Rekommenderad rutt
Malmö
Resa direkt till Östersund med flyg, tåg
Östersund
Se priser
Alternativa rutter
Malmö
Resa med buss, tåg till Stockholm
Stockholm
Resa med flyg, tåg till Östersund
Östersund
Se priser
Malmö
Resa med buss, tåg till Lund
Lund
Resa med tåg till Östersund
Östersund
Se priser

Hur tar man sig från Malmö till Östersund?

Planerar du att resa till Östersund från Malmö och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Malmö till Östersund, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Malmö och Östersund, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, Norrtåg, Swebus eller VY Buss - NettBuss) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Malmö och Östersund har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Malmö-Östersund-resa.

För din resa från Malmö till Östersund har du flera transportalternativ.

Buss från Malmö till Östersund

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Malmö till Östersund, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Malmö Östersund

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Malmö Östersund idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Malmö Östersund

Många flygningar förbinder Malmö med Östersund varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Östersund på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Malmö till Östersund som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Malmö Östersund

Avgångsstad
Malmö
Sverige
Staden som är destination
Östersund
Sverige
Avstånd
847 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med flyg och tåg
Sök efter Malmö Östersund biljetter
Sök efter boende i Östersund
Planera din resa från Malmö till Östersund enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Malmö till Östersund enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Malmö och Östersund som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, Norrtåg, Swebus eller VY Buss - NettBuss för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Malmö och Östersund med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Malmö och Östersund

Fördelar och nackdelar med att flyga från Malmö till Östersund?
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Malmö till Östersund, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Hastighet Att flyga mellan Malmö och Östersund är det snabbaste sättet att resa de 847 km mellan Malmö och Östersund.
Nackdelar med miljön Flyg till Malmö Östersund har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.
Priser Flygbiljetter från Malmö till Östersund kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Säkerhetskontroller Resenärer till Östersund måste ofta anlända tidigt till Malmös flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Malmö till Östersund?
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Malmö och Östersund är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Priser Bussbiljetter från Malmö till Östersund är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Östersund (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Malmö och Östersund, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Restid Bussar från Malmö till Östersund är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Östersund för att täcka den 847 km långa sträckan.
Komfort Bussar mellan Malmö och Östersund kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Malmö till Östersund?
Landskap Tågen mellan Malmö och Östersund erbjuder ofta hisnande landskap under resan.
Tillgänglighet Tågstationerna i Malmö eller Östersund ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Hastighet Tåg från Malmö till Östersund är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Flexibilitet Tågtiderna för Malmö Östersund-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Kostnad Malmö-Östersund-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.

Var ska man börja från i Malmö? Var anländer jag i Östersund?

Bussstationer för avgång i Malmö

Malmö Triangeln station
Karta
Malmö Svävarterminalen
Karta
Malmö
Karta
Malmö Shell Holma
Karta

Avgångsstationer i Malmö

Malmö Centralstation
Karta

Avgångsflygplatser i Malmö

Sturup
Karta

Ankomststationer i Östersund

Östersund Centralstation
Karta
Östersund Västra station
Karta

Ankomstflygplatser i Östersund

Froesoe
Karta
Sök efter Malmö Östersund biljetter
Sök efter boende i Östersund

3 tips för billigare resor mellan Malmö och Östersund

Har du bestämt dig för att resa från Malmö till Östersund och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss, tåg eller flyg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Malmö till Östersund.

  • 1. Jämför priser
    Att använda Vivanoda är ett bra sätt att hitta de bästa priserna för din resa från Malmö till Östersund. Det gör att du kan jämföra priser från olika transportleverantörer i en sökning och hitta det bästa priset för din vistelse i Östersund.
  • 2. Res med lätt bagage
    Om du reser mellan Malmö och Östersund med ett företag som tar extra betalt för incheckat bagage, vilket ofta är fallet, kan det vara klokt att hålla bagaget på ett minimum för att spara pengar. Försök att bara packa det nödvändigaste och se till att kontrollera flygbolagets bagagekrav innan du åker till Östersund.
  • 3. Jämför transportsätt
    Det kan vara en bra idé att jämföra de olika transportsätt som finns tillgängliga för att spara pengar på din resa från Malmö till Östersund. Även om det kan verka som att flyga eller ta tåget är det snabbaste alternativet för att ta sig till Östersund kan samåkning eller buss ofta vara billigare alternativ. Tänk också på resans längd och resvägen för att hitta den mest ekonomiska lösningen som passar dina behov bäst.

Buss Malmö Östersund

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Malmö-Östersund varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Malmö till Östersund på Vivanoda.

Längden på bussresan mellan Malmö och Östersund varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Östersund för ditt resedatum.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Malmö-Östersund extra kostnader.

Bussar mellan Malmö och Östersund har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

De flesta bussar mellan Malmö och Östersund är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Malmö-Östersund, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Bussbolag Malmö Östersund

Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
FlixBus
FlixBus
Sök efter bussbiljetter Malmö Östersund

Tåg Malmö Östersund

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Malmö till Östersund. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Malmö till Östersund beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Östersund är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Det finns rabatter för barn, studenter och seniorer som reser med tåg från Malmö till Östersund, vilka varierar beroende på biljettyp och personens ålder. När du anger din ålder i din Vivanoda-sökning kommer priserna som visas att ta hänsyn till eventuella åldersrelaterade rabatter.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Malmö till Östersund. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Malmö och Östersund.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Malmö till Östersund minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Tågen mellan Malmö och Östersund är utrustade med eluttag och gratis Wi-Fi för passagerarna. Det finns eluttag i de flesta vagnar, medan Wi-Fi-anslutningen kan vara instabil i vissa områden.

Tågbolag från Malmö till Östersund

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Norrtåg
Norrtåg
Sök efter tågbiljetter Malmö Östersund

Flyg Malmö Östersund

Flygbolag Malmö Östersund

SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Malmo Aviation
Malmo Aviation
Yuzmashavia
Yuzmashavia
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Sök efter flyg Malmö Östersund
Malmö till Östersund - Billiga buss, tåg, flyg | Vivanoda

Turistguide för resan från Malmö till Östersund

Vad man ska se och göra i Östersund?

En av stadens höjdpunkter är Storsjön, som är Sveriges femte största sjö. Med sitt kristallklara vatten och storslagna landskap är det en idealisk plats att koppla av och njuta av naturen. Dessutom sägs sjön vara hem för en mystisk varelse som kallas Storsjöodjuret, ett slags legendariskt monster som har fascinerat både lokalbefolkningen och turister i åratal.

Östersund har också en fascinerande arkitektur med många välbevarade historiska byggnader. Östersunds domkyrka, som byggdes på 1700-talet, är ett imponerande exempel på svensk arkitektur. Det är också värt att besöka stadens gamla kvarter, där du hittar traditionella hus i ljusa färger.

För att ta sig runt i staden har besökarna flera transportalternativ. Östersund har ett väl utbyggt bussnät som gör det enkelt att ta sig mellan de olika stadsdelarna. Det finns även taxibilar för snabbare och bekvämare resor.

Östersund är en destination som erbjuder den perfekta kombinationen av natur och historiskt arv. Oavsett om du vill koppla av vid sjön eller utforska den lokala arkitekturen har staden något för alla typer av resenärer.

Sök efter Malmö Östersund biljetter
Sök efter boende i Östersund

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid