Malmö
Resa direkt till Köpenhamn med tåg, buss
Köpenhamn
Se priser

Hur tar man sig från Malmö till Köpenhamn?

Planerar du att resa till Köpenhamn från Malmö och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Malmö till Köpenhamn, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Malmö och Köpenhamn, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Danske StatsBaner (DSB), Eurolines, Swebus eller VY Buss - NettBuss) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Malmö och Köpenhamn har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Malmö-Köpenhamn-resa.

För din resa från Malmö till Köpenhamn har du flera transportalternativ.

Buss från Malmö till Köpenhamn

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Malmö till Köpenhamn, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Malmö Köpenhamn

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Malmö Köpenhamn idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Malmö till Köpenhamn som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Malmö Köpenhamn

Avgångsstad
Malmö
Sverige
Staden som är destination
Köpenhamn
Danmark
Avstånd
28 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med tåg och buss
Sök efter Malmö Köpenhamn biljetter
Sök efter boende i Köpenhamn
Planera din resa från Malmö till Köpenhamn enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Malmö till Köpenhamn enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Malmö och Köpenhamn som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Danske StatsBaner (DSB), Eurolines, Swebus eller VY Buss - NettBuss för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Malmö och Köpenhamn med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Malmö och Köpenhamn

Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Malmö till Köpenhamn?
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Malmö och Köpenhamn är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Malmö och Köpenhamn, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Priser Bussbiljetter från Malmö till Köpenhamn är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Köpenhamn (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Komfort Bussar mellan Malmö och Köpenhamn kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Malmö till Köpenhamn är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Köpenhamn för att täcka den 28 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Malmö till Köpenhamn?
Miljövänligt Tåget Malmö-Köpenhamn anses vara ett mer miljövänligt transportmedel än enbart flyg eller bil.
Tillgänglighet Tågstationerna i Malmö eller Köpenhamn ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Hastighet Tåg från Malmö till Köpenhamn är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Kostnad Malmö-Köpenhamn-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Malmö Köpenhamn-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.

Var ska man börja från i Malmö? Var anländer jag i Köpenhamn?

Bussstationer för avgång i Malmö

Malmo
Karta
Malmö Triangeln station
Karta
Malmö Svävarterminalen
Karta
Malmö Shell Holma
Karta
Malmö
Karta

Avgångsstationer i Malmö

Malmö Centralstation
Karta
Lockarp
Karta
Triangeln St.
Karta
Hyllie St. (Malmö Arena)
Karta

Bussstationer för ankomst till Köpenhamn

Kobenhavn
Karta
Köbenhavns Lufthavn
Karta
Köbenhavn Ingerslevsgade
Karta

Ankomststationer i Köpenhamn

København H
Karta
Københavns Lufthavn Kastrup
Karta
Österport
Karta
Nørreport St.
Karta
Sök efter Malmö Köpenhamn biljetter
Sök efter boende i Köpenhamn

3 tips för billigare resor mellan Malmö och Köpenhamn

Har du bestämt dig för att resa från Malmö till Köpenhamn och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss eller tåg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Malmö till Köpenhamn.

  • 1. Undvik rusningstider
    Biljetter Malmö-Köpenhamn är väldigt ofta billigare om du reser utanför rusningstid. Genom att undvika dessa hektiska tider på dagen kan du spara pengar på din resebiljett. Att resa till Köpenhamn under lågsäsong kan dessutom ge dig en bekvämare resa.
  • 2. Jämför priser
    Att använda Vivanoda är ett bra sätt att hitta de bästa priserna för din resa från Malmö till Köpenhamn. Det gör att du kan jämföra priser från olika transportleverantörer i en sökning och hitta det bästa priset för din vistelse i Köpenhamn.
  • 3. Var flexibel när det gäller datum
    Biljetter Malmö-Köpenhamn är ofta billigare under veckan än under helgen. Om du har råd att resa till Köpenhamn under veckan i stället för på helgen kan du spara pengar på din biljett Malmö-Köpenhamn. Att vara flexibel när det gäller datum kan dessutom hjälpa dig att hitta de bästa priserna till Köpenhamn.

Buss Malmö Köpenhamn

Frekvensen av avgångarna till Malmö från Köpenhamn varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Köpenhamn, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Malmö-Köpenhamn varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Malmö till Köpenhamn på Vivanoda.

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Malmö-Köpenhamn. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

De flesta bussar mellan Malmö och Köpenhamn är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Malmö-Köpenhamn extra kostnader.

Längden på bussresan mellan Malmö och Köpenhamn varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Köpenhamn för ditt resedatum.

Bussbolag Malmö Köpenhamn

Eurolines
Eurolines
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
FlixBus
FlixBus
Sök efter bussbiljetter Malmö Köpenhamn

Tåg Malmö Köpenhamn

Det finns rabatter för barn, studenter och seniorer som reser med tåg från Malmö till Köpenhamn, vilka varierar beroende på biljettyp och personens ålder. När du anger din ålder i din Vivanoda-sökning kommer priserna som visas att ta hänsyn till eventuella åldersrelaterade rabatter.

Tågbiljetter från Malmö till Köpenhamn kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Malmö till Köpenhamn. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Malmö till Köpenhamn minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Malmö och Köpenhamn rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Det är möjligt att boka en särskild plats på tåget mellan Malmö och Köpenhamn. Beroende på företaget kan denna tjänst vara avgiftsbelagd. Platser kan bokas online eller vid stationens biljettkontor.

Tågbolag från Malmö till Köpenhamn

SJ
SJ
Danske StatsBaner (DSB)
Danske StatsBaner (DSB)
Sök efter tågbiljetter Malmö Köpenhamn
Malmö till Köpenhamn - Billiga buss, tåg | Vivanoda

Turistguide för resan från Malmö till Köpenhamn

Vad man ska se och göra i Köpenhamn?

Stadsdelen Nyhavn är ett måste med sina färgglada hus längs kanalen och livliga restauranger och barer. Det närliggande slottet Rosenborg är också en intressant plats att besöka, med sin samling av kungliga juveler och historiska föremål.

Amalienborgs slott är en annan ikonisk plats att besöka, med möjlighet att se vaktbytet. Danmarks nationalmuseum, som ligger i stadsdelen Frederiksstaden, är också en populär plats att besöka, med en samling historiska och kulturella artefakter.

Stadsdelen Christiania är unik med sina färgglada hus, grönområden och alternativa atmosfär. Det är också ett populärt nattlivsområde med regelbundna konserter och evenemang.

Dansk mat är också ett måste, bland annat smørrebrød, en slags smörgås med öppet ansikte, och bakverk, som de berömda kanelbullarna.

Sök efter Malmö Köpenhamn biljetter
Sök efter boende i Köpenhamn

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid