Rekommenderad rutt
Uppsala
Resa direkt till Luleå med tåg
Luleå
Se priser
Alternativa rutter
Uppsala
Resa med tåg till Umeå
Umeå
Resa med tåg till Luleå
Luleå
Se priser

Hur tar man sig från Uppsala till Luleå?

Planerar du att resa till Uppsala från Luleå och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Uppsala till Luleå, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Uppsala och Luleå, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ eller Norrtåg) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Uppsala och Luleå har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Uppsala-Luleå-resa.

För din resa från Uppsala till Luleå har du flera transportalternativ.

Uppsala Luleå med tåg

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Uppsala Luleå idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Uppsala till Luleå som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Uppsala Luleå

Avgångsstad
Uppsala
Sverige
Staden som är destination
Luleå
Sverige
Avstånd
677 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med tåg
Sök efter Uppsala Luleå biljetter
Sök efter boende i Luleå
Planera din resa från Uppsala till Luleå enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Uppsala till Luleå enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Uppsala och Luleå som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ eller Norrtåg för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Uppsala och Luleå med sinnesro!

Var ska man börja från i Uppsala? Var anländer jag i Luleå?

Avgångsstationer i Uppsala

Uppsala Centralstation
Karta

Ankomststationer i Luleå

Luleå Centralstation
Karta
Luleå Notviken station
Karta
Sök efter Uppsala Luleå biljetter
Sök efter boende i Luleå

3 tips för billigare resor mellan Uppsala och Luleå

Har du bestämt dig för att resa från Uppsala till Luleå och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med tåg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Uppsala till Luleå.

  • 1. Jämför priser
    Att använda Vivanoda är ett bra sätt att hitta de bästa priserna för din resa från Uppsala till Luleå. Det gör att du kan jämföra priser från olika transportleverantörer i en sökning och hitta det bästa priset för din vistelse i Luleå.
  • 2. Res med lätt bagage
    Om du reser mellan Uppsala och Luleå med ett företag som tar extra betalt för incheckat bagage, vilket ofta är fallet, kan det vara klokt att hålla bagaget på ett minimum för att spara pengar. Försök att bara packa det nödvändigaste och se till att kontrollera flygbolagets bagagekrav innan du åker till Luleå.
  • 3. Boka i förväg
    Detta är ofta det mest kända tipset för att spara pengar på resor mellan Uppsala och Luleå. Det beror på att tåg-, flyg-, buss- eller färjebiljetter ofta är billigare om du köper dem i god tid. Detta kan ibland spara tiotals eller till och med hundratals euro på din resa Uppsala-Luleå.

Tåg Uppsala Luleå

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Uppsala och Luleå rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Uppsala till Luleå beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Luleå är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Uppsala till Luleå. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Uppsala och Luleå.

Tågbiljetter från Uppsala till Luleå kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Uppsala till Luleå minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Uppsala till Luleå. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Tågbolag från Uppsala till Luleå

SJ
SJ
Norrtåg
Norrtåg
Sök efter tågbiljetter Uppsala Luleå
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid