Rekommenderad rutt
Malmö
Resa direkt till Stockholm med flyg, buss, tåg
Stockholm
Se priser
Alternativa rutter
Malmö
Resa med buss, tåg till Köpenhamn
Köpenhamn
Resa med tåg, flyg, buss till Stockholm
Stockholm
Se priser
Malmö
Resa med buss, tåg till Lund
Lund
Resa med tåg, buss till Stockholm
Stockholm
Se priser

Hur tar man sig från Malmö till Stockholm?

Planerar du att resa till Stockholm från Malmö och letar efter de bästa transportalternativen för din resa? Vi vet att det ofta är svårt att välja det bästa sättet att resa från Malmö till Stockholm, oavsett om det är av pris-, tids- eller bekvämlighetsskäl. Vivanoda hjälper dig att hitta alla transportlösningar för att resa mellan Malmö och Stockholm, oavsett om det är med flyg, tåg, buss eller samåkning.

Med detaljerad information om varje transportsätt och om transportbolagen (SJ, Snälltåget, Danske StatsBaner (DSB), Eurolines eller FlixBus) kan du enkelt jämföra priser, tidtabeller och restider för att välja det alternativ som bäst passar dina behov.

Oavsett om du är en budgetresenär eller letar efter ett snabbt och bekvämt sätt att resa mellan Malmö och Stockholm har vi all information du behöver för att planera en oförglömlig Malmö-Stockholm-resa.

För din resa från Malmö till Stockholm har du flera transportalternativ.

Buss från Malmö till Stockholm

Bussar är ofta det mest ekonomiska valet för resor från Malmö till Stockholm, och erbjuder direkta resealternativ eller med mellanliggande stopp.

Tåg Malmö Stockholm

Om du gillar att resa på ett mer miljövänligt och ekonomiskt sätt är tåget Malmö Stockholm idealiskt och uppfyller dina förväntningar.

Flyg Malmö Stockholm

Många flygningar förbinder Malmö med Stockholm varje dag, vilket erbjuder ett snabbt och bekvämt alternativ för resenärer. Om du har bråttom är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Stockholm på rekordtid.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vårt prisjämförelseverktyg dig att hitta det transportalternativ från Malmö till Stockholm som passar bäst för dina behov och din budget.

Reseinformation för Malmö Stockholm

Avgångsstad
Malmö
Sverige
Staden som är destination
Stockholm
Sverige
Avstånd
513 km
Direktförbindelse
Ja, direkt anslutning med flyg, buss och tåg
Sök efter Malmö Stockholm biljetter
Sök efter boende i Stockholm
Planera din resa från Malmö till Stockholm enkelt med Vivanoda

Planera din resa från Malmö till Stockholm enkelt med Vivanoda

Med Vivanoda kan du enkelt jämföra alla tillgängliga transportsätt, såsom flyg, tåg, bussar och bilpooler, enligt dina önskemål och din budget. Du kan också filtrera resultaten efter pris, restid, tidtabell och komfortalternativ. Tack vare sin användarvänlighet och tydlighet gör Vivanoda det möjligt för dig att hitta de biljetter mellan Malmö och Stockholm som bäst passar dina behov med några få klick. Vivanoda visar också alla specialerbjudanden och kampanjer från olika flygbolag som SJ, Snälltåget, Danske StatsBaner (DSB), Eurolines eller FlixBus för att hjälpa dig att spara på dina biljetter. Så tveka inte och använd Vivanoda nu för att förbereda din resa mellan Malmö och Stockholm med sinnesro!

Jämförelse av transportsätt mellan Malmö och Stockholm

Fördelar och nackdelar med att resa med tåg från Malmö till Stockholm?
Hastighet Tåg från Malmö till Stockholm är ofta mycket snabbare än bussar eller bilar.
Tillgänglighet Tågstationerna i Malmö eller Stockholm ligger i stadens centrum, vilket gör det lätt att använda andra transportmedel för att nå stadens centrum.
Bekvämlighet Tåg mellan Malmö och Stockholm erbjuder i allmänhet mer benutrymme och extra komfort för passagerarna.
Flexibilitet Tågtiderna för Malmö Stockholm-tågen kan vara begränsade och det kan vara svårare att byta tåg vid behov.
Kostnad Malmö-Stockholm-tågbiljetter kan vara dyrare än buss- eller samåkningbiljetter, särskilt på höghastighetståg.
Fördelar och nackdelar med att resa med buss från Malmö till Stockholm?
Flexibilitet Bussbolagen erbjuder en mängd olika tidtabellsalternativ för resor mellan Malmö och Stockholm, vilket kan vara praktiskt om du har specifika tidsbegränsningar.
Priser Bussbiljetter från Malmö till Stockholm är ofta mycket billigare än tåg- eller flygbiljetter till Stockholm (och ibland billigare än samåkning), vilket gör det till ett prisvärt alternativ för budgetmedvetna resenärer.
Tjänster ombord Moderna bussar mellan Malmö och Stockholm är vanligtvis utrustade med bekväma säten, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, eluttag och toaletter.
Restid Bussar från Malmö till Stockholm är vanligtvis mycket långsammare än tåg till Stockholm för att täcka den 513 km långa sträckan.
Komfort Bussar mellan Malmö och Stockholm kan vara mindre bekväma än tåg, på grund av mindre benutrymme och fjädringens kvalitet.
Fördelar och nackdelar med att flyga från Malmö till Stockholm?
Val av flygbolag Det finns många flygbolag som flyger från Malmö till Stockholm, både direkt och med mellanlandning, vilket ger resenärerna ett stort urval.
Hastighet Att flyga mellan Malmö och Stockholm är det snabbaste sättet att resa de 513 km mellan Malmö och Stockholm.
Säkerhetskontroller Resenärer till Stockholm måste ofta anlända tidigt till Malmös flygplats på grund av strikta säkerhetskontroller.
Priser Flygbiljetter från Malmö till Stockholm kan vara dyrare än tåg- eller bussbiljetter, särskilt under hektiska perioder (helgdagar, helger osv.).
Nackdelar med miljön Flyg till Malmö Stockholm har en negativ inverkan på miljön på grund av utsläppen av växthusgaser, eftersom flyget är ett av de mest förorenande transportsätten.

Var ska man börja från i Malmö? Var anländer jag i Stockholm?

Bussstationer för avgång i Malmö

Malmo
Karta
Malmö Triangeln station
Karta
Malmö Svävarterminalen
Karta
Malmö Shell Holma
Karta
Malmö
Karta

Avgångsstationer i Malmö

Malmö Centralstation
Karta
Lockarp
Karta
Triangeln St.
Karta
Hyllie St. (Malmö Arena)
Karta

Avgångsflygplatser i Malmö

Sturup
Karta

Bussstationer för ankomst till Stockholm

Stockholm
Karta
Rålambshovsparken
Karta
Karolinska institutet
Karta

Ankomststationer i Stockholm

Stockholm Centralstation
Karta

Ankomstflygplatser i Stockholm

Arlanda
Karta
Skavsta
Karta
Bromma
Karta
Sök efter Malmö Stockholm biljetter
Sök efter boende i Stockholm

3 tips för billigare resor mellan Malmö och Stockholm

Har du bestämt dig för att resa från Malmö till Stockholm och letar efter sätt att spara pengar på din resebiljett? Här är 3 praktiska tips för att spara pengar på din resa. Oavsett om du väljer att resa med buss, tåg eller flyg kan dessa tips hjälpa dig att hitta de bästa priserna för din resa från Malmö till Stockholm.

  • 1. Var flexibel när det gäller datum
    Biljetter Malmö-Stockholm är ofta billigare under veckan än under helgen. Om du har råd att resa till Stockholm under veckan i stället för på helgen kan du spara pengar på din biljett Malmö-Stockholm. Att vara flexibel när det gäller datum kan dessutom hjälpa dig att hitta de bästa priserna till Stockholm.
  • 2. Undvik extrautrustning
    Vissa extrafunktioner, till exempel mat och dryck som konsumeras under resan från Malmö till Stockholm, kan vara dyra och är inte alltid nödvändiga för en kort resa. För att spara pengar kan du försöka planera in snacks eller drycker innan du åker till Stockholm och använda gratis alternativ för underhållning, till exempel läsa en bok.
  • 3. Undvik rusningstider
    Biljetter Malmö-Stockholm är väldigt ofta billigare om du reser utanför rusningstid. Genom att undvika dessa hektiska tider på dagen kan du spara pengar på din resebiljett. Att resa till Stockholm under lågsäsong kan dessutom ge dig en bekvämare resa.

Buss Malmö Stockholm

Reglerna för avbokning och ändring kan variera beroende på bussbolaget, så det är viktigt att kontrollera villkoren när du bokar. I de flesta fall medför avbokning eller ändring av din bussbiljett Malmö-Stockholm extra kostnader.

Bussar mellan Malmö och Stockholm har vanligtvis toaletter ombord för passagerarna, men det är alltid tillrådligt att kontrollera med transportföretaget innan du reser. I vilket fall som helst erbjuds raster vid motorvägsstationer.

Frekvensen av avgångarna till Malmö från Stockholm varierar beroende på transportföretag, tidsperiod och veckodag. För att få en fullständig översikt över alla bussavgångar till Stockholm, ange ditt avresedatum och sök på Vivanoda.

Passagerare får i allmänhet ta med sig bagage på bussen Malmö-Stockholm, men det är viktigt att kontrollera vikt- och storleksgränserna med transportföretaget. Antalet bagage är också mycket ofta begränsat.

De flesta bussar mellan Malmö och Stockholm är nya och har vanligtvis eluttag ombord för att ladda enheter, men detta kan variera beroende på transportör.

Det genomsnittliga priset på en bussbiljett för sträckan Malmö-Stockholm varierar beroende på transportör och bokningstidpunkt. På vissa hektiska datum kan priserna fördubblas! Jämför alla busspriser från Malmö till Stockholm på Vivanoda.

Bussbolag Malmö Stockholm

Eurolines
Eurolines
FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Sök efter bussbiljetter Malmö Stockholm

Tåg Malmö Stockholm

Det finns rabatter för barn, studenter och seniorer som reser med tåg från Malmö till Stockholm, vilka varierar beroende på biljettyp och personens ålder. När du anger din ålder i din Vivanoda-sökning kommer priserna som visas att ta hänsyn till eventuella åldersrelaterade rabatter.

Det kan finnas en prisskillnad beroende på vilken tid på dygnet du reser med tåg från Malmö till Stockholm. Biljetter som köps under lågtrafik är billigare än biljetter som köps under högtrafik. För att få en detaljerad översikt över alla priser jämför Vivanoda alla transportsätt mellan Malmö och Stockholm.

Det rekommenderas att boka din tågbiljett från Malmö till Stockholm minst några veckor i förväg för att få det bästa priset.

Den genomsnittliga restiden för tågresan från Malmö till Stockholm beror på vilken typ av tåg du tar. Regionaltåg eller intercitytåg till Stockholm är långsammare än höghastighetståg. Jämför längden på alla resor genom att göra en prissökning på Vivanoda.

För att få de bästa erbjudandena på tågbiljetter mellan Malmö och Stockholm rekommenderas att boka i förväg, vara flexibel med tidtabellen och jämföra biljettpriserna med Vivanoda.

Det är möjligt att boka en särskild plats på tåget mellan Malmö och Stockholm. Beroende på företaget kan denna tjänst vara avgiftsbelagd. Platser kan bokas online eller vid stationens biljettkontor.

Tågbolag från Malmö till Stockholm

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Danske StatsBaner (DSB)
Danske StatsBaner (DSB)
Sök efter tågbiljetter Malmö Stockholm

Flyg Malmö Stockholm

Flygbolag Malmö Stockholm

Air Serbia
Air Serbia
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Ryanair
Ryanair
Malmo Aviation
Malmo Aviation
Sök efter flyg Malmö Stockholm
Malmö till Stockholm - Billiga buss, tåg, flyg | Vivanoda

Turistguide för resan från Malmö till Stockholm

Vad man ska se och göra i Stockholm?

Stockholm är också känt för sin eleganta och minimalistiska design, med många mode-, möbel- och inredningsbutiker. För matälskare erbjuder staden ett modernt nordiskt kök samt traditionella svenska rätter som köttbullar och smörgåsbord.

Stadens grönområden får du inte heller missa, med Kungliga Djurgårdsparken och Bergius botaniska trädgård som populära mål för promenader och picknickar. För en panoramautsikt över staden får du inte missa tv-tornet Kaknästornet.

Slutligen är Stockholms livliga nattliv en annan attraktiv aspekt av staden, med många barer, klubbar och restauranger som är öppna till sent på kvällen. Stockholm är en fascinerande och mångsidig stad som erbjuder något för varje resenär.

Sök efter Malmö Stockholm biljetter
Sök efter boende i Stockholm

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid