Rekommenderad rutt
Malmö
Resa med buss till Jönköping
Jönköping
Resa med flyg, buss till Karlstad
Karlstad
Se priser
Alternativa rutter
Malmö
Resa direkt till Karlstad med buss
Karlstad
Se priser
Malmö
Resa med buss till Oslo
Oslo
Resa med buss, tåg till Karlstad
Karlstad
Se priser

Hur tar man sig från Malmö till Karlstad?

Planerar du att resa till Karlstad från Malmö och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Malmö till Karlstad, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Malmö och Karlstad, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss eller bmi Regional) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Malmö och Karlstad har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Malmö-Karlstad-resa.

För din resa från Malmö till Karlstad har du flera transportalternativ.

Buss från Malmö till Karlstad

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Malmö till Karlstad, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Malmö Karlstad

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Malmö Karlstad idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Malmö Karlstad

Många flygningar förbinder Malmö med Karlstad varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Karlstad på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Malmö till Karlstad som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Malmö Karlstad

Avgångsstad
Malmö
Sverige
Staden som är destination
Karlstad
Sverige
Avstånd
421 km
Direktförbindelse
Ingen direkt förbindelse med något transportmedel
Sök efter Malmö Karlstad biljetter
Sök efter boende i Karlstad
Planera din resa från Malmö till Karlstad enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Malmö till Karlstad enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Malmö och Karlstad som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss eller bmi Regional för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Malmö och Karlstad med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Malmö och Karlstad

Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Malmö till Karlstad?
Priser Bussbiljetter från Malmö till Karlstad är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Karlstad (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Malmö och Karlstad, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Komfort Bussar mellan Malmö och Karlstad kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Restid Bussar från Malmö till Karlstad är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Karlstad för att täcka den 421 km långa sträckan.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Malmö till Karlstad?
Miljövänligt Tåget Malmö-Karlstad anses vara ett mer miljövänligt transportmedel än enbart flyg eller bil.
Tillgänglighet Tågstationerna i Malmö eller Karlstad ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Kostnad Malmö-Karlstad-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Flexibilitet Tågtiderna för Malmö Karlstad-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Malmö till Karlstad?
Hastighet Att flyga mellan Malmö och Karlstad är det snabbaste sättet att resa de 421 km mellan Malmö och Karlstad.
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Malmö till Karlstad, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Priser Flygbiljetter från Malmö till Karlstad kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Säkerhetskontroller Resenärer till Karlstad måste ofta anlända tidigt till Malmös flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.

Var ska man börja från i Malmö? Var anländer jag i Karlstad?

Bussstationer för avgång i Malmö

Malmö Triangeln station
Karta
Malmö Svävarterminalen
Karta
Malmö
Karta

Bussstationer för ankomst till Karlstad

Karlstad busstation
Karta
Karlstad Universitetet
Karta

Ankomststationer i Karlstad

Karlstad Centralstation
Karta

Ankomstflygplatser i Karlstad

Karlstad
Karta
Sök efter Malmö Karlstad biljetter
Sök efter boende i Karlstad

Buss Malmö Karlstad

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Malmö-Karlstad, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Längden på bussresan mellan Malmö och Karlstad varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Karlstad för ditt resedatum.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Malmö-Karlstad varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Malmö till Karlstad på Vivanoda.

Bussar mellan Malmö och Karlstad har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Bussbolag Malmö Karlstad

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Malmö Karlstad

Tåg Malmö Karlstad

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Malmö till Karlstad beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Karlstad är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Tågen mellan Malmö och Karlstad är utrustade med eluttag och gratis Wi-Fi för passagerarna. Det finns eluttag i de flesta vagnar, medan Wi-Fi-anslutningen kan vara instabil i vissa områden.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Malmö till Karlstad. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Malmö och Karlstad.

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Malmö och Karlstad rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Tågbolag från Malmö till Karlstad

SJ
SJ
Sök efter tågbiljetter Malmö Karlstad

Flyg Malmö Karlstad

Flygbolag Malmö Karlstad

bmi Regional
bmi Regional
Sök efter flyg Malmö Karlstad
Malmö till Karlstad - Billiga buss, tåg, flyg | Vivanoda

Turistguide för resan från Malmö till Karlstad

Vad man ska se och göra i Karlstad?

Karlstads huvudattraktion är utan tvekan den magnifika Vänern, som ligger precis utanför dörren. Med sitt kristallklara vatten och många öar erbjuder sjön ett förtrollande landskap att utforska. Vattensporter är mycket populära här, oavsett om det gäller simning, fiske eller bara en avkopplande kryssning på sjön.

Själva staden är charmig med sina gator kantade av eleganta trähus och sina många gröna parker. Stadskärnan bjuder på en livlig atmosfär med sina många kaféer, restauranger och butiker. Missa inte den lokala marknaden, där du kan prova läckra regionala produkter som rökt fisk och färska bär.

När det gäller lokala transporter har Karlstad ett utmärkt bussnät, vilket gör det enkelt att ta sig runt i staden och det omgivande området. Du kan också hyra en cykel för att utforska området i din egen takt. För dem som föredrar att köra bil finns det också möjlighet att hyra bil.

Karlstad är ett måste för den som älskar natur och svensk kultur. Med sin majestätiska sjö och skandinaviska charm kommer denna stad garanterat att få dig på fall.

Sök efter Malmö Karlstad biljetter
Sök efter boende i Karlstad

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid