Rekommenderad rutt
Göteborg
Resa direkt till Berlin med flyg, buss
Berlin
Se priser
Alternativa rutter
Göteborg
Resa med buss till Köpenhamn
Köpenhamn
Resa med flyg, buss, tåg till Berlin
Berlin
Se priser

Hur tar man sig från Göteborg till Berlin?

Planerar du att resa till Berlin från Göteborg och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Göteborg till Berlin, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Göteborg och Berlin, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (Deutsche Bahn, FlixBus, Eurolines, Swebus eller Air Berlin) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Göteborg och Berlin har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Göteborg-Berlin-resa.

För din resa från Göteborg till Berlin har du flera transportalternativ.

Buss från Göteborg till Berlin

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Göteborg till Berlin, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Göteborg Berlin

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Göteborg Berlin idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Göteborg Berlin

Många flygningar förbinder Göteborg med Berlin varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Berlin på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Göteborg till Berlin som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Göteborg Berlin

Avgångsstad
Göteborg
Sverige
Staden som är destination
Berlin
Tyskland
Berlin
Avstånd
582 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med flyg och buss
Sök efter Göteborg Berlin biljetter
Sök efter boende i Berlin
Planera din resa från Göteborg till Berlin enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Göteborg till Berlin enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Göteborg och Berlin som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som Deutsche Bahn, FlixBus, Eurolines, Swebus eller Air Berlin för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Göteborg och Berlin med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Göteborg och Berlin

Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Göteborg till Berlin?
Hastighet Tåg från Göteborg till Berlin är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Tillgänglighet Tågstationerna i Göteborg eller Berlin ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Landskap Tågen mellan Göteborg och Berlin erbjuder ofta hisnande landskap under resan.
Kostnad Göteborg-Berlin-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Göteborg Berlin-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Göteborg till Berlin?
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Göteborg och Berlin, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Priser Bussbiljetter från Göteborg till Berlin är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Berlin (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Göteborg och Berlin är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Komfort Bussar mellan Göteborg och Berlin kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Göteborg till Berlin är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Berlin för att täcka den 582 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Göteborg till Berlin?
Hastighet Att flyga mellan Göteborg och Berlin är det snabbaste sättet att resa de 582 km mellan Göteborg och Berlin.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Göteborg till Berlin, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Säkerhetskontroller Resenärer till Berlin måste ofta anlända tidigt till Göteborgs flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Priser Flygbiljetter från Göteborg till Berlin kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Nackdelar med miljön Flyg till Göteborg Berlin har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.

Var ska man börja från i Göteborg? Var anländer jag i Berlin?

Bussstationer för avgång i Göteborg

Göteborg Nils Ericsonterminal
Karta
Gothenburg
Karta

Avgångsflygplatser i Göteborg

Landvetter
Karta

Bussstationer för ankomst till Berlin

Berlin Südkreuz
Karta
Berlin central bus station
Karta
Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Karta
Berlin SXF
Karta
Berlin Alt-Tegel
Karta

Ankomststationer i Berlin

Berlin Hauptbahnhof
Karta
Berlin Ostbahnhof
Karta

Ankomstflygplatser i Berlin

Tegel
Karta
Willy-Brandt Berlin-Brandebourg
Karta
Sök efter Göteborg Berlin biljetter
Sök efter boende i Berlin

3 tips för billigare resor mellan Göteborg och Berlin

Har du bestämt dig för att resa från Göteborg till Berlin och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss, tåg eller flyg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Göteborg till Berlin.

  • 1. Undvik extrautrustning
    Vissa extrafunktioner, till exempel mat och dryck som konsumeras under resan från Göteborg till Berlin, kan vara dyra och är inte alltid nödvändiga för en kort resa. För att spara pengar kan du försöka planera in snacks eller drycker innan du åker till Berlin och använda gratis alternativ för underhållning, till exempel läsa en bok.
  • 2. Jämför transportsätt
    Det kan vara en bra idé att jämföra de olika transportsätt som finns tillgängliga för att spara pengar på din resa från Göteborg till Berlin. Även om det kan verka som att flyga eller ta tåget är det snabbaste alternativet för att ta sig till Berlin kan samåkning eller buss ofta vara billigare alternativ. Tänk också på resans längd och resvägen för att hitta den mest ekonomiska lösningen som passar dina behov bäst.
  • 3. Res med lätt bagage
    Om du reser mellan Göteborg och Berlin med ett företag som tar extra betalt för incheckat bagage, vilket ofta är fallet, kan det vara klokt att hålla bagaget på ett minimum för att spara pengar. Försök att bara packa det nödvändigaste och se till att kontrollera flygbolagets bagagekrav innan du åker till Berlin.

Buss Göteborg Berlin

Längden på bussresan mellan Göteborg och Berlin varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Berlin för ditt resedatum.

Frekvensen av avgångarna till Göteborg från Berlin varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Berlin, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Göteborg-Berlin extra kostnader.

De flesta bussar mellan Göteborg och Berlin är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Göteborg-Berlin varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Göteborg till Berlin på Vivanoda.

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Göteborg-Berlin. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

Bussbolag Göteborg Berlin

FlixBus
FlixBus
Eurolines
Eurolines
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
IC Bus
IC Bus
Sök efter bussbiljetter Göteborg Berlin

Tåg Göteborg Berlin

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Göteborg till Berlin beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Berlin är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Göteborg till Berlin. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Tågbiljetter från Göteborg till Berlin kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Göteborg till Berlin. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Göteborg och Berlin.

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Göteborg och Berlin rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Tågen mellan Göteborg och Berlin är utrustade med eluttag och gratis Wi-Fi för passagerarna. Det finns eluttag i de flesta vagnar, medan Wi-Fi-anslutningen kan vara instabil i vissa områden.

Tågbolag från Göteborg till Berlin

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Sök efter tågbiljetter Göteborg Berlin

Flyg Göteborg Berlin

Flygbolag Göteborg Berlin

Air Berlin
Air Berlin
Air Serbia
Air Serbia
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Easyjet
Easyjet
Sök efter flyg Göteborg Berlin
Göteborg till Berlin - Billiga buss, tåg, flyg | Vivanoda

Turistguide för resan från Göteborg till Berlin

Vad man ska se och göra i Berlin?

Berlinmuren är en av stadens mest kända symboler och ett besök vid Checkpoint Charlie är ett måste för alla resenärer. Berlin Wall Museum är också ett måste för att lära sig mer om stadens omtumlande historia.

Pergamonmuseet rymmer samlingar av antik konst och arkitektur, bland annat den berömda Ishtarporten från Babylon. Judiska museet i Berlin är ett annat viktigt museum där du kan lära dig mer om stadens judiska historia.

Brandenburger Tor är ett av Berlins mest ikoniska landmärken, och ett besök på Reichstag, Tysklands parlament, ger en hisnande utsikt över staden.

Berlin har också en livlig konstscen, med många gallerier för samtidskonst och gatukonst, samt många musikfestivaler.

Sök efter Göteborg Berlin biljetter
Sök efter boende i Berlin

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid