Rekommenderad rutt
Uppsala
Resa direkt till Karlstad med buss, tåg
Karlstad
Se priser
Alternativa rutter
Uppsala
Resa med tåg, buss till Stockholm
Stockholm
Resa med tåg, buss till Karlstad
Karlstad
Se priser
Uppsala
Resa med buss, tåg till Orebro
Orebro
Resa med buss till Karlstad
Karlstad
Se priser

Hur tar man sig från Uppsala till Karlstad?

Planerar du att resa till Karlstad från Uppsala och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Uppsala till Karlstad, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Uppsala och Karlstad, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller VY Buss - NettBuss) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Uppsala och Karlstad har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Uppsala-Karlstad-resa.

För din resa från Uppsala till Karlstad har du flera transportalternativ.

Buss från Uppsala till Karlstad

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Uppsala till Karlstad, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Uppsala Karlstad

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Uppsala Karlstad idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Uppsala till Karlstad som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Uppsala Karlstad

Avgångsstad
Uppsala
Sverige
Staden som är destination
Karlstad
Sverige
Avstånd
239 km
Direktförbindelse
Ingen direkt förbindelse med något transportmedel
Sök efter Uppsala Karlstad biljetter
Sök efter boende i Karlstad
Planera din resa från Uppsala till Karlstad enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Uppsala till Karlstad enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Uppsala och Karlstad som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller VY Buss - NettBuss för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Uppsala och Karlstad med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Uppsala och Karlstad

Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Uppsala till Karlstad?
Tillgänglighet Tågstationerna i Uppsala eller Karlstad ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Flexibilitet Tågtiderna för Uppsala Karlstad-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Uppsala till Karlstad?
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Uppsala och Karlstad, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Restid Bussar från Uppsala till Karlstad är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Karlstad för att täcka den 239 km långa sträckan.

Var ska man börja från i Uppsala? Var anländer jag i Karlstad?

Bussstationer för avgång i Uppsala

Uppsala Business Park
Karta
Uppsala Stationsgatan
Karta
Uppsala Ekonomikum
Karta
Uppsala Studentstaden
Karta
Uppsala Flogsta väg 55
Karta

Avgångsstationer i Uppsala

Uppsala Centralstation
Karta

Bussstationer för ankomst till Karlstad

Karlstad busstation
Karta

Ankomststationer i Karlstad

Karlstad Centralstation
Karta
Sök efter Uppsala Karlstad biljetter
Sök efter boende i Karlstad

Buss Uppsala Karlstad

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Uppsala-Karlstad. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Längden på bussresan mellan Uppsala och Karlstad varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Karlstad för ditt resedatum.

Bussar mellan Uppsala och Karlstad har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Bussbolag Uppsala Karlstad

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Uppsala Karlstad

Tåg Uppsala Karlstad

Tågen mellan Uppsala och Karlstad är utrustade med eluttag och gratis Wi-Fi för passagerarna. Det finns eluttag i de flesta vagnar, medan Wi-Fi-anslutningen kan vara instabil i vissa områden.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Uppsala till Karlstad beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Karlstad är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Uppsala till Karlstad. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Tågbolag från Uppsala till Karlstad

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Uppsala Karlstad
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid