Linköping
Resa med buss, tåg till Stockholm
Stockholm
Resa med flyg till Visby
Visby
Se priser

Hur tar man sig från Linköping till Visby?

Planerar du att resa till Visby från Linköping och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Linköping till Visby, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Linköping och Visby, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Linköping och Visby har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Linköping-Visby-resa.

För din resa från Linköping till Visby har du flera transportalternativ.

Buss från Linköping till Visby

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Linköping till Visby, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Linköping Visby

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Linköping Visby idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Linköping Visby

Många flygningar förbinder Linköping med Visby varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Visby på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Linköping till Visby som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Linköping Visby

Avgångsstad
Linköping
Sverige
Staden som är destination
Visby
Sverige
Gotland
Avstånd
179 km
Direktförbindelse
Ingen direkt förbindelse med något transportmedel
Sök efter Linköping Visby biljetter
Sök efter boende i Visby
Planera din resa från Linköping till Visby enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Linköping till Visby enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Linköping och Visby som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Linköping och Visby med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Linköping och Visby

Fördelar och nackdelar med att flyga från Linköping till Visby?
Hastighet Att flyga mellan Linköping och Visby är det snabbaste sättet att resa de 179 km mellan Linköping och Visby.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Linköping till Visby, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Nackdelar med miljön Flyg till Linköping Visby har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.
Säkerhetskontroller Resenärer till Visby måste ofta anlända tidigt till Linköpings flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Linköping till Visby?
Hastighet Tåg från Linköping till Visby är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Tillgänglighet Tågstationerna i Linköping eller Visby ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Kostnad Linköping-Visby-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Linköping Visby-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Linköping till Visby?
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Linköping och Visby är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Linköping och Visby, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Komfort Bussar mellan Linköping och Visby kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Linköping till Visby är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Visby för att täcka den 179 km långa sträckan.

Var ska man börja från i Linköping? Var anländer jag i Visby?

Bussstationer för avgång i Linköping

Linköping Fjärrbussterminal
Karta
Linköping
Karta

Avgångsstationer i Linköping

Linköping Centralstation
Karta

Ankomstflygplatser i Visby

Visby
Karta
Sök efter Linköping Visby biljetter
Sök efter boende i Visby

Buss Linköping Visby

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Linköping-Visby extra kostnader.

De flesta bussar mellan Linköping och Visby är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Linköping-Visby varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Linköping till Visby på Vivanoda.

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Linköping-Visby, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Bussbolag Linköping Visby

Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
FlixBus
FlixBus
Sök efter bussbiljetter Linköping Visby

Tåg Linköping Visby

Tågbiljetter från Linköping till Visby kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Linköping till Visby minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Linköping och Visby rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Linköping till Visby beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Visby är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Tågbolag från Linköping till Visby

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Linköping Visby

Flyg Linköping Visby

Flygbolag Linköping Visby

SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Yuzmashavia
Yuzmashavia
Golden Air
Golden Air
Sök efter flyg Linköping Visby
Linköping till Visby - Billiga buss, tåg, flyg | Vivanoda

Turistguide för resan från Linköping till Visby

Vad man ska se och göra i Visby?

Visbys huvudattraktion är utan tvekan dess vallar, med anor från 1200-talet. Den är en av de bäst bevarade i Europa, och en promenad längs vallarna bjuder på hisnande vyer över staden. Innanför befästningarna finns charmiga kullerstensgator med pastellfärgade medeltida hus. Stadskärnan är full av livliga torg, restauranger, lokala hantverksbutiker och museer som ger en glimt av stadens rika historia.

Det bästa sättet att ta sig runt i Visby är till fots. Staden är kompakt och lätt att ta sig fram till fots, vilket gör att besökarna kan njuta av den medeltida atmosfären. Man kan också hyra cyklar för att utforska omgivningarna, inklusive de vackra vita sandstränderna i närheten.

För resenärer som anländer från utlandet erbjuder Visby flygplats direktflyg från ett antal europeiska städer. Det är också möjligt att ta en färja från det svenska fastlandet. Väl framme i Visby är kollektivtrafiken effektiv och det är lätt att ta sig runt, med bussar som trafikerar alla stadens huvudattraktioner.

Visby är ett måste för den historieintresserade, men här finns också en livlig atmosfär och ett rikt kulturliv. Oavsett anledningen till ditt besök kommer du garanterat att förföras av den medeltida charmen i denna extraordinära stad.

Sök efter Linköping Visby biljetter
Sök efter boende i Visby

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid