Uppsala
Resa direkt till Norrköping med tåg, buss
Norrköping
Se priser

Hur tar man sig från Uppsala till Norrköping?

Planerar du att resa till Norrköping från Uppsala och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Uppsala till Norrköping, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Uppsala och Norrköping, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, Swebus, FlixBus eller VY Buss - NettBuss) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Uppsala och Norrköping har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Uppsala-Norrköping-resa.

För din resa från Uppsala till Norrköping har du flera transportalternativ.

Buss från Uppsala till Norrköping

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Uppsala till Norrköping, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Uppsala Norrköping

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Uppsala Norrköping idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Uppsala till Norrköping som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Uppsala Norrköping

Avgångsstad
Uppsala
Sverige
Staden som är destination
Norrköping
Sverige
Avstånd
163 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med tåg och buss
Sök efter Uppsala Norrköping biljetter
Sök efter boende i Norrköping
Planera din resa från Uppsala till Norrköping enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Uppsala till Norrköping enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Uppsala och Norrköping som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, Swebus, FlixBus eller VY Buss - NettBuss för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Uppsala och Norrköping med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Uppsala och Norrköping

Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Uppsala till Norrköping?
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Uppsala och Norrköping, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Priser Bussbiljetter från Uppsala till Norrköping är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Norrköping (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Uppsala och Norrköping är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Komfort Bussar mellan Uppsala och Norrköping kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Uppsala till Norrköping är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Norrköping för att täcka den 163 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Uppsala till Norrköping?
Hastighet Tåg från Uppsala till Norrköping är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Miljövänligt Tåget Uppsala-Norrköping anses vara ett mer miljövänligt transportmedel än enbart flyg eller bil.
Bekvämlighet Tåg mellan Uppsala och Norrköping erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Kostnad Uppsala-Norrköping-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Uppsala Norrköping-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.

Var ska man börja från i Uppsala? Var anländer jag i Norrköping?

Bussstationer för avgång i Uppsala

Uppsala Business Park
Karta
Uppsala Stationsgatan
Karta
Uppsala Ekonomikum
Karta
Uppsala Studentstaden
Karta
Uppsala Flogsta väg 55
Karta

Avgångsstationer i Uppsala

Uppsala Centralstation
Karta

Bussstationer för ankomst till Norrköping

Norrkoping
Karta
Norrköping
Karta

Ankomststationer i Norrköping

Norrköping Centralstation
Karta
Sök efter Uppsala Norrköping biljetter
Sök efter boende i Norrköping

3 tips för billigare resor mellan Uppsala och Norrköping

Har du bestämt dig för att resa från Uppsala till Norrköping och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss eller tåg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Uppsala till Norrköping.

  • 1. Undvik rusningstider
    Biljetter Uppsala-Norrköping är väldigt ofta billigare om du reser utanför rusningstid. Genom att undvika dessa hektiska tider på dagen kan du spara pengar på din resebiljett. Att resa till Norrköping under lågsäsong kan dessutom ge dig en bekvämare resa.
  • 2. Boka i förväg
    Detta är ofta det mest kända tipset för att spara pengar på resor mellan Uppsala och Norrköping. Det beror på att tåg-, flyg-, buss- eller färjebiljetter ofta är billigare om du köper dem i god tid. Detta kan ibland spara tiotals eller till och med hundratals euro på din resa Uppsala-Norrköping.
  • 3. Jämför priser
    Att använda Vivanoda är ett bra sätt att hitta de bästa priserna för din resa från Uppsala till Norrköping. Det gör att du kan jämföra priser från olika transportleverantörer i en sökning och hitta det bästa priset för din vistelse i Norrköping.

Buss Uppsala Norrköping

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Uppsala-Norrköping. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Längden på bussresan mellan Uppsala och Norrköping varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Norrköping för ditt resedatum.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Uppsala-Norrköping varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Uppsala till Norrköping på Vivanoda.

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Uppsala-Norrköping, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Bussar mellan Uppsala och Norrköping har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Frekvensen av avgångarna till Uppsala från Norrköping varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Norrköping, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Bussbolag Uppsala Norrköping

Swebus
Swebus
FlixBus
FlixBus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Uppsala Norrköping

Tåg Uppsala Norrköping

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Uppsala till Norrköping. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Uppsala till Norrköping beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Norrköping är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Uppsala till Norrköping minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Tågbiljetter från Uppsala till Norrköping kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Uppsala till Norrköping. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Uppsala och Norrköping.

Biljetter för sträckan Uppsala-Norrköping kan hämtas på stationen, skrivas ut hemma eller direkt från din mobiltelefon. Det är också möjligt att hämta biljetter via en självbetjäningskiosk på vissa stationer.

Tågbolag från Uppsala till Norrköping

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Sök efter tågbiljetter Uppsala Norrköping
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid