Rekommenderad rutt
Uppsala
Resa med tåg, buss till Lund
Lund
Resa med buss till Helsingborg
Helsingborg
Se priser
Alternativa rutter
Uppsala
Resa direkt till Helsingborg med buss
Helsingborg
Se priser
Uppsala
Resa med buss, tåg till Stockholm
Stockholm
Resa med buss till Helsingborg
Helsingborg
Se priser

Hur tar man sig från Uppsala till Helsingborg?

Planerar du att resa till Helsingborg från Uppsala och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Uppsala till Helsingborg, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Uppsala och Helsingborg, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, Eurolines, Swebus eller VY Buss - NettBuss) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Uppsala och Helsingborg har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Uppsala-Helsingborg-resa.

För din resa från Uppsala till Helsingborg har du flera transportalternativ.

Buss från Uppsala till Helsingborg

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Uppsala till Helsingborg, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Uppsala Helsingborg

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Uppsala Helsingborg idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Uppsala till Helsingborg som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Uppsala Helsingborg

Avgångsstad
Uppsala
Sverige
Staden som är destination
Helsingborg
Sverige
Avstånd
514 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med buss
Sök efter Uppsala Helsingborg biljetter
Sök efter boende i Helsingborg
Planera din resa från Uppsala till Helsingborg enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Uppsala till Helsingborg enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Uppsala och Helsingborg som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, Eurolines, Swebus eller VY Buss - NettBuss för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Uppsala och Helsingborg med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Uppsala och Helsingborg

Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Uppsala till Helsingborg?
Tillgänglighet Tågstationerna i Uppsala eller Helsingborg ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Bekvämlighet Tåg mellan Uppsala och Helsingborg erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Hastighet Tåg från Uppsala till Helsingborg är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Flexibilitet Tågtiderna för Uppsala Helsingborg-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Kostnad Uppsala-Helsingborg-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Uppsala till Helsingborg?
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Uppsala och Helsingborg är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Priser Bussbiljetter från Uppsala till Helsingborg är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Helsingborg (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Uppsala och Helsingborg, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Restid Bussar från Uppsala till Helsingborg är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Helsingborg för att täcka den 514 km långa sträckan.
Komfort Bussar mellan Uppsala och Helsingborg kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.

Var ska man börja från i Uppsala? Var anländer jag i Helsingborg?

Bussstationer för avgång i Uppsala

Uppsala Business Park
Karta
Uppsala Stationsgatan
Karta
Uppsala Ekonomikum
Karta
Uppsala Studentstaden
Karta
Uppsala Flogsta väg 55
Karta

Avgångsstationer i Uppsala

Uppsala Centralstation
Karta

Bussstationer för ankomst till Helsingborg

Helsingborg
Karta
Helsingborg Centralstation
Karta
Sök efter Uppsala Helsingborg biljetter
Sök efter boende i Helsingborg

3 tips för billigare resor mellan Uppsala och Helsingborg

Har du bestämt dig för att resa från Uppsala till Helsingborg och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss eller tåg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Uppsala till Helsingborg.

  • 1. Var flexibel när det gäller datum
    Biljetter Uppsala-Helsingborg är ofta billigare under veckan än under helgen. Om du har råd att resa till Helsingborg under veckan i stället för på helgen kan du spara pengar på din biljett Uppsala-Helsingborg. Att vara flexibel när det gäller datum kan dessutom hjälpa dig att hitta de bästa priserna till Helsingborg.
  • 2. Jämför transportsätt
    Det kan vara en bra idé att jämföra de olika transportsätt som finns tillgängliga för att spara pengar på din resa från Uppsala till Helsingborg. Även om det kan verka som att flyga eller ta tåget är det snabbaste alternativet för att ta sig till Helsingborg kan samåkning eller buss ofta vara billigare alternativ. Tänk också på resans längd och resvägen för att hitta den mest ekonomiska lösningen som passar dina behov bäst.
  • 3. Jämför priser
    Att använda Vivanoda är ett bra sätt att hitta de bästa priserna för din resa från Uppsala till Helsingborg. Det gör att du kan jämföra priser från olika transportleverantörer i en sökning och hitta det bästa priset för din vistelse i Helsingborg.

Buss Uppsala Helsingborg

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Uppsala-Helsingborg varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Uppsala till Helsingborg på Vivanoda.

Längden på bussresan mellan Uppsala och Helsingborg varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Helsingborg för ditt resedatum.

Bussar mellan Uppsala och Helsingborg har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Uppsala-Helsingborg. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Frekvensen av avgångarna till Uppsala från Helsingborg varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Helsingborg, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Uppsala-Helsingborg, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Bussbolag Uppsala Helsingborg

Eurolines
Eurolines
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
FlixBus
FlixBus
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Uppsala Helsingborg

Tåg Uppsala Helsingborg

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Uppsala till Helsingborg. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Uppsala och Helsingborg.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Uppsala till Helsingborg beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Helsingborg är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Uppsala till Helsingborg. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Tågen mellan Uppsala och Helsingborg är utrustade med eluttag och gratis Wi-Fi för passagerarna. Det finns eluttag i de flesta vagnar, medan Wi-Fi-anslutningen kan vara instabil i vissa områden.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Uppsala till Helsingborg minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Det finns rabatter för barn, studenter och seniorer som reser med tåg från Uppsala till Helsingborg, vilka varierar beroende på biljettyp och personens ålder. När du anger din ålder i din Vivanoda-sökning kommer priserna som visas att ta hänsyn till eventuella åldersrelaterade rabatter.

Tågbolag från Uppsala till Helsingborg

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Uppsala Helsingborg
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid