Malmö
Resa direkt till Helsingborg med buss
Helsingborg
Se priser

Hur tar man sig från Malmö till Helsingborg?

Planerar du att resa till Helsingborg från Malmö och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Malmö till Helsingborg, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Malmö och Helsingborg, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (Swebus, VY Buss - NettBuss, Bus4You eller FlixBus) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Malmö och Helsingborg har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Malmö-Helsingborg-resa.

För din resa från Malmö till Helsingborg har du flera transportalternativ.

Buss från Malmö till Helsingborg

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Malmö till Helsingborg, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Malmö till Helsingborg som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Malmö Helsingborg

Avgångsstad
Malmö
Sverige
Staden som är destination
Helsingborg
Sverige
Avstånd
53 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med buss
Sök efter Malmö Helsingborg biljetter
Sök efter boende i Helsingborg
Planera din resa från Malmö till Helsingborg enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Malmö till Helsingborg enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Malmö och Helsingborg som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som Swebus, VY Buss - NettBuss, Bus4You eller FlixBus för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Malmö och Helsingborg med sinnesro!

Var ska man börja från i Malmö? Var anländer jag i Helsingborg?

Bussstationer för avgång i Malmö

Malmö Triangeln station
Karta
Malmö Svävarterminalen
Karta
Malmö Shell Holma
Karta
Malmö
Karta

Bussstationer för ankomst till Helsingborg

Helsingborg Centralstation
Karta
Sök efter Malmö Helsingborg biljetter
Sök efter boende i Helsingborg

3 tips för billigare resor mellan Malmö och Helsingborg

Har du bestämt dig för att resa från Malmö till Helsingborg och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Malmö till Helsingborg.

  • 1. Jämför transportsätt
    Det kan vara en bra idé att jämföra de olika transportsätt som finns tillgängliga för att spara pengar på din resa från Malmö till Helsingborg. Även om det kan verka som att flyga eller ta tåget är det snabbaste alternativet för att ta sig till Helsingborg kan samåkning eller buss ofta vara billigare alternativ. Tänk också på resans längd och resvägen för att hitta den mest ekonomiska lösningen som passar dina behov bäst.
  • 2. Boka i förväg
    Detta är ofta det mest kända tipset för att spara pengar på resor mellan Malmö och Helsingborg. Det beror på att tåg-, flyg-, buss- eller färjebiljetter ofta är billigare om du köper dem i god tid. Detta kan ibland spara tiotals eller till och med hundratals euro på din resa Malmö-Helsingborg.
  • 3. Undvik extrautrustning
    Vissa extrafunktioner, till exempel mat och dryck som konsumeras under resan från Malmö till Helsingborg, kan vara dyra och är inte alltid nödvändiga för en kort resa. För att spara pengar kan du försöka planera in snacks eller drycker innan du åker till Helsingborg och använda gratis alternativ för underhållning, till exempel läsa en bok.

Buss Malmö Helsingborg

De flesta transportörer låter dig boka platser online för en buss Malmö-Helsingborg. Det finns ofta en avgift för denna tjänst.

De flesta bussar mellan Malmö och Helsingborg är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Malmö-Helsingborg extra kostnader.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Malmö-Helsingborg varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Malmö till Helsingborg på Vivanoda.

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Malmö-Helsingborg, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

Bussarna Malmö-Helsingborg är i allmänhet utrustade med luftkonditionering för att hålla passagerarna bekväma, särskilt på sommaren när temperaturen är hög.

Bussbolag Malmö Helsingborg

Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
FlixBus
FlixBus
Sök efter bussbiljetter Malmö Helsingborg
Malmö till Helsingborg - Billiga buss | Vivanoda

Turistguide för resan från Malmö till Helsingborg

Vad man ska se och göra i Helsingborg?

Helsingborg har också flera parker och trädgårdar, till exempel Slottshagens park med tropiska växthus, dammar och skulpturer. Kärnanparken är en annan trevlig plats att promenera på, med ett medeltida torn från 1200-talet.

För att ta sig runt i staden är buss och tåg populära alternativ, med regelbundna förbindelser till större destinationer. För en mer unik upplevelse är det möjligt att korsa Öresundssundet till Danmark med färja.

Helsingborg är också känt för sina stränder, till exempel Tropical Beach, där resenärer kan koppla av på den vita sanden och njuta av solen. Slutligen, för en lokal kulinarisk upplevelse bör besökare inte missa de utsökta lokala räkorna, nyfångade från Kattegatthavet.

Sök efter Malmö Helsingborg biljetter
Sök efter boende i Helsingborg

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid