Rekommenderad rutt
Uppsala
Resa direkt till Jönköping med buss, tåg
Jönköping
Se priser
Alternativa rutter
Uppsala
Resa med tåg till Nassjo
Nassjo
Resa med tåg, buss till Jönköping
Jönköping
Se priser

Hur tar man sig från Uppsala till Jönköping?

Planerar du att resa till Jönköping från Uppsala och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Uppsala till Jönköping, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Uppsala och Jönköping, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, Swebus, FlixBus eller VY Buss - NettBuss) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Uppsala och Jönköping har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Uppsala-Jönköping-resa.

För din resa från Uppsala till Jönköping har du flera transportalternativ.

Buss från Uppsala till Jönköping

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Uppsala till Jönköping, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Uppsala Jönköping

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Uppsala Jönköping idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Uppsala till Jönköping som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Uppsala Jönköping

Avgångsstad
Uppsala
Sverige
Staden som är destination
Jönköping
Sverige
Avstånd
306 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med buss och tåg
Sök efter Uppsala Jönköping biljetter
Sök efter boende i Jönköping
Planera din resa från Uppsala till Jönköping enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Uppsala till Jönköping enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Uppsala och Jönköping som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, Swebus, FlixBus eller VY Buss - NettBuss för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Uppsala och Jönköping med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Uppsala och Jönköping

Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Uppsala till Jönköping?
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Uppsala och Jönköping, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Priser Bussbiljetter från Uppsala till Jönköping är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Jönköping (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Uppsala och Jönköping är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Komfort Bussar mellan Uppsala och Jönköping kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Uppsala till Jönköping är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Jönköping för att täcka den 306 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Uppsala till Jönköping?
Landskap Tågen mellan Uppsala och Jönköping erbjuder ofta hisnande landskap under resan.
Hastighet Tåg från Uppsala till Jönköping är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Bekvämlighet Tåg mellan Uppsala och Jönköping erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Kostnad Uppsala-Jönköping-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Uppsala Jönköping-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.

Var ska man börja från i Uppsala? Var anländer jag i Jönköping?

Bussstationer för avgång i Uppsala

Uppsala Business Park
Karta
Uppsala Stationsgatan
Karta
Uppsala Ekonomikum
Karta
Uppsala Studentstaden
Karta
Uppsala Flogsta väg 55
Karta

Avgångsstationer i Uppsala

Uppsala Centralstation
Karta

Bussstationer för ankomst till Jönköping

Jönköping Centralstation
Karta

Ankomststationer i Jönköping

Jönköping Centralstation
Karta
Sök efter Uppsala Jönköping biljetter
Sök efter boende i Jönköping

3 tips för billigare resor mellan Uppsala och Jönköping

Har du bestämt dig för att resa från Uppsala till Jönköping och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss eller tåg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Uppsala till Jönköping.

  • 1. Res med lätt bagage
    Om du reser mellan Uppsala och Jönköping med ett företag som tar extra betalt för incheckat bagage, vilket ofta är fallet, kan det vara klokt att hålla bagaget på ett minimum för att spara pengar. Försök att bara packa det nödvändigaste och se till att kontrollera flygbolagets bagagekrav innan du åker till Jönköping.
  • 2. Jämför priser
    Att använda Vivanoda är ett bra sätt att hitta de bästa priserna för din resa från Uppsala till Jönköping. Det gör att du kan jämföra priser från olika transportleverantörer i en sökning och hitta det bästa priset för din vistelse i Jönköping.
  • 3. Undvik rusningstider
    Biljetter Uppsala-Jönköping är väldigt ofta billigare om du reser utanför rusningstid. Genom att undvika dessa hektiska tider på dagen kan du spara pengar på din resebiljett. Att resa till Jönköping under lågsäsong kan dessutom ge dig en bekvämare resa.

Buss Uppsala Jönköping

Bussar mellan Uppsala och Jönköping har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Längden på bussresan mellan Uppsala och Jönköping varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Jönköping för ditt resedatum.

Frekvensen av avgångarna till Uppsala från Jönköping varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Jönköping, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Uppsala-Jönköping extra kostnader.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Uppsala-Jönköping varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Uppsala till Jönköping på Vivanoda.

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Uppsala-Jönköping. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Bussbolag Uppsala Jönköping

Swebus
Swebus
FlixBus
FlixBus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Uppsala Jönköping

Tåg Uppsala Jönköping

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Uppsala till Jönköping minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Uppsala till Jönköping beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Jönköping är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Tågbiljetter från Uppsala till Jönköping kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Uppsala till Jönköping. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Uppsala och Jönköping rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Uppsala till Jönköping. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Uppsala och Jönköping.

Tågbolag från Uppsala till Jönköping

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Uppsala Jönköping
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid