Reser från Malmö till Jönköping

Planera din resa från Malmö till Jönköping i tåg, buss

Utresa
(Tur och retur)
1
Sök  
Reklam

5 alternativ att gå från Malmö till Jönköping i tåg, buss

 • Välj vilken rutt du vill ha
 • Ange dina resdatum så får du de bästa erbjudandena.
1
Malmö
Jönköping
/
 • Hämta priser
2
Malmö
Nassjo
Jönköping
/
 • Hämta priser
3
Malmö
Lund
Jönköping
/
 • Hämta priser
4
Malmö
Köpenhamn
Jönköping
/
 • Hämta priser
5
Malmö
Göteborg
Jönköping
 • Hämta priser

Resa Malmö Jönköping

Transportmedelbuss, tåg
avstånd252 km
Direkt linjeJa

Hur får man från Malmö till Jönköping?

Vi erbjuder 5 linjer i tåg, bussatt förbereda din Malmö Jönköping resa. Resorna presenteras klassificeras enligt ett prestationsindex (mätt enligt antal förändringar, beräknad varaktighet, avståndet från en flygplats till centrum av staden som det tjänar ...). Du kommer att kunna:
 • Sortera resultat efter transportsätt (tåg, buss).
 • Få priser, tider och varaktighet för resan Malmö Jönköping genom att klicka på knappen "Kolla priser" och efter inmatningsdatum och antal passagerare. OBS: Vi strävar efter att samla högsta priser från de olika partnerresorna för att informera dig i bästa fall, men detta är inte alltid möjligt.
 • Hitta städerna Malmö och Jönköping på en karta, liksom rutten Malmö Jönköping och de olika anslutningspunkterna (Jönköping Centralstation busstation, Jonkoping busstation, Jönköping Centralstation Station, Malmö Triangeln station busstation, Malmö Svävarterminalen busstation, ...) genom att klicka på knappen "Detaljer & karta".
 • Sök efter hotell i Jönköping

Alla transportsätt Malmö Jönköping

För en resa från Malmö (Sverige) till Jönköping (Sverige) med ett avstånd på 252 km kan du låna 2 transportmedel, eventuellt kombinera buss och/eller tåg, och enligt vilken varaktigheten av resan kommer att vara väsentligt annorlunda.
Du har tur, det finns en direkt busstransport i Malmö-Jönköping som ofta är det billigaste alternativet.
Du kommer ombord på en buss till Malmö. Bussen kommer att släppa dig i Jönköping Centralstation (0.4 km från Jönköping, Sverige) busstation. Vänligen se till att du kommer fram i tid vid Malmö Triangeln station busstation (vid 1.1 km de Malmö) minst 15 minuter före avgångstiden för Jönköping.
Det är inte möjligt att gå direkt från Malmö till Jönköping med tåg utan förändring men tåg går på linjerna Malmö-Nassjo och Nassjo-Jönköping så att du kan göra hela resan endast med tåg.
Tåg från SJ eller Snälltåget till Nassjo lämnar Malmö Centralstation järnvägsstation i Malmö. Ankomst till Nassjo kommer att vara vid Nässjö Centralstation Station (0.2 km från centrum).Korrespondens eller förändring krävs i Nassjo där tåget som drivs av SJ lämnar Jönköping.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)