilken varaktigheten av resan kommer att vara väsentligt annorlunda.
Du har tur, det finns en direkt busstransport i Uppsala-Jönköping som ofta är det billigaste alternativet.
Du kommer ombord på en buss till Uppsala. Bussen kommer att släppa dig i Jönköping Centralstation (0.4 km från Jönköping, Sverige) busstation. Vänligen se till att du kommer fram i tid vid Uppsala Stationsgatan busstation (vid 0.2 km de Uppsala) minst 15 minuter före avgångstiden för Jönköping.
Det är inte möjligt att gå direkt från Uppsala till Jönköping med tåg utan förändring men tåg går på linjerna Uppsala-Nassjo och Nassjo-Jönköping så att du kan göra hela resan endast med tåg.
Tåg från Snälltåget eller SJ till Nassjo lämnar Uppsala Centralstation järnvägsstation i Uppsala. Ankomst till Nassjo kommer att vara vid Nässjö Centralstation Station (0.2 km från centrum).Korrespondens eller förändring krävs i Nassjo där tåget som drivs av SJ lämnar Jönköping.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)