Rekommenderad rutt
Linköping
Resa med tåg, buss till Stockholm
Stockholm
Resa med flyg, tåg till Umeå
Umeå
Se priser
Alternativa rutter
Linköping
Resa direkt till Umeå med tåg
Umeå
Se priser

Hur tar man sig från Linköping till Umeå?

Planerar du att resa till Umeå från Linköping och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Linköping till Umeå, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Linköping och Umeå, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller VY Buss - NettBuss) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Linköping och Umeå har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Linköping-Umeå-resa.

För din resa från Linköping till Umeå har du flera transportalternativ.

Buss från Linköping till Umeå

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Linköping till Umeå, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Linköping Umeå

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Linköping Umeå idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Linköping Umeå

Många flygningar förbinder Linköping med Umeå varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Umeå på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Linköping till Umeå som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Linköping Umeå

Avgångsstad
Linköping
Sverige
Staden som är destination
Umeå
Sverige
Avstånd
651 km
Direktförbindelse
Ingen direkt förbindelse med något transportmedel
Sök efter Linköping Umeå biljetter
Sök efter boende i Umeå
Planera din resa från Linköping till Umeå enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Linköping till Umeå enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Linköping och Umeå som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller VY Buss - NettBuss för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Linköping och Umeå med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Linköping och Umeå

Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Linköping till Umeå?
Bekvämlighet Tåg mellan Linköping och Umeå erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Hastighet Tåg från Linköping till Umeå är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Kostnad Linköping-Umeå-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Linköping Umeå-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Linköping till Umeå?
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Linköping och Umeå, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Priser Bussbiljetter från Linköping till Umeå är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Umeå (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Komfort Bussar mellan Linköping och Umeå kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Linköping till Umeå är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Umeå för att täcka den 651 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Linköping till Umeå?
Hastighet Att flyga mellan Linköping och Umeå är det snabbaste sättet att resa de 651 km mellan Linköping och Umeå.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Linköping till Umeå, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Säkerhetskontroller Resenärer till Umeå måste ofta anlända tidigt till Linköpings flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Priser Flygbiljetter från Linköping till Umeå kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).

Var ska man börja från i Linköping? Var anländer jag i Umeå?

Bussstationer för avgång i Linköping

Linköping Fjärrbussterminal
Karta
Linköping
Karta

Avgångsstationer i Linköping

Linköping Centralstation
Karta

Ankomststationer i Umeå

Umeå Centralstation
Karta
Umeå Östra station
Karta

Ankomstflygplatser i Umeå

Umea
Karta
Sök efter Linköping Umeå biljetter
Sök efter boende i Umeå

Buss Linköping Umeå

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Linköping-Umeå. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Frekvensen av avgångarna till Linköping från Umeå varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Umeå, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Linköping-Umeå extra kostnader.

Bussar mellan Linköping och Umeå har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Bussbolag Linköping Umeå

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Linköping Umeå

Tåg Linköping Umeå

Tågen mellan Linköping och Umeå är utrustade med eluttag och gratis Wi-Fi för passagerarna. Det finns eluttag i de flesta vagnar, medan Wi-Fi-anslutningen kan vara instabil i vissa områden.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Linköping till Umeå. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Tågbiljetter från Linköping till Umeå kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Linköping till Umeå. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Linköping och Umeå.

Tågbolag från Linköping till Umeå

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Linköping Umeå

Flyg Linköping Umeå

Flygbolag Linköping Umeå

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Malmo Aviation
Malmo Aviation
Sök efter flyg Linköping Umeå
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid