Rekommenderad rutt
Linköping
Resa direkt till Lund med tåg, buss
Lund
Se priser
Alternativa rutter
Linköping
Resa med tåg, buss till Malmö
Malmö
Resa med buss, tåg till Lund
Lund
Se priser

Hur tar man sig från Linköping till Lund?

Planerar du att resa till Lund från Linköping och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Linköping till Lund, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Linköping och Lund, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Linköping och Lund har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Linköping-Lund-resa.

För din resa från Linköping till Lund har du flera transportalternativ.

Buss från Linköping till Lund

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Linköping till Lund, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Linköping Lund

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Linköping Lund idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Linköping till Lund som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Linköping Lund

Avgångsstad
Linköping
Sverige
Staden som är destination
Lund
Sverige
Avstånd
336 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med tåg och buss
Sök efter Linköping Lund biljetter
Sök efter boende i Lund
Planera din resa från Linköping till Lund enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Linköping till Lund enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Linköping och Lund som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Linköping och Lund med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Linköping och Lund

Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Linköping till Lund?
Miljövänligt Tåget Linköping-Lund anses vara ett mer miljövänligt transportmedel än enbart flyg eller bil.
Hastighet Tåg från Linköping till Lund är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Bekvämlighet Tåg mellan Linköping och Lund erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Flexibilitet Tågtiderna för Linköping Lund-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Kostnad Linköping-Lund-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Linköping till Lund?
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Linköping och Lund, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Priser Bussbiljetter från Linköping till Lund är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Lund (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Linköping och Lund är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Restid Bussar från Linköping till Lund är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Lund för att täcka den 336 km långa sträckan.
Komfort Bussar mellan Linköping och Lund kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.

Var ska man börja från i Linköping? Var anländer jag i Lund?

Bussstationer för avgång i Linköping

Linköping Fjärrbussterminal
Karta
Linköping
Karta

Avgångsstationer i Linköping

Linköping Centralstation
Karta

Bussstationer för ankomst till Lund

Lund Centralstation
Karta

Ankomststationer i Lund

Lund Centralstation
Karta
Sök efter Linköping Lund biljetter
Sök efter boende i Lund

3 tips för billigare resor mellan Linköping och Lund

Har du bestämt dig för att resa från Linköping till Lund och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss eller tåg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Linköping till Lund.

  • 1. Boka i förväg
    Detta är ofta det mest kända tipset för att spara pengar på resor mellan Linköping och Lund. Det beror på att tåg-, flyg-, buss- eller färjebiljetter ofta är billigare om du köper dem i god tid. Detta kan ibland spara tiotals eller till och med hundratals euro på din resa Linköping-Lund.
  • 2. Jämför transportsätt
    Det kan vara en bra idé att jämföra de olika transportsätt som finns tillgängliga för att spara pengar på din resa från Linköping till Lund. Även om det kan verka som att flyga eller ta tåget är det snabbaste alternativet för att ta sig till Lund kan samåkning eller buss ofta vara billigare alternativ. Tänk också på resans längd och resvägen för att hitta den mest ekonomiska lösningen som passar dina behov bäst.
  • 3. Var flexibel när det gäller datum
    Biljetter Linköping-Lund är ofta billigare under veckan än under helgen. Om du har råd att resa till Lund under veckan i stället för på helgen kan du spara pengar på din biljett Linköping-Lund. Att vara flexibel när det gäller datum kan dessutom hjälpa dig att hitta de bästa priserna till Lund.

Buss Linköping Lund

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Linköping-Lund. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Frekvensen av avgångarna till Linköping från Lund varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Lund, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Linköping-Lund extra kostnader.

De flesta bussar mellan Linköping och Lund är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Linköping-Lund varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Linköping till Lund på Vivanoda.

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Linköping-Lund, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Bussbolag Linköping Lund

Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
FlixBus
FlixBus
Sök efter bussbiljetter Linköping Lund

Tåg Linköping Lund

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Linköping till Lund. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Tågbiljetter från Linköping till Lund kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Linköping och Lund rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Det finns rabatter för barn, studenter och seniorer som reser med tåg från Linköping till Lund, vilka varierar beroende på biljettyp och personens ålder. När du anger din ålder i din Vivanoda-sökning kommer priserna som visas att ta hänsyn till eventuella åldersrelaterade rabatter.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Linköping till Lund minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Biljetter för sträckan Linköping-Lund kan hämtas på stationen, skrivas ut hemma eller direkt från din mobiltelefon. Det är också möjligt att hämta biljetter via en självbetjäningskiosk på vissa stationer.

Tågbolag från Linköping till Lund

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Linköping Lund
Linköping till Lund - Billiga buss, tåg | Vivanoda

Turistguide för resan från Linköping till Lund

Vad man ska se och göra i Lund?

En av Lunds huvudattraktioner är den majestätiska katedralen med anor från 1100-talet. Denna imponerande byggnad har magnifika glasmålningar och en krypta där de tidigare kungarna i Sverige vilar. Domkyrkan är ett måste för alla som älskar historia och arkitektur.

För att ta dig runt i Lund kan du låna de självbetjäningscyklar som är så populära i Sverige. Staden har också ett effektivt bussnät som trafikerar alla stadsdelar. Lund är en kompakt stad och det är lätt att ta sig runt till fots och upptäcka de många parkerna, trädgårdarna och sjöarna.

Förutom sitt historiska arv har Lund också en levande kulturscen med museer, konstgallerier och teatrar. Shoppingentusiaster kommer att bli förtjusta över de många lokala butikerna och marknaderna som erbjuder skandinaviskt hantverk och design.

Lund är en stad i mänsklig skala som kombinerar historia, kultur och natur. Här erbjuds en unik upplevelse med en kombination av tradition och modernitet. Oavsett om du är ute efter en kort semester eller en längre vistelse är Lund ett måste för alla som älskar att upptäcka nya saker.

Sök efter Linköping Lund biljetter
Sök efter boende i Lund

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid