Rekommenderad rutt
Malmö
Resa direkt till Uppsala med tåg, buss
Uppsala
Se priser
Alternativa rutter
Malmö
Resa med flyg, buss, tåg till Stockholm
Stockholm
Resa med buss, tåg till Uppsala
Uppsala
Se priser
Malmö
Resa med buss, tåg till Köpenhamn
Köpenhamn
Resa med buss till Uppsala
Uppsala
Se priser

Hur tar man sig från Malmö till Uppsala?

Planerar du att resa till Uppsala från Malmö och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Malmö till Uppsala, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Malmö och Uppsala, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, Danske StatsBaner (DSB), Swebus eller FlixBus) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Malmö och Uppsala har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Malmö-Uppsala-resa.

För din resa från Malmö till Uppsala har du flera transportalternativ.

Buss från Malmö till Uppsala

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Malmö till Uppsala, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Malmö Uppsala

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Malmö Uppsala idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Malmö Uppsala

Många flygningar förbinder Malmö med Uppsala varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Uppsala på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Malmö till Uppsala som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Malmö Uppsala

Avgångsstad
Malmö
Sverige
Staden som är destination
Uppsala
Sverige
Avstånd
547 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med tåg och buss
Sök efter Malmö Uppsala biljetter
Sök efter boende i Uppsala
Planera din resa från Malmö till Uppsala enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Malmö till Uppsala enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Malmö och Uppsala som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, Danske StatsBaner (DSB), Swebus eller FlixBus för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Malmö och Uppsala med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Malmö och Uppsala

Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Malmö till Uppsala?
Priser Bussbiljetter från Malmö till Uppsala är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Uppsala (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Malmö och Uppsala, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Malmö och Uppsala är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Restid Bussar från Malmö till Uppsala är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Uppsala för att täcka den 547 km långa sträckan.
Komfort Bussar mellan Malmö och Uppsala kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Malmö till Uppsala?
Landskap Tågen mellan Malmö och Uppsala erbjuder ofta hisnande landskap under resan.
Tillgänglighet Tågstationerna i Malmö eller Uppsala ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Hastighet Tåg från Malmö till Uppsala är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Flexibilitet Tågtiderna för Malmö Uppsala-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Kostnad Malmö-Uppsala-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Malmö till Uppsala?
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Malmö till Uppsala, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Hastighet Att flyga mellan Malmö och Uppsala är det snabbaste sättet att resa de 547 km mellan Malmö och Uppsala.
Priser Flygbiljetter från Malmö till Uppsala kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Säkerhetskontroller Resenärer till Uppsala måste ofta anlända tidigt till Malmös flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Nackdelar med miljön Flyg till Malmö Uppsala har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.

Var ska man börja från i Malmö? Var anländer jag i Uppsala?

Bussstationer för avgång i Malmö

Malmo
Karta
Malmö Triangeln station
Karta
Malmö Svävarterminalen
Karta
Malmö
Karta

Avgångsstationer i Malmö

Malmö Centralstation
Karta
Lockarp
Karta
Triangeln St.
Karta
Hyllie St. (Malmö Arena)
Karta

Avgångsflygplatser i Malmö

Sturup
Karta

Bussstationer för ankomst till Uppsala

Uppsala Business Park
Karta
Uppsala Stationsgatan
Karta
Uppsala Ekonomikum
Karta
Uppsala Studentstaden
Karta
Uppsala Flogsta väg 55
Karta

Ankomststationer i Uppsala

Uppsala Centralstation
Karta
Sök efter Malmö Uppsala biljetter
Sök efter boende i Uppsala

3 tips för billigare resor mellan Malmö och Uppsala

Har du bestämt dig för att resa från Malmö till Uppsala och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss, tåg eller flyg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Malmö till Uppsala.

  • 1. Jämför priser
    Att använda Vivanoda är ett bra sätt att hitta de bästa priserna för din resa från Malmö till Uppsala. Det gör att du kan jämföra priser från olika transportleverantörer i en sökning och hitta det bästa priset för din vistelse i Uppsala.
  • 2. Res med lätt bagage
    Om du reser mellan Malmö och Uppsala med ett företag som tar extra betalt för incheckat bagage, vilket ofta är fallet, kan det vara klokt att hålla bagaget på ett minimum för att spara pengar. Försök att bara packa det nödvändigaste och se till att kontrollera flygbolagets bagagekrav innan du åker till Uppsala.
  • 3. Undvik extrautrustning
    Vissa extrafunktioner, till exempel mat och dryck som konsumeras under resan från Malmö till Uppsala, kan vara dyra och är inte alltid nödvändiga för en kort resa. För att spara pengar kan du försöka planera in snacks eller drycker innan du åker till Uppsala och använda gratis alternativ för underhållning, till exempel läsa en bok.

Buss Malmö Uppsala

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Malmö-Uppsala varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Malmö till Uppsala på Vivanoda.

Längden på bussresan mellan Malmö och Uppsala varierar vanligtvis beroende på trafikförhållanden och eventuella stopp längs vägen. Med Vivanoda kan du i realtid se alla bussar som reser till Uppsala för ditt resedatum.

Frekvensen av avgångarna till Malmö från Uppsala varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Uppsala, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Bussar mellan Malmö och Uppsala har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Malmö-Uppsala, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Malmö-Uppsala extra kostnader.

Bussbolag Malmö Uppsala

Swebus
Swebus
FlixBus
FlixBus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Eurolines
Eurolines
Sök efter bussbiljetter Malmö Uppsala

Tåg Malmö Uppsala

Passagerare kan naturligtvis ta med sig bagage på tåget från Malmö till Uppsala. Det finns ingen viktbegränsning, men vissa tågbolag begränsar mängden bagage du kan ta med dig och kräver att du betalar ett tillägg. Å andra sidan bör storleken på bagaget vara rimlig, eftersom utrymmet i tåget ofta är begränsat.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Malmö till Uppsala beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Uppsala är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

Det finns rabatter för barn, studenter och seniorer som reser med tåg från Malmö till Uppsala, vilka varierar beroende på biljettyp och personens ålder. När du anger din ålder i din Vivanoda-sökning kommer priserna som visas att ta hänsyn till eventuella åldersrelaterade rabatter.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Malmö till Uppsala. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Malmö och Uppsala.

Tågen mellan Malmö och Uppsala är utrustade med eluttag och gratis Wi-Fi för passagerarna. Det finns eluttag i de flesta vagnar, medan Wi-Fi-anslutningen kan vara instabil i vissa områden.

Tågbiljetter från Malmö till Uppsala kan återbetalas eller bytas men är vanligtvis dyrare. De billigaste biljetterna kan inte återbetalas eller bytas ut.

Tågbolag från Malmö till Uppsala

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Danske StatsBaner (DSB)
Danske StatsBaner (DSB)
Sök efter tågbiljetter Malmö Uppsala

Flyg Malmö Uppsala

Flygbolag Malmö Uppsala

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Malmo Aviation
Malmo Aviation
Sök efter flyg Malmö Uppsala
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid